Daemonultimate Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Ještě stále nevím,jak je to s bronzem a podobnými materiály a alergickými reakcemi.Osobně do bronzu nikdy nepůjdu,ale líbí se mi.
villain83 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 sem zvedavej,za jak dlouho se objevi prvni bronzovej fejk,tahle modni vlna kukum z Ciny,respektive jejich pozornosti,urcite neunikne...i kdyz je pravda,ze treba Armida se vyrobou pouzder v Cine alespon netaji..
Filip.J Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Já začínám zcela vážně přemýšlet o bronzových hodinkách na léto - pořádně zaplesnivené by dobře šly k tomu, co nosím na výlety do přírody, nerez by na mně moc svítila a PVD by se svým tacticool lookem moc tlouklo s ošuntělostí toho zbytku (navíc nenosím military hadry)... Tyhle pilotky mají k tomu bronzovému pouzdru moc výrazný a kontrastní cifr, trochu se mi to tluče. S nějakými tmavšími vintage indexy by se mi líbily víc, ale to už by zas nebyly pilotky per se...
kubson Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 osobně znám jenom jednoho exota s bronzovýma hodinkama, zas taková mánie to není, klíd
Jakubisko Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 18:09, kubson napsal: osobně znám jenom jednoho exota s bronzovýma hodinkama, zas taková mánie to není, klíd
lucid Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Bronzové pilotky je (alespoň pro mne) podobný úlet jako Archimede pilotky s červeným cifrem.
kubson Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 18:12, lucid napsal: Bronzové pilotky je (alespoň pro mne) podobný úlet jako Archimede pilotky s červeným cifrem. úlety jsou potřebné, jinak chcípnem nudou
villain83 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 18:40, kubson napsal: úlety jsou potřebné, jinak chcípnem nudou moje rec,kdyby nas vsechny bavil jeden typ hodinek jedny znacky a barvy,tak neni do ceho rejt:-)
lucid Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 18:40, kubson napsal: úlety jsou potřebné, jinak chcípnem nudou No, to za současného stavu naší společnosti rozhodně nehrozí
flivver Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 18:03, Filip.J napsal: Já začínám zcela vážně přemýšlet o bronzových hodinkách na léto - pořádně zaplesnivené by dobře šly k tomu, co nosím na výlety do přírody, nerez by na mně moc svítila a PVD by se svým tacticool lookem moc tlouklo s ošuntělostí toho zbytku (navíc nenosím military hadry)... Tyhle pilotky mají k tomu bronzovému pouzdru moc výrazný a kontrastní cifr, trochu se mi to tluče. S nějakými tmavšími vintage indexy by se mi líbily víc, ale to už by zas nebyly pilotky per se... Sorry za offtopic, ale čo napríklad Laco Used Look?
Filip.J Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Pěkně děkuju, Flivvere, už jsem si chvilku myslel, že mám aspoň v téhle jedné věci jasno
flivver Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 V 16. 2. 2013 v 21:23, Filip.J napsal: Pěkně děkuju, Flivvere, už jsem si chvilku myslel, že mám aspoň v téhle jedné věci jasno Keď si spomenul ošuntělý zbytek, hneď mi prišli na rozum Vyzerajú fajn, mal som veľké cukanie vrátiť sa do Chronoshopu a kúpiť ich, ale akurát som mal na ceste nový prírastok, tak som odolal. Pripomínajú mi detstvo, keď som sledovával môjho deda hodinára a s takýmito ošuntelými hodinkami som sa hrával.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se