norsi Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Premejslim, co si poridit jako hodinky na volny cas (chozeni po lese se psem, sport, chozeni po horach, prace venku atd.). Na bezny noseni mam Hamiltony Khaki X-Wind, k obleku pribydou v nejblizsi dobe (jenco pojedu nekam do nemecka) TAG Monaca a pak casem jeste neco kulatyho (mel bych zalusk na Omega DeVille, ale mozna i neco obycejnejsiho). Sice jsem zastance automatu, ale nebylo by rozumny pro tohle pouziti spis quartz strojek (odolnost)? Zatim nosim nejaky stary Pierre Helvet (celotitan, chronograf, quartz) a proste jsou na me silene maly. Takze neco tak kolem tech 40 mm a asi spis tenci... Tim, ze je to na pouzivani "v terenu", tak spis neco levnejsiho, abych pripadne neudelal velkou skodu :-) Napada vas neco?
Guest Kamil Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Co tyhle? http://www.chronomag.cz/clanek/2006-09-04/...ou-vsechno.html
Milis Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Asi nebudu jedinej, kdo ti doporučí Seiko Monster. Super hodinky, hezký a bytelný (pravda moc tenký nejsou), od pohledu držáky. Na víkendy a sport nenosím nic jiného. Cena více než přívětivá ale ostudu s nima rozhodně neutrhneš..
vor Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Asi nebudu jedinej, kdo ti doporučí Seiko Monster. Super hodinky, hezký a bytelný (pravda moc tenký nejsou), od pohledu držáky. Na víkendy a sport nenosím nic jiného. Cena více než přívětivá ale ostudu s nima rozhodně neutrhneš.. U mě taky No.1 pro volný čas a hlavně se s nima nebojím cokoliv dělat.
norsi Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Tak ty prvni jsou vazne zajimavy. Ty Monstry pouze masivne vypadaj, nebo i vydrzej? Za kolik se daj koupit od toho cloveka, co kupujete na ebayi? Jeste jsem v diskui k tem prvni narazil na Seika SKX007K - udajne maj vydrzet to samy, co ty prvni a stat polovinu. Ale nikde jsem je na ebay nenasel... :-( Nemate je nekdo?
farářskej Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Monstra vydrží víc než sovětskej pohraničník, navíc - a to tu ještě nikdo neřekl - dokáže večerní ohýnek nádherně rozzářit tu jejich Superluminovu :-)
Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Tak ty prvni jsou vazne zajimavy. Já bych neváhal, našel jsem je za velmi slušnou cenu: http://cgi.ebay.com/BRITISH-SAS-SBS-AUTOMA...1QQcmdZViewItem Se safírovým sklem, špičkovou vodotěsností, vynikající odolností a ještě k tomu ETA.
kubson Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 mě tyhle military kousky z honkogu silně připomínají ollech a wajs - stejné tvary pouzder a dokonce i stejné tahy... asi to budu muset otestovat osobně
Viktor Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 A co nějaký starší Tag Heuery (když budeš mít ty Monaca ), quartz v dobrém stavu se dá sehnat okolo 250 EUR, jsou to hodinky do nepohody. Nebo Precista Quartz nové za 140 liber Nebo exotika?
norsi Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 No zas zadnej velkej fanda TAG nejsem, jenom ten model Monaco me pronasleduje a dokud si ho neporidim, nebudu mit klid :-) Ty prvni jsou pekny, ale jestli ty MWC vydrzej to, co pisou a za cenu tech TAGu bych mel automat, tak asi objednam ty... Precejenom quartz neni muj favorit :-)
Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 ...ale jestli ty MWC vydrzej to, co pisou a za cenu tech TAGu bych mel automat, tak asi objednam ty... Precejenom quartz neni muj favorit :-) Dobře děláš! Jsme s nimi moc spokojení, old black i já.
old black Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Kamil má pravdu. Jestli jsi měl nervy dočíst ten jeho "prasáckej test", tak se o ně nebudeš bát. Za ty prachy moc možností s etou a safírem není. A to PVD se neodrbává, což jsem nechtěl věřit.
decebal Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Tak ty prvni jsou vazne zajimavy. Ty Monstry pouze masivne vypadaj, nebo i vydrzej? Za kolik se daj koupit od toho cloveka, co kupujete na ebayi? Jeste jsem v diskui k tem prvni narazil na Seika SKX007K - udajne maj vydrzet to samy, co ty prvni a stat polovinu. Ale nikde jsem je na ebay nenasel... :-( Nemate je nekdo? mám ale nedám.ale potvrzuji výše napsané, a nejsou tak masivní jako monstra.
Recommended Posts