Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Odesláno
To majitelrolex: Neuvažoval jsi někdy o nějaké léčbě. Myslím, že by ti to mohlo pomoct.

no já bych řekl, že tohle už se léčit nedá..... :)

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Takových peněz po hromadě :-) Pomoc" aspoň při té hrůze vše špatné k něčemu dobrému. Mě osobně jsi prodloužil život tak o pět let, jelikož smích uzdravuje a já z tebe opravdu smíchy pláču. Díky Majitelirolexu:) Jen doufám,že mi dva se nikdy při nějákém podobném prodeji nepotkáme!!!

Odesláno

Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie.

Odesláno
Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na  vysoké , Podzimek podobně ...

Ještě že to nejsou práva, to bych se hned přidal k mechanovi a odjel někam daleko :).

Odesláno
Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na  vysoké , Podzimek podobně ...

Člověče, jak je to možný, vždyť máš pravopis jakobys nevychodil ani pomocnou. Promiň, nevěřím.

Odesláno

v mém rodném městě je za řekou zvláštní/pomocná škola. Říkali jsme ji Univerzita za vodou.... No, určitě je tam hezky, viď? :-)

Odesláno

Ještě že to nejsou práva, to bych se hned přidal k mechanovi a odjel někam daleko :).

Vy(!)dím, že ta "jazyková" bude asi nějaká nástavba té "ruční" ... :D

Odesláno

Mechano :

Mám klasické technické vysokoškolské vzdělání - "stavárnu", potuluju se po stavbách ba i v dolech a zde rozhodně člověk neupotřebí nějakou knižní češtinu. :) Na knížky nemám čas už roky, takže bych řekl, že "můj češtin" je total v prdýlce, ovšem proti těmhle dvěma exotům se můžu pasovat ihned na Jiráskova následníka ! :) Ty jejich "vyšší" a "vysoké" to bude pravděpodobně nějaká převýchovná nádstavba "blbšůle" v pasťáku ! :)

Odesláno

Jak "vyďým" tak ta češtyna se tam asy nestuduje :)

Odesláno
Já bych navrhoval celé to zavřít, ztráta času, pojďme se věnovat nějaké užitečnější diskusi, je to celé, pánové a dámy prominou, celé o hovnu a zbytečně to zabírá místo  :(

:o Už tě to zase čaplo? :D

Odesláno
Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie.

Jestli chceš, tak tě seznámím s několika známejma matfyzákama... to se budeš divit na ultimo :-)))

Odesláno
to podzimek:

Ty máš ještě jedny? ;)

http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal

Od rána se tady válím s mladou smíchy, Chronomag sleduju už asi půl roku ale tenhle superthread mě přinutil k registraci...

Nejsou to ty stejné? Nějak se mu množí, když je včera tak výhodně prodal. A zase je testoval na tlak 10 cm pod hladinou :)

Tato aukce se nebude nikdy opakovat,mám jen jedny hodinky. :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...