Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný to máš. Jak velkou máš ruku? Já mám relativně malej obvod zápěstí, ale z těch reduced speedmasterů bych měl strach...

Odesláno

Nejraději mám Aqua Terra. Jinak zápěstí mám 19 cm a ty speedy byly za super cenu, tak jsem neodolal a risknul to. Mně příjde, že to ujde. Na ruce vypadají takto:

post-20223-009668100 1361021475.jpg

Odesláno

krásná výstavka, mně se nejvíce líbí ty vintážní Seamastery Quartz, 2. model zleva.

Odesláno

kde sa chcs s tou zbierkou dostat? Ja mam zatial 2 ks z tejto znacky - vintage Constellation, Seamaster CO.axial chronometer 2220.80 - vlastne to boli moje prve vazne Omegy pri ktorych som si splnil sen... velmi pekna zbierka no tie qwartzky mi tam trochu vadia...

Odesláno

Mno abych pravdu řekl, se sbírkou se nikde dostávat nechci, tak nějak to přišlo a já ty hodinky postupně pořídil. Co se týče těch baterkáčů, netrpím nějakou averzí a naopak využívám jejich výhod, tzn. nemusím je seřizovat a můžu je nasadit a běžet a v případě bondovek využít k aktivitám, kde by mechaniky dost trpěly - motorka, kolo, plavání, outdoor apod. Navíc DeVillky byly moje první seriózní hodinky a mám je už 15 let, koupil jsem je na památku pro mne důležité události a mám je rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...