Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S kolegom, clenom scotty sme vcera zrealizovali jeden netradicny pokus - zamrazili sme jeho G-Shocky kvoli skuske odolnosti. Hodinky to samozrejme vydrzali, presnost casu ostala nezmenena, takze tieto hodinky zvladnu toho velmi vela. Ide konkretne o model GW-3000M-4AER.

a8a4a2yd.jpg

te8yjede.jpg

u6ymapaz.jpg

9a4y3eqe.jpg

a4avyveq.jpg

e8u7a8um.jpg

usaru8u5.jpg

ve8y9umy.jpg

ejubenyt.jpg

Odesláno

... sme vcera zrealizovali jeden netradicny pokus - zamrazili sme jeho G-Shocky kvoli skuske odolnosti...

no moc netradičné to není biggrin.gif máš toho plný net (ale samozřejmě není nad osobní zkušenost)

Takže už jen "uvařit" hodit z výšky na zem a nechat přejet autem biggrin.gif

Odesláno (upraveno)

Tak ja myslim, ze to je ten nejtradicnejsi pokus s geckama, co vubec je, i tady na foru je nekolik vlaken se zmrazenyma geckama. Jen vetsinou je pak rozmrazovani provadeno v hrnci s varici vodou. ;)

edit:Henatko me predbehl.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

v pohode, rad sa necham poucit :) ja som zatial ziadne Gcka nemal a pravdupovediac som to ani blizsie zatial neskumal, tak sa mi to zdalo netradicne oproti tomu, co clovek normalne s hodinkami robi - kazdopadne som sa po nejakych zacal obzerat :smile_anim:

Odesláno

no moc netradičné to není biggrin.gif máš toho plný net (ale samozřejmě není nad osobní zkušenost)

Takže už jen "uvařit" hodit z výšky na zem a nechat přejet autem biggrin.gif

vlakem...B)

Odesláno

Bohužel tady ten test přenechám členům co vlak vlastní biggrin.gif já bohužel teď žádný nemám crying_anim02.gifbiggrin.gif

O výdrži tu toho je opravdu hodně , právě po přečtení zdejších vláken jsem si koupil MUDY a známí do Gé-7700 normálně kopal a házel do zdi (opravdu silou) a až na pár odřenin je vlastní 6-7let

Odesláno

Bohužel tady ten test přenechám členům co vlak vlastní biggrin.gif já bohužel teď žádný nemám crying_anim02.gifbiggrin.gif

O výdrži tu toho je opravdu hodně , právě po přečtení zdejších vláken jsem si koupil MUDY a známí do Gé-7700 normálně kopal a házel do zdi (opravdu silou) a až na pár odřenin je vlastní 6-7let

..tak az na toto by som sa asi nedal :)

Odesláno

..tak az na toto by som sa asi nedal :)

A dáš jiný pokus? Dej hodinky opět do mrazáku, ale nedávej je do vody. Jen je tam volně polož. Nech pořádně (cca 12 nebo 24 hodin) promrazit a pak je vyndej a polož v normálně vyhřáté místnosti.

Vypadá to jednodušeji než s tím ledem, ale opak je pravdou. Hodinky dostanou rozhodně více zabrat. Hlavně očekávní, ze které strany skla dojde k douhodobému orosení, je k nezaplacení. ;)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

na tejden volně do mražáku, po vyndání hodit do rozpálenýho friťáku, pak je zkopat do kuličky a rozmlátit kladivem.

No nevim, já bych nechtěl riskovat, že přijdu o mražák, friťák i kladivo....přece jen jsou to Géčka, a to je něco jako Chuck Norris... :D

• po měsíci...
Odesláno

Nevím kam to nacpat tak se zkusím zeptat tady. Týká se to vlastně výdrže G-shocků taky.

Na internetu mně zaujaly tyto hodinky Casio GW-7900B-1

Jen mně trochu matou některé zkušenosti pár uživatelů, kterým jaksi přestaly fungovat tlačítka, (viz odkaz).

Myslíte, že je to vadou kusu? Nerad bych se totiž při koupi spálil..

Odesláno

Já ti nevím , displej na :shit:  , modul funkčně taky nic moc, teď ještě tento problém...šel bych hledat dál. Možná by stačilo je otevřít a zrestartovat.

Odesláno

Aha, jsem rád za každý názor. Mě zaujali tím že mají radio plus solar a samozřejmě taky cenou.

Kdyby si vybíral podobně vybavené jaké bys mi doporučil?

Odesláno (upraveno)

rumsturm: Riseman GW-9200. Ale osobně mi víc sedí funkčně modely bez rádia a soláru. Tam bych asi šáhl po GD350. No ale ve skutečnosti už nemám žádné géčka, na všech mi něco vadilo a skončil jsem u Timexu 5f261(už podruhé), ale já jsem divný patron ;)

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Taktéž se přikláním k Risemanům GW-9200. Chvilku jsem je taky měl, ale bohužel nesedly. Jinak velmi pěkné a povedené hodinky za pěkné peníze. Já nakonec skončil u Protreků PRW-2000.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Kdybych moc neřešil otázku peněz a měl si koupit géčka na dlouhou dobu a neměl bych doma digitálek až hanba, šel bych do těch nových Mudmanů s rádiem GW-9300.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...