Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

Odesláno

A dále: POZOR zde v aukci kupujete Hodinky které jsou 100% shodné s těmi na obrázku jsou použity i díly Rolex ale obsahují strojek ETA se stejnými vlastnosti jako Rolex ! Pokud vám toto nevyhovuje již nepřihazujte a aktuální kupující nemusí hodinky převzít ! Pokud se bude dále přihazovat souhlasíte s touto zprávou ! Tuto skutečnost jsme zjistili dnes u profesionálního hodinkáře i nás tato skutečnost nepotěšila ale je to tak . Jinak normální prodejní cena Rolexek s ETA strojkem je 12-15tis ...

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Kurva tak když jste chytrý jak psí prdel tak mi raději řekněte co jsem tam měl napsat ! Jestli máte něco lepšího můžeme to změnit ale nemůžeme smazat aukci !!!

Napište tam: Prodám repliku Rolex Submariner - cena 500 Kč a poštovné v ceně.

Odesláno

A nebo můžete napsat, že jste opravdu věřili, že se jedná o originální kus, nicméně po konzultaci "u profesionálního hodinkáře" jste zjistili, že se jedná o falzum. Protože aukce nelze smazat upozorněte takto kupující, a zdůrazněte, že hodinky proto nejsou k mání. Jinak se vystavujete riziku, že bude zahájeno trestní řízení k objasnění a prověření skutečností důvodně nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin ? porušování práv k ochranné známce, obchodnímu jménu a chráněnému označení původu - dle § 150, odst. 1 trestního zákona.

Odesláno
A nebo můžete napsat, že jste opravdu věřili, že se jedná o originální kus, nicméně po konzultaci "u profesionálního hodinkáře" jste zjistili, že se jedná o falzum. Protože aukce nelze smazat upozorněte takto kupující, a zdůrazněte, že hodinky proto nejsou k mání. Jinak se vystavujete riziku, že bude zahájeno trestní řízení k objasnění a prověření skutečností důvodně nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin ? porušování práv k ochranné známce, obchodnímu jménu a chráněnému označení původu - dle § 150, odst. 1 trestního zákona.

chose rulezzzz!

Odesláno

O.K. a teraz skus napisat nejaku skutocnu a pravdivu verziu, kedze ich predavas podla vsetkeho druhy krat a vcera to asi neklaplo a bolo to len na zalepenie oci clenom fora.

Mohol by si si este napravit reputaciu...

Odesláno

Myslím že je to zbytečné stejně si z toho udělá obrázek každý sám a už jste mě tu zesměšnili dost s tím že jsem prej nějakej honič německejch pér atd. Vy stejně vše změníte proti mně ať napíšu cokoliv ...

Odesláno

Ale jo pravdivou verzi vám sem napsat můžu proč ne ...

Takže to že jsem student Vysoké Jazykové školy je pravda .

Hodinky jsem dostal od mého obchodního partnera (byla moje chyba že jsem napsal že se živý ruční prací ale není to tak chtěl jsem říct že se živí rukama = skládá PC a stejně jako já dováží různou elektroniku atd.)

Hodinky měli být opravdu origináli byli opravdu koupeny v Los Angeles boužel ne mnou protože jsem nikdy v Americe nebyl .

(hodinky jsem dostal k vánocům od OP)

Včerejší obchod který jsem zde popsal se neuskutečnil mělo to být jenom zástěrka aby jste si mysleli že jsem je prodal a proto se o to přestali zajímat .(to jsem ještě byl přesvědčen že se jedná o origináli !) Boužel i vy chodíte na Ikup a tak jste to odhalili ...

No a zbytek znáte tak jestli máte ještě nějaké otázky rád odpovím ...

Návštěvník tolja
Odesláno
Myslím že je to zbytečné stejně si z toho udělá obrázek každý sám a už jste mě tu zesměšnili dost s tím že jsem prej nějakej honič německejch pér atd. Vy stejně vše změníte proti mně ať napíšu cokoliv ...

Hlavně jsi se zesměšnil sám,a to dost brutálně.Nevím jak dlouho trvalo kennymu,než dosáhl své nelichotivé reputace,ale to co jste tu za dva dny s kámošem studentem předvedli,to by si nevymysleli ani v televizi.

Odesláno

Hodinky jsem dostal od mého obchodního partnera (byla moje chyba že jsem napsal že se živý ruční prací ale není to tak chtěl jsem říct že se živí rukama = skládá PC a stejně jako já dováží různou elektroniku atd.)

Hodinky měli být opravdu origináli byli opravdu koupeny v Los Angeles boužel ne mnou protože jsem nikdy v Americe nebyl .

Včerejší obchod který jsem zde popsal se neuskutečnil mělo to být jenom zástěrka aby jste si mysleli že jsem je prodal a proto se o to přestali zajímat .(to jsem ještě byl přesvědčen že se jedná o origináli !) Boužel i vy chodíte na Ikup a tak jste to odhalili ...

Vysoká Jazyková škola neexistuje. Už toho nech.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já už se na to nemůžu dívat! Ty jestli jsi student VŠ a ještě k tomu humanitního směru, tak našemu školství už nic nepomůže. Tolik hrubek nemůže snad stvořit ani žák pomocné školy. Nestuduješ náhodou jazyky rovnou v terénu? :D Když odhlédnu od těch blábolů a pohádek, které nám tady vyprávíš a podívám se jen na pravopis:

Ale jo, proč ne ...

Takže to,

Hodinky jsem dostal od mého obchodního partnera (byla moje chyba, že se živí rukama = skládá PC a stejně jako já dováží různou elektroniku atd.)

Hodinky měly

Včerejší obchod, Bohužel i vy chodíte na Ikup a tak jste to odhalili ...

No a zbytek znáte, rád odpovím ...

Odesláno

Já už se na to nemůžu dívat! Ty jestli jsi student VŠ a ještě k tomu humanitního směru' date=' tak našemu školství už nic nepomůže. Tolik hrubek nemůže snad stvořit ani žák pomocné školy. Nestuduješ náhodou jazyky rovnou v terénu? :D Když odhlédnu od těch blábolů a pohádek, které nám tady vyprávíš a podívám se jen na pravopis:

Ale jo[b'], proč ne ...

Takže to,

Hodinky jsem dostal od mého obchodního partnera (byla moje chyba, že se živí rukama = skládá PC a stejně jako já dováží různou elektroniku atd.)

Hodinky měly

Včerejší obchod, Bohužel i vy chodíte na Ikup a tak jste to odhalili ...

No a zbytek znáte,

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) byl jsem na par decek vinka a tohle me vazne pobavilo. diky Kamile :-))))

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...