Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A až budou ti, co dělají super interiéry dělat zbytek jako Subaru, to bude radosti! Krásná auta konečně pojedou tak, jak mají:-).

:clap: Jasně, já Legacy 2,5 v automatu a nedám na něj dopustit. Dál než já dojede už jen sněžná fréza....A nafta patří do traktoru a náklaďáku, ne do osobáku.

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hasňa: +1 a ještě si teda myslím, že Subaru má jedny z nejagresivnějších fanoušků, viz tady ty řeči, že dál dojede jen sněžná fréza atd. Horší jsou už jen majitelé Hondy... :D Já mám ve svém okolí nějaké Forestery, Outbacky a docela se to kazí, např. ten Outback za 100.000km snad 4x měněná spojka.

A může to mít podvozek jakej chce, ale auto za milion a sedět v tomhletom, já vám nevím... Jedná se o čerstvě představený Forester 2013

Subaru__Forester2,0D__201336_800_600.jpg

Odesláno

Btw: Nejprodavanejsi Subaru je dieselovy Forester a druhe nejprodavanejsi Subaru je dieselovy Outback. Viz video. Mluvi tam fajne i o tom interieru. A tech lahudek je tam vice: "Digitalky z vetnamske trznice z druhe ruky." :-)

http://www.autotv.sk/subaru/subaru-xv-2-0-d/

Projizdel jsem tady kamaraduv novy Outback 2,5 v zlutozlate metle. Vypada z venku paradne, libi se mi, ale vevnitr jak stary Nissan a melo to desne tezkou spojku. Pet kilaku ve meste v zacpe a lytko mam nabehle a plne kyseliny mlecne, nic pro me. Ale kamarad je stavar, najitel firmy a objizdi stavby a kontroluje lidi a proste potrebuje vetsi pruchodnost. A ma to na plyn, bo to moc zere. Ale on proste tu vyssi ctyrkolku potrebuje, pohoda, on by treba v C-Klasse Merglu nedojel ani 10 metru od zacatku staveniste. Kazdy potrebuje jine auto. Ale koupit si Subaru do mesta, na dobre cesty a na vysoky najezd, kdy clovek v tom aute travi hodiny a dny na sluzebkach, majoritni vetsinu z toho na hladkem asfaltu a v kolonach, neni nejlepsi napad. Za to jedno zamachrovani na foru o konkurovani snehove freze ta utrapa a esteticke nevolno fakt nestoji. Ja ctyrkolku nikdy nemel, nikdy jsem nesetril na gumach, na hory jezdim casto a vzdycky jsem vsude dojel, plus jednou za svych milion km jsem nasazoval retezy. A to nemluvim o tom, ze uz skoro 5 let ziju v Norsku, kde leto trva 10 dnu.

Odesláno

Nevím, jestli tam je fax, ale zase klasika, 4 různé displeje, každý v jiné barvě, s jinou grafikou a jinými fonty, typický asiat. A ty stříbrné tvrdé plasty přes půl interiéru... :( Fakt ne, tohle bych nedal...

Odesláno

Tyhle vycpele a nepravdive floskule uz nejsou ani provokativni, ani k smichu, jsou jen nudne.

tohle neni tak jednoznacny... myslel jsem si to samy, ale od doby, kdy mam 2 diesely uz si nejsem tak jistej...

Odesláno

Říká majitel dieslu :thumbsup_anim: ?

A benzinu trumpeto! Nehlede z tomu, ze ten diesel mam 6 mesicu a pred tim jsem jezdil ctyri roky v Mondeu s dvoulitrem benzinem. To jsou argumenty jak noha toto, je ti snad dvanact?! Nekdy je fakt lepsi vyuzit prilezitost a nerict nic.

A ten praveky zvast o traktorech ma stejnou vahu, jako tvrzeni, ze benzin patri jenom do zapalovace a cistice skvrn.

Na neco je lepsi benzin, na neco nafta, nekteri ropaci jsou povedeni, nekteri ne, nektere benziny stoji za howno, nektere ne, nekdy je v nabidce modelu lepsi benzinak, nekdy ne, to snad neni tak tezke pochopit. A tyhle fanboys argumenty o traktorech se hodi na vanocni besidku osme tridy ZS a ne do diskuze dospelych lidi, kteri to v hlave nemaji uplne vykradene.

PS: Ta cestina je u nekterych prispivatelu fakt alarmujici.

Odesláno

A benzinu trumpeto! Nehlede z tomu, ze ten diesel mam 6 mesicu a pred tim jsem jezdil ctyri roky v Mondeu s dvoulitrem benzinem. To jsou argumenty jak noha toto, je ti snad dvanact?! Nekdy je fakt lepsi vyuzit prilezitost a nerict nic.

A ten praveky zvast o traktorech ma stejnou vahu, jako tvrzeni, ze benzin patri jenom do zapalovace a cistice skvrn.

Na neco je lepsi benzin, na neco nafta, nekteri ropaci jsou povedeni, nekteri ne, nektere benziny stoji za howno, nektere ne, nekdy je v nabidce modelu lepsi benzinak, nekdy ne, to snad neni tak tezke pochopit. A tyhle fanboys argumenty o traktorech se hodi na vanocni besidku osme tridy ZS a ne do diskuze dospelych lidi, kteri to v hlave nemaji uplne vykradene.

PS: Ta cestina je u nekterych prispivatelu fakt alarmujici.

To, že se některé motory povedly a některé nepovedly, nemá s mým přesvědčením, že osobní auto má jezdit na benzín, nic společného. Sračky, co z toho lezou, jsou naprosto nesrovnatelné s benzínem a to je pro mě ten hlavní důvod. Pozoune!

Odesláno

Ale jo, proc ne. Mas svou malou valku, sve presvedceni, pohoda. Jenom pro detaily pod rozlisovaci schopnosti neni treba ztracet perspektivu celku.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1229857/How-16-ships-create-pollution-cars-world.html

http://www.autoblog.com/2009/06/02/report-pollution-from-15-of-worlds-biggest-ships-equal-that-o/

Tech par modernich dieselu s filtrama, cyklickym spalovanim usazenin, malym objemem a relativne malym najezdem tu planetu fakt zasadne nenici. Militantne vystupovat proti mikroznecistovatelum je blbost. Nerikam, ze kaslat na vsechno je reseni, ale je treba pristupovat k problemum strizlive a rozumne. Zase takove "sracky" to nejsou.

Jasny je, ze kazdy mame konicek. Ja se honim za tisicinama ve zkresleni zesilovace, ty za supercistym vyfukem, nekdo jiny na nejlepsim vinem. Ale jsou to jen konicky. Na celkovem obrazu sveta MP3, lodi, co jezdi na nejhorsi dehet a spanelskych pancovanych smesi s lakavou etiketou to nic nezmeni.

Odesláno

Ale jo, proc ne. Mas svou malou valku, sve presvedceni, pohoda. Jenom pro detaily pod rozlisovaci schopnosti neni treba ztracet perspektivu celku.

http://www.dailymail...cars-world.html

http://www.autoblog....s-equal-that-o/

Tech par modernich dieselu s filtrama, cyklickym spalovanim usazenin, malym objemem a relativne malym najezdem tu planetu fakt zasadne nenici. Militantne vystupovat proti mikroznecistovatelum je blbost. Nerikam, ze kaslat na vsechno je reseni, ale je treba pristupovat k problemum strizlive a rozumne. Zase takove "sracky" to nejsou.

Jasny je, ze kazdy mame konicek. Ja se honim za tisicinama ve zkresleni zesilovace, ty za supercistym vyfukem, nekdo jiny na nejlepsim vinem. Ale jsou to jen konicky. Na celkovem obrazu sveta MP3, lodi, co jezdi na nejhorsi dehet a spanelskych pancovanych smesi s lakavou etiketou to nic nezmeni.

:speak_cool:

Odesláno

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1229857/How-16-ships-create-pollution-cars-world.html

http://www.autoblog.com/2009/06/02/report-pollution-from-15-of-worlds-biggest-ships-equal-that-o/

Nemám žádnou válku a neztrácím perspektivu celku. Jasně, jeden můj známý taky netřídí odpad, protože si myslí, že to stejně nemá smysl, protože to nedělají všichni. Tohle jsou, pro změnu pro mě, argumenty jak noha. Přece jsou tady větší znečišťovatelé, tak se na ty malé v......m :suicide_anim: . A ad věta "Zase takove "sracky" to nejsou." - jsou.

Odesláno (upraveno)

Nevim, analyzy jsem nestudoval, ale v Ostrave neni 173, nebo kolik, dnu v roce nekolikanasobne prekroceny limit prachovych castic kvuli dieslovym osobnim autum. Odpadky tridim, na pet druhu (edit: vlastne na sest), ale zaroven skutecne nemam spatne svedomi z modernich dieslovych motoru. Nemluvim o nejakem starem Ikarusu v ulicich Sofie.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...