Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Už si nevzpomínám, asi jsem je dostal od manželky se kterou se moc často nevidím protože jsem na internátě, ona je dostala od mého obchodního partnera pod stromeček aby je jako dala mě, já se je ale bojím nosit a jelikož nemáme na splátku za barák tak je prodám na aukru za litr... :D
NIGHTinGALE Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 dovolím si odpovědět za podzimka : petr studuje daleko od domova a tak je na internátě kde nemá přístup k elektronickému bankovnictví -tuším že má GEmoney bank a tak musí mít u internetbankingu nainstalovanej nějakej program v PC což školní počítače nedovolují ...toť snad dostatečná odpověd Za těch 200.000 Kč, co vydělává měsíčně, si přece může koupit notebook s modemem, ne?
dadasys Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 ano můj nový nick ale nemáte můj který již nepoužívám:-) Bože, další perla.
grga_pitic Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 nekdo to tady vyjadril v pocatcich diskuse spravne (myslim ze to byl sarik) - panove slapli do hovna, jeste se v nem vyvaleli a jedine co nam vsem dokazali je to jak vypada debata dvou nedovzdelanych mongoloidu (Spolceni hlupcu) s normalnimi lidmi. Vite co mi na tom pripada nejsmutnejsi, vsichni vime ze prodali fake, oni to vedi taky, padly tady desitky argumentu v jejich neprospech - a vysledek - nic - jenom cim dal nesmyslnejsi konstrukce co a jak. Dalsi otazkou zustava proc se s nami vubec bavi, ja byt na jejich miste tak na tohle forum uz nepachnu, kdyz jsem vsem dokazal jaky jsem magor a hovado :-)))
seaman Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 nekdo to tady vyjadril v pocatcich diskuse spravne (myslim ze to byl sarik) - panove slapli do hovna, jeste se v nem vyvaleli a jedine co nam vsem dokazali je to jak vypada debata dvou nedovzdelanych mongoloidu (Spolceni hlupcu) s normalnimi lidmi. Vite co mi na tom pripada nejsmutnejsi, vsichni vime ze prodali fake, oni to vedi taky, padly tady desitky argumentu v jejich neprospech - a vysledek - nic - jenom cim dal nesmyslnejsi konstrukce co a jak. Dalsi otazkou zustava proc se s nami vubec bavi, ja byt na jejich miste tak na tohle forum uz nepachnu, kdyz jsem vsem dokazal jaky jsem magor a hovado :-))) ...ale oni to stale nepochopili, pre nich sme magori my
grga_pitic Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 No J. Swift tvrdil ze kdyz se na svete objevi genius pozna se to podle toho ze se proti nemu vsichni hlupaci spolci....treba maji pravdu :-))))
Pachollini Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pánové, já do těch Rolexů asi pudu, fake nefake, začíná to mít silnější příběh než všechny Chronomag LE dohromady. Možná bychom se na ně taky mohli složit, vydražit je a dát výtěžek na podporu vzdělání, třeba nějaké zvláštní škole?
NIGHTinGALE Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pánové, já do těch Rolexů asi pudu, fake nefake, začíná to mít silnější příběh než všechny Chronomag LE dohromady. Možná bychom se na ně taky mohli složit, vydražit je a dát výtěžek na podporu vzdělání, třeba nějaké zvláštní škole? Ano, tys na to kápl! Toto jsou skutečně HODINKY S PŘÍBĚHEM! Já bych se na ně fakt složil. Kam se hrabou Orlíky a podobné tuctovky s nudnou story
Andreas Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Přátelé, já se už tak nějak ani moc nebavím (situace). Ale moc rád jsem si přečetl různé příspěvky, které jsou moc vtipné, docela mi to zvedlo náladu. Je to zajímavý příběh, asi jsme mimozemšťani....
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 "Nyní je chci prodat Vám,protože se o ně moc bojím a je to pro mě velké břímě nosit takto drahé hodinky,chtěl jsem se zde v ČR blísknout s těmito hodinkami u kamarádů a povedlo se mi to,měl jsem veliký obdiv,ale jak říkám,já bych je někde rozbil,nebo ztratil. Radši je proto prodám Vám,vy se o ně budete umět více starat,já jsem vesnický typ a doma pracujeme,určitě by mi dlouho nevydrželi a nechci,aby se mi váleli v šuplíku." ....... musel jsem to zase vytáhnout ....... potřebuji se zasmát před spánkem :D
falkkon Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Chlapi ,já to nestíhám číst!Zpomalte! Furt nesedím u PC,bydlím na vesnici a okolo domu je práce........ hergot my tady nemáme les Mám strach že se ráno probudím a vůbec nebudu v obraze
hopa26 Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Trošku mi to připomíná příběh o těch policajtech,co prodali fotky mrtvého "Svobody" Člověk se naskytne úplně náhodou v situaci,která se nebude opakovat a má pocit,že by tam mohl stržit trochu peněz. Počáteční vklad nula a zisk?To záleží na štěstí. Když to pak praskne,hned ví,že to posral a nejraději by to vrátil zpět jenomže to už nejde. Začne kopat kolem sebe-nejlepší obrana je útok,to známe všichni. Ztrácí racionální uvažování,jedna lež stíhá druhou a čím víc mluví,tím víc se do toho zaplétá. Přitom možná stačilo říct-chlapi,tak jsem to zkusil-kdo by nechtěl v dnešní době vydělat. A myslím,že by je tolik lidí neodsoudilo. Tak co,jak je to s těma Rolexama doopravdy? Petr.
VS Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Že nedáte upoutávku do všech vláken, nějak jsem ty Rolexy přehlíd a fčil nestačím číst Nejlepší je tohle: "Hodinky můžete vzít do hloubky 330 metrů pod hladinou s tlakem 1000 Paskalů,kde byli také testovány". To je testovali ve vakuu pod hladinou čeho?
norsi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tak jako každej se neohlíží na každou korunu ! Já jsem taky myslel že za ně nedostanu v čechách v zemi chudáčků víc jak 15 tis a nakonec za ně snad večer dostanu 60tis :-) Pane "nechudacku" vcera jsem psal nabidku, ze jsem dneska ochotny hodinky (na zaklade radne sepsane smlouvy u notare) zakoupit. V te dobe aukce jeste rozhodne zrusena nebyla. Neprijde vam neslsune na nabidku ani nezareagovat?
norsi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 hele a to di jako do prdele až budeš vydělávat tolik jako on tak se přihlas pochybuju že si někdo z vás debilů tady vydělá 200tis měsíčně svojí ruční prací a tak aby to bylo v rámci zákonů ! To ze nekde honite nemcum pindoury jeste neznamena, ze byste na to mel byt hrdy... Zkuste nejakou jinou kvalifikaci, treba "na mamu" budou platit vic, nez za rucni praci... Jinak osobne 200t kc kazdopadne nemam, ale otec tuto podminku splnuje. Myslim, ze tento prispevek ho velmi pobavi a treba by se vam i ozval, pokud bych ho o to pekne poprosil. Mohu vedet, jaky benefit za to ozvani se bude nasledovat? Co treba ty Rolexy?
safi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Skoro začínám podezírat Kamila, Odklízeče a Chronomaga (budiž mu lehká zem), že nám chtěli zpestřit každodenní nudný život na tomto fóru a proto najali dva úplné ehm...., aby tu rozpoutali skvělou komedii:) Bravo Kamile!!!
NIGHTinGALE Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Skoro začínám podezírat Kamila, Odklízeče a Chronomaga (budiž mu lehká zem), že nám chtěli zpestřit každodenní nudný život na tomto fóru a proto najali dva úplné blbce, aby tu rozpoutali skvělou komedii:) Bravo Kamile!!! BLBCE Víš, že je to první vulgarismus či hrubší slovo, který jsem od tebe na Chronomagu četl? Ti "studenti" tedy museli hnout žlučí
NIGHTinGALE Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Ani nevím proč, ale šel jsem si pustit DVD Pat a Mat. Ti dva "studenti" mi je evokují. Natočím novou epizodu: "Pat a Mat prodávají originál Rolexky."
safi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Ajajaj... no já jsem si říkal že to je na mě moc silný příspěvek..no radší to jdu změnit :-)
safi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Ani nevím proč, ale šel jsem si pustit DVD Pat a Mat. Ti dva "studenti" mi je evokují. Natočím novou epizodu: "Pat a Mat prodávají originál Rolexky."
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.