Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších uživatelů těchto hodinek. Koupil jsem pod lunetu nový plíšek a těsnění, ale nevím v jakém pořadí tam patří (hodinky jsem pořídil bez těsnění). A taky bych se rád zeptal, čím vyčistit nečistoty pod lunetou. Stačí kartáček + voda nebo nějaké chemie? Děkuji za odpověď!

Odesláno

Recenze i fotky jsou moc pěkné. Koupi hodinek jsem zvažoval několikrát, ale nikdy jsem se nedokopal k akci. Vždycky se mi to rozleželo v hlavě. Tak snad jednou...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Skvělá recenze. Díky moc. Že jsem ji četl, jsem pěkně načatý :-D

• po měsících...
Odesláno
  V 28. 12. 2014 v 17:36, kdojinej napsal:

Zde odkaz na pěkné povídání a povedené fotografie v recenzi na webu monochrome-watches [url=http://monochrome-watches.com/seiko-skx007-family-seiko-beater-divers/]http://monochrome-watches.com/seiko-skx007-family-seiko-beater-divers/[/urwl]#

Tak jsem koukal na Tve fotky, jaky prumer zapesti prosim mas? Diky

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Na strapcode jsem kupoval a no problemo. Nevim jestli sis vsiml, ale spona tahu na strapcode je uplne jina festovnejsi nez ty tahy z ebay. A jeste se mi zda ze clanky tahu na ebay jsou lehce tensi ..ale to muze byt fotkou.

Upraveno uživatelem farkyostrava
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

Super recenze. Musím že jediná věc co mi na SKX vadí je cifr (indexy bez kovovych okraju a chybi mi napis automatik jako na sumách) . Pořád přemýšlím na modrým ze Sum..ale dá se někde koupit? Viděl jsem na ebay jenom jeden černý pár let zpět ale od té doby nic.

Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2015 v 21:00, Vladar91 napsal:

Ahoj,

Super recenze. Musím že jediná věc co mi na SKX vadí je cifr (indexy bez kovovych okraju a chybi mi napis automatik jako na sumách) . Pořád přemýšlím na modrým ze Sum..ale dá se někde koupit? Viděl jsem na ebay jenom jeden černý pár let zpět ale od té doby nic.

Ahoj, díky. Cifr s indexy bez kovovych okraju je prave dela tim cim jsou, zadne lestenky. Modifikaci SKX jsem tady delal, je to tady zdokumentovano, vysledek vypadal dost dobre, ale holt SKX tak jak jsou nemaj chybu. Jinak nápis automatic je hned pod "SEIKO" :)

Upraveno uživatelem kdojinej
Odesláno

Psal jsem tento dotaz už do jiného vlákna, ale tady to bude nejspíš vhodnější. Zvažuji koupit lunetu z SKX009 a sem tam ji přehodit na SKX007. Výměna by měla být údajně celkem jednoduchá. Jen by mě zajímalo, jestli se výměnou(jednou za 2 měsíce) postupně opotřebují(vychodí) jednotlivé části hodinek a zda je třeba také jednou za čas vyměnit ten gumovy kroužek pod lunetou(teda předpokládám že tam je)?

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jelikož mě tahle recenze víceméně ujistila, že SKX007 je pro mě ta správná volba, snad nebude vadit jeden malý wristshot.

Díky za skvělou recenzi!

post-37766-0-87140900-1431195315_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Hlavně u skx mě přijde lepší ta minutovka s tou sipkou než hodinová u monster. Nad ránem když se před půl 6 nebo tak podobně krejou ručky  tak u monster ta malá když doznívá svitivost není přesná hodina k odečtení na první pohled. Jelikož ta šipka je široká a rozmazana.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Pěkné to máš! Šedé NATO jim sedne jak p*del na hrnec.

Poslední dobou po 009 taky koukám víc a víc. Společně s 007 by to byla pěkná dvojička - 007 barevně konzervativní, 007 barevně veselejší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...