roon Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 To majitelrolex: Neuvažoval jsi někdy o nějaké léčbě. Myslím, že by ti to mohlo pomoct. no já bych řekl, že tohle už se léčit nedá.....
roon Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Šmarjá,takovejch peněz Nebolí tě z tý dřiny zadek? spíš ruka, on říkal, že je to "ruční práce"
mnovace Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 2 majitel rolex Prosím tě, pošli mi mailem více fotek těch získaných euro - já jsem ještě tolik peněz pohromadě naviděl. Ale je také pravda, že se ruční prací neživím.
African Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Takových peněz po hromadě :-) Pomoc" aspoň při té hrůze vše špatné k něčemu dobrému. Mě osobně jsi prodloužil život tak o pět let, jelikož smích uzdravuje a já z tebe opravdu smíchy pláču. Díky Majitelirolexu:) Jen doufám,že mi dva se nikdy při nějákém podobném prodeji nepotkáme!!!
Tomasak Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Stále mi chybí ty zmiňované seriové čísla!!! To pořád majitelrolex neposlal, proč asi??? Takovou fotku EURáčů stáhnu kdekoliv z WEBU !!! To je stále pohádka.
alf Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Od rána se tady válím s mladou smíchy, Chronomag sleduju už asi půl roku ale tenhle superthread mě přinutil k registraci...
Baker Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Asi to bere velkoobchodne :D
Klokan Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Asi to bere velkoobchodne :D To néééé, ty první byly od manželky, tohle jsou ty od obchodního partnera.
VS Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Od rána se tady válím s mladou smíchy, Chronomag sleduju už asi půl roku ale tenhle superthread mě přinutil k registraci... Nejsou to ty stejné? Nějak se mu množí, když je včera tak výhodně prodal. A zase je testoval na tlak 10 cm pod hladinou
mechano Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie.
majitelrolex Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ...
Viktor Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Ještě že to nejsou práva, to bych se hned přidal k mechanovi a odjel někam daleko .
mechano Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Člověče, jak je to možný, vždyť máš pravopis jakobys nevychodil ani pomocnou. Promiň, nevěřím.
X-Bob Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 v mém rodném městě je za řekou zvláštní/pomocná škola. Říkali jsme ji Univerzita za vodou.... No, určitě je tam hezky, viď? :-)
Klokan Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Ještě že to nejsou práva, to bych se hned přidal k mechanovi a odjel někam daleko . Vy(!)dím, že ta "jazyková" bude asi nějaká nástavba té "ruční" ...
Jura L. Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Mechano : Mám klasické technické vysokoškolské vzdělání - "stavárnu", potuluju se po stavbách ba i v dolech a zde rozhodně člověk neupotřebí nějakou knižní češtinu. Na knížky nemám čas už roky, takže bych řekl, že "můj češtin" je total v prdýlce, ovšem proti těmhle dvěma exotům se můžu pasovat ihned na Jiráskova následníka ! Ty jejich "vyšší" a "vysoké" to bude pravděpodobně nějaká převýchovná nádstavba "blbšůle" v pasťáku !
falkkon Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Jak "vyďým" tak ta češtyna se tam asy nestuduje
31682 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Já bych navrhoval celé to zavřít, ztráta času, pojďme se věnovat nějaké užitečnější diskusi, je to celé, pánové a dámy prominou, celé o hovnu a zbytečně to zabírá místo Už tě to zase čaplo?
farářskej Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie. Jestli chceš, tak tě seznámím s několika známejma matfyzákama... to se budeš divit na ultimo :-)))
chico Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Od rána se tady válím s mladou smíchy, Chronomag sleduju už asi půl roku ale tenhle superthread mě přinutil k registraci... Nejsou to ty stejné? Nějak se mu množí, když je včera tak výhodně prodal. A zase je testoval na tlak 10 cm pod hladinou Tato aukce se nebude nikdy opakovat,mám jen jedny hodinky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.