African Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Kennyho na Vás!! :-)
farářskej Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Od rána se tady válím s mladou smíchy, Chronomag sleduju už asi půl roku ale tenhle superthread mě přinutil k registraci... Tyhle jsou jiný. Tyhle koupil za sedmdesát lubrů, i když se, cituji: "cena pohybuje okolo 150 000 Kč." A to jsem si myslel, že víc než u pana K*A*P*L*A*N*A už se v životě chechtat nebudu... :-)
31682 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie. Jestli chceš, tak tě seznámím s několika známejma matfyzákama... to se budeš divit na ultimo :-))) No jo, ale ti by nám to zase ukázali v počtech
Tomasak Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 To je neuvěřitelnej bajkař, tak je prodal fčera za Euráče a pořád je nabízí na Ikup.cz ??? to nechápu :-)))))) Tak skvostnou češtinu jsem ještě nečetl, shoda podmětu s přísudkem či vyjmenované jména to asi nikdy neslyšel. Holt pracující inteligence. Ježiš marjá to musí být kví kvé....
Viktor Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal Je pěkný, jak soft Chronomag fóra zkracuje link na tuhle aukci na iKup na slovo.....neoriginal . Bravo PunBB!
31682 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 A to jsem si myslel, že víc než u pana K*A*P*L*A*N*A už se v životě chechtat nebudu... :-) Myslíš Pan Kaplan má třídu rád? Nějak podobně to bylo, ne? Výborná věc!
farářskej Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 A to jsem si myslel, že víc než u pana K*A*P*L*A*N*A už se v životě chechtat nebudu... :-) Myslíš Pan Kaplan má třídu rád? Nějak podobně to bylo, ne? Výborná věc! Vzpominam dodnes na ten den, kdy jsem se řehtal v autobuse MHD tak, že jsem musel vystoupit a svíjet se chvilku na lavičce na zastávce - jinak by mě asi vykázali z přepravního prostoru :-))) ta knížka se dá číst furt.
redd Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Já to furt nechápu: Nákup 240K, nebo 120K, nebo teda 3490 USD. A pak prodej za 1100 EUR. No teda, to je obchod století!!
Jura L. Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Hoši by asi potřebovali rozkopat držky ! Ono přijít na ně přes číslo bankovního účtu asi nebude pro kriminálku problém !
xmenm05 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Hele chlapci, a když už studujete, mohu se zeptat, co je to za školu? Čistě ze zvědavosti ... klidně mi to písněte na mail, pokud to nechcete takhle přes fórum ...
xmenm05 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Btw docela zajímavé počteníčko jsou i hodnocení Václava Kesnera (majitelrolex) na ikupu ... http://www.ikup.cz/feedback.php?id=99552&page=1
grga_pitic Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 panove, prece jen se poucil - tentokrate tam dal fotku kterou nasel tady :-))
xmenm05 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 panove, prece jen se poucil - tentokrate tam dal fotku kterou nasel tady :-)) JJ, na fotce už skutečně bude originál ... taky mě to usadilo, jak tam překopali cenu a trochu dodělali background, aby to jako sedělo víc ... Uměl by tenhle thread někdo překlopit do pdfka? Jsem lama, ale tohle, tohle by stálo za to ... sebrané spisy chronomagu, svazek 15, Komikové, kapitola 37: Vrsek a spodek (Podzimek a Kesner) (kapitola 32 je Kenny ...) A taky si říkám, jestli by se tohle nemělo přesunout do vlákna ostatní diskuse a ZÁBAVA ... ale tam by to zase zapadlo ...
African Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Řekl bych, že student je občas i JohnSinclair:) To už není rozdvojená osobnost, ale roztřetěná" to už by mohl být pro psychiatra opravdu oříšek.
Návštěvník tolja Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Zase mi to nedá abych něco neřekl : Jak vydíte tak možné to je sice trochu zdlouhavě ale studuji dokonce jazykovou , v 19 jsem šel na vyšší a nyní jsem na vysoké , Podzimek podobně ... Já vYdím,že ta "škola" musí být alespoň čtyřpatrová.Ty jsi opravdu klaun
Luk Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal ... Tohle to už není sranda, ale čistokrevný pokus o podvod. Komu není rady ......
hciq Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 panove, prece jen se poucil - tentokrate tam dal fotku kterou nasel tady :-)) JJ, na fotce už skutečně bude originál ... taky mě to usadilo, jak tam překopali cenu a trochu dodělali background, aby to jako sedělo víc ... Uměl by tenhle thread někdo překlopit do pdfka? Jsem lama, ale tohle, tohle by stálo za to ... sebrané spisy chronomagu, svazek 15, Komikové, kapitola 37: Vrsek a spodek (Podzimek a Kesner) (kapitola 32 je Kenny ...) A taky si říkám, jestli by se tohle nemělo přesunout do vlákna ostatní diskuse a ZÁBAVA ... ale tam by to zase zapadlo ... Tady to máš: Fake Rolex
xmenm05 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 panove, prece jen se poucil - tentokrate tam dal fotku kterou nasel tady :-)) JJ, na fotce už skutečně bude originál ... taky mě to usadilo, jak tam překopali cenu a trochu dodělali background, aby to jako sedělo víc ... Uměl by tenhle thread někdo překlopit do pdfka? Jsem lama, ale tohle, tohle by stálo za to ... sebrané spisy chronomagu, svazek 15, Komikové, kapitola 37: Vrsek a spodek (Podzimek a Kesner) (kapitola 32 je Kenny ...) A taky si říkám, jestli by se tohle nemělo přesunout do vlákna ostatní diskuse a ZÁBAVA ... ale tam by to zase zapadlo ... Tady to máš: Fake Rolex Zlatej člověk ... Až se budeš nudit, písni mi, jak jsi to udělal ...
decebal Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to podzimek: Ty máš ještě jedny? http://www.ikup.cz/item.php?id=254644&prod...bmarineoriginal ... Tohle to už není sranda, ale čistokrevný pokus o podvod. Komu není rady ...... Jenže takových pokusů jsou plné inzertní servery. S tím nic nenaděláme. Když je někdo takový trotl, že si myslí, že pořídí věc za setinu ceny, asi si zaslouží být napálen. A ti dva pologramotní idioti, kteří si tady hrají na světáky, ti jsou jen k smíchu. Spíše mne zaráží, že správce serveru nechá podvodníky inzerovat.
norsi Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Protože nemám vysokoškolské vzdělání, obracím se na ty , kteří ho mají, s otázkou: Fakt je v téhle zemi možné aby takovej negramotnej blbec studoval na vysoké škole ? Jestli ano, tak už se opravdu na starý kolena stěhuju do Austrálie. Ano je to mozne. Nebudu rikat jaka skola, ale na soukrome vysoke skole je mozne vpodstate cokoliv (a to chodim na jednu z prestiznich, o tech mensich lepsi nemluvit vubec). Pokud clovek plati skolny, projde vsechno... Je to sice smutny, ale je to tak. Sam jsem se na jednu soukromou vs prihlasil s domenim, ze pujde o kvalitni skolu, ale to co vidim kolem sebe... Zas na druhou stranu me skola nijak nestresuje, nemusim se ji venovat a muzu vklidu vydelavat na hodinky, auta a bydleni... Jeden cas jsem chtel odejit a prihlasit se znovu na VSE (kam jsem se sice puvodne dostal,ale bohuzel me dali na jiny obor, nez kam jsem jit chtel). Ale stejne mam pocit, ze v "praxi" ziskam zkusenosti daleko vic a titul bude jenom takovy bonus. Spis ted premyslim, ze pri tomle "dennim" (treba tenhle tyden jsem nebyl ve skole vubec a nejak je to vsem jedno) studiu zacnu nekde seriozne studovat dalkove MBA...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.