Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak a tentokrát přírůstek z pondělí. Po usilovném shánění a docela velkých peripetiích při nákupu jsem konečně skoro uspokojen.

Odesláno

preco "skoro" ??

No skoro proto, že jsem zde v chlubírně včera objevil Radiomir v keramice. A ano, jsem debil :smile_anim:

Odesláno

tu sme vsetci :speak_cool:

No jak to tak čtu, tak příliš zcela zdravých lidí zde asi nebude. Problém je prodat to doma.

Odesláno

Máš je doma,ber to tak,že ten frajírek za pultem jen nemohl vydejchat to,že nějakej čecháček má taky na hodinky nad kterýma on jenom slintá.Jsou parádní .

hezky si to napsal

a jinak 359 jsou fakt luxusní:smile_anim:

Odesláno

Parada...ja myslim,ze budes spokojenej dlouho.

Já jsem si to myslel a má žena doufá. Problém je ta nemoc. Jsem jak utržený ze řetězu. Musím to něčím zastavit.

Odesláno

Skvělá volba, gratuluji, mám P.9000 moc rád, i pouzdro je nádherné :) Oproti kalibrům OP neběží tk přesně, ale na tom nesejde. Jen tak dál...

Odesláno

Skvělá volba, gratuluji, mám P.9000 moc rád, i pouzdro je nádherné :) Oproti kalibrům OP neběží tk přesně, ale na tom nesejde. Jen tak dál...

Víte co je na tomhle fóru skvělé?

že Vám ty gratulace na rozdíl od zaměstnanců a kolegů věřím.

Odesláno

Jinak pokud by zde někdo sháněl 359 a nevadilo mu že nejsou úplně nové, vím o jedněch údajně necelý měsíc starých za 5.350,- Eur. Právě mi přišel mail že je ještě mají.

Zde jsou iniciály prodejce:

Chronothek Uhrenhandels GmbH

Bräunerstraße 8

1010 Wien

Tel. +43-(0)1-532 05 49

Fax. +43-(0)1-532 05 49-20

email: grill@chronothek.at

www.chronothek.at

FN: 194549b, HG Wien

UID-Nr.: ATU 49534302

Odesláno

Jinak pokud by zde někdo sháněl 359 a nevadilo mu že nejsou úplně nové, vím o jedněch údajně necelý měsíc starých za 5.350,- Eur. Právě mi přišel mail že je ještě mají.

Zde jsou iniciály prodejce:

Chronothek Uhrenhandels GmbH

Bräunerstraße 8

1010 Wien

Tel. +43-(0)1-532 05 49

Fax. +43-(0)1-532 05 49-20

email: grill@chronothek.at

www.chronothek.at

FN: 194549b, HG Wien

UID-Nr.: ATU 49534302

Mimochodom Chronothek je jediny obchod vo Viedni kde sa ku mne spravali ako k zobrakovi tak som si povedal ze tam urcite nic nekupim

Sorry za off topic ale nedalo mi to ked som si spomenul.

A samozrejme gratulujem

Odesláno (upraveno)

Gratulujem. Nejako som nepochopil ten ošiaľ s výmenou remeňov, ale na kaučuku mi prídu super, konečne ako plnohodnotné diversky. :smile_anim:

Vlastne, ak si ich človek obľúbi a chce ich mať aj ako spoločenské, tak s tymi remeňmi to nie je až taká blbosť. :mellow:

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Mimochodom Chronothek je jediny obchod vo Viedni kde sa ku mne spravali ako k zobrakovi tak som si povedal ze tam urcite nic nekupim

Sorry za off topic ale nedalo mi to ked som si spomenul.

A samozrejme gratulujem

Nevím co jsou zač. Mimochodem ke mě se chovali obdobně u Wempe což jsem již popsal jinde.

Tu informaci jsem uvedl pouze proto, že dle mých zkušeností je v těchto dnech takřka nemožné modely 312, 359 a 351 sehnat. Tedy nové. No a ty mají být dle jejich info kupované 2/2013.

Jelikož já jsem ty své již sehnal, chtěl jsem jenom pomoci případnému jinému zájemci. Toť vše.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...