Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Odesláno

hodinky napoví hodně věcí. a boty ještě víc. to je jasná věc. ačkoli dle mé zkušenosti ze zasedání UNCITRALU, kde vedle delegáta International Chamber of Commerce (Rolex) hrál klíčovou roli také delegát z Kanady, uznávaný profesor International Trade Law, který měl jednak staré casio digitálky a jednak měl roztrhané polobotky, to nemusí být vždy tak jednoznačné:)

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Strašně by mě zajímalo jak jen tak od pohledu jste pozal že se jednalo o fake A . Lange a Sohn ?

Můžete mi třeba říci podle čeho by jste na těchto hodinkách řekl že se jedná o kopii ?

Ptáte se konkrétně na tohle monstrum? viděl jste někdy kolekci A. Lange? Viděl jste někdy pravý Lange Tourbillon? Nebo alespoň pravý Lange chronograph? Zpracování, korunka a tlačítka chronografu, mhohdy se stačí podívat na sponu. Pokud se pletu, veřejně se omluvím.

Odesláno

ale popshop tu nedávno ukazoval faky Bretilingů. za 12k slovenských, safír, automat, titan, k nerozeznání od originálu. tohle je hrozba. faky A.Lange jsou většinou jenom hodně smutné a trapné:(

Odesláno
Tak jsou podobné :-)

Ano. Máte pravdu. Jako ostatně vždy. Jsou velmi podobné. Nosí se na ruce, ukazují čas, mají sklíčko, nějakou tu ručičku...

Zrovna tak, jako je třeba Aston Martin podobný Škodě 105, protože má také volant a 4 kola :)

Odesláno
Tak kvůli vám jsem si změnil i nick pošlu sem ještě další fotky hodinek které mi před časem někdo nabízel ale z trochu jiného soudku ...

Změna nicku = "Máte pravdu, kluci, jsem vůl... Byla to falza!!!" ???

Odesláno

ano podobne cinskemu brandu ktery vyrabi hodinky za 50 USD. ALPHA vyrabi nektere obludnosti, ale respect protoze ma odvahu je uvest pod vlastnim brandem - dat kuzi na trh. Ale vem si je na ruku u kamosu z pomocne skoly urcite budes mit velky respekt, budes se bliskat az to hezke nebude....

Odesláno
ano podobne cinskemu brandu ktery vyrabi hodinky za 50 USD. ALPHA vyrabi nektere obludnosti, ale respect protoze ma odvahu je uvest pod vlastnim brandem - dat kuzi na trh. Ale vem si je na ruku u kamosu z pomocne skoly urcite budes mit velky respekt, budes se bliskat az to hezke nebude....

tohle vlákno je vůbec jedno z nejvtipnějších tady. cyberovo: "inzerát mongoloidního..." a tato a podobné hlášky velmi zábavné:)

Návštěvník tolja
Odesláno

Někde na fóru jsem četl,že Alpha je původně značka ze švýcar.

Odesláno
To nemůžu takto natvrdo říct ale můžu říct že ty hodinky nikdo nikdy nekoupil ani nekoupí dokonce bych si dovolil tvrdit že ani neexistují :-)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tak teď jsem se v tom ztratil už úplně...

Já myslel, že jste někde někomu naletěli a koupili fake Rolexky za pár tisíc a teď se jich chcete zbavit.

Prostě jsem to bral tak, že chcete zpět své peníze (tím, že podvedete někoho jiného). To bych možná i pochopil...

Teď ale vidím, že jsem vás přecenil. Vy nejste jen hloupí a naivní, vy jste přímo archetypem blbosti a idiocie.

Právě jste mě přestali bavit, už nebudu ztrácet svůj čas reakcemi na vás. Sbohem.

Odesláno

NEE! špatně jste mě pochopil tím jsem chtěl říct že se zde samozdřejmě neudám ! Nikoho nechci podvést a když vím že se jedná (tedy alespoň dle vás) o repliky tak je nebudu prodávat ale nechám si je . Boužel aukce na Ikupu zrušit nejde ale aby jste měl klid pošlu vám email na výherce kterého se klidně můžete zeptat že žádné hodinky nedostal !

Odesláno

podzimek vládne i naikupu. tentokrát vzal fotku přímo rolexům.

http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...luxusni_hodinky

Tato aukce se nebude nikdy opakovat,mám jen jedny hodinky,které jsem doposud používal,koupil jsem si je v zahraničí,protože jsem platil v dolarech tak mě vyšli o pár tisíc levněji.Jsou jako nové,není poznat,že jsem je používal,za to ručím!!!-viz.foto

Nyní je chci prodat Vám,protože já si neumím takovýchto věcí vážit,chtěl jsem se zde v ČR blýsknout s těmito hodinkami u svých známých a povedlo se mi to,měl jsem veliký obdiv,ale jak říkám,já bych je někde rozbil,nebo ztratil.

Radši je proto prodám Vám,vy se o ně budete umět více starat,já jsem vesnický typ a doma pracujeme,určitě by mi dlouho nevydrželi a nechci,aby se mi váleli v šuplíku.

Odesláno
Zdravím, přátelé. Jsem rozhodně proti smazání tohoto vlákna. Je zábavné, poučné, a možná poslouží jako doplňující důkazní materiál.

záložní kopie je už dávno vytvořena a jak říkáš poslouží skvěle jako důkaz.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...