Jeremy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Mně přijde jako jediná možná varianta - nechat tam tu ocel. Guma patří k Bell-Ross, mně se v poslední době zalíbila na Paneraích, ale sem?
patriknapr Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Nemůžu souhlasit s tím, že jim kůže nesluší. Já nosím na Subech kůži a jak vzhled tak pohodlnost je perfektní. A koupu se s ním bez problému.
Jarett Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Já to točím, tak nějak podle nálady i aktivit ... na potápění nebo do pralesa RubberB, na slušňáckou pohodu tah, někdy zase černý nylonový NATO a objednal jsem si teď i kožený NATO, takže budu mít pět variant Každopádně favoritem je RubberB
Street Glide Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 ....tak koukám,že jsi si konečně pořídil to o čem jsi již delší dobu přemýšlel a co se k Tobě hodí,....paráda a blahopřeji. ...co se tahů týká,tak to střídám jak to jde,ale ty DS jsou tak těžké,že se to na každém lehkém pásku při pohybu rukou mele na ruce jak "pračka při ždímání",.....tedy pokud to nebudeš nosit utažené na fest :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Paráda! Mně by stačily i suby ... :-( snad za rok, dva
jacob Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak včera tomu byly dva týdny, co nosím jen Deepsea. Za 15 dní je odchylka 19 vteřin +, když neřeším odkládání na bok, apod. Pozitivním důsledkem Deepsea je to, že mě - alespoň prozatím přestal přitahovat nákup PAM.
matous Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Krasne hodinky. Skvela recenze. Jaky mas obvod zapesti?
hmfreshmeat Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Výborná recenze. Jediný rolády, o kterých bych vzhledem k velikosti uvažoval, ale esteticky pro mě není akceptovatelný ten prstenec. Kéž by tak pouze zvětšili suby "v poměru"... Jinak nemůžu si pomoct, ale ten tah jim prostě sluší a všechno ostatní je slabej odvar...
Denjl Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 dokonalá recenze na dokonalý hodinky.... jsou to moje plánované definitivní, nicméně se bojím, že na ně mám malou ruku :-(
ZZalesky Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Dekuji za super recenzi, poslen i dobou po nich docela pokukuji, takze to prislo vhod.. Jinak samozrejme gratuluji
Cyber Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 254 800 Kč (leden - Rolex butik).278.000 (prosinec 2014)
jacob Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 To si dám dnes o panáka navíc!
semi001 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) 278.000 (prosinec 2014)Jen SDDS šli nahoru? Ta cena je mazec Edit: když zavzpomínám Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem semi001
Jarett Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Jen SDDS šli nahoru? Ta cena je mazec Edit: když zavzpomínám Když jedu na cesty někam do divočiny, tak už je raději ani nenosím. Byla by jich škoda. Orlíky to ale řeší
semi001 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Když jedu na cesty někam do divočiny, tak už je raději ani nenosím. Byla by jich škoda. Orlíky to ale řeší A proto sháníš plechové suby
jacob Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Jen SDDS šli nahoru? Ta cena je mazec Edit: když zavzpomínám Tehdy jsem na ně neměl a kvůli tomu jsem za ně později dal o dost více :-). I kdyz v porovnání se současností to byl dobrý kauf.
lloffass Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Parádní recenze ke které mě dovedlo současné prodejní vlákno. Jen nevím, jestli je chyba u mě, nebo už časem zmizely do propadliště fotky :/ Skvěle jsem si početl, ale ten obrázkový doprovod mi chyběl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se