bob.zizka Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Vykopu tuhle mrtvolu. Má je tady na foru někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 (upraveno) Vykopu tuhle mrtvolu. Má je tady na foru někdo? Jop. Já je mám ve verzi s komplet černým cifrem. Upraveno 3. listopadu 2019 uživatelem (eco)Driver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Postnu sem pár fotek svých 903. Verzi s černým cifrem i vnitřní lunetou už nedělají, což je myslím si škoda. Myslím, že se pěkně odlišuje od barevných kombinací, které používá Breitling. Já už je mám přes rok a pořád se jich nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jsou moc dobrý. Už po nich nějakou dobu pokukuju. Co na nich oceňuju je univerzálnost díky vodotěsnosti což u Navimetrů neni. Bohužel 903 s Lemánii jsou za dardu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Parádní subcifry i ty detaily na tachymetru. A fotky samo taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 ... Co na nich oceňuju je univerzálnost díky vodotěsnosti což u Navimetrů neni. ... Mě se Navitimery taky líbily, ale ta vodotěsnost mě odradila. Nevíte někdo, proč mají jen 30m?Já se domnívám, že je to kvůli tomu ovládání posuvného pravítka točením lunety.Sinnky mají ovládání přes druhou korunku, což možná není tak pohodlné, ale umožnilo jim to zvednout vodotěsnost na 100m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Mě se Navitimery taky líbily, ale ta vodotěsnost mě odradila. Nevíte někdo, proč mají jen 30m?Já se domnívám, že je to kvůli tomu ovládání posuvného pravítka točením lunety.Sinnky mají ovládání přes druhou korunku, což možná není tak pohodlné, ale umožnilo jim to zvednout vodotěsnost na 100m.Presne tak, je to diky utesneni lunety na pouzdro hodinek.BTW: i Breitling ma Navi01 s kombinacemi cerna - cerna, takze se ty Sinny pohledove zas tak nelisi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Presne tak, je to diky utesneni lunety na pouzdro hodinek.BTW: i Breitling ma Navi01 s kombinacemi cerna - cerna, takze se ty Sinny pohledove zas tak nelisi... Díky za info. O Navitimerech s celočerným cifrem jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 sinn 903 moc zajímavý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 sú to krasne hodinky (rovnako ako Navitimery) škoda že do dnes nerobia tento model s Lemaniou 1873 ako v minulosti, ked to vie dnes stále produkovat Omega v Moonoch mohol aj Sinn je to krásny strojček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorgus77 Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 903 mám velice rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 V 16. 10. 2020 v 20:11, jorgus77 napsal: 903 mám velice rad zase to trochu oživím. Mám dotaz: ta korunka pro vnitřní logaritmickou lunetu je šroubovací? Případně jak snadno se s ní otáčí? není moc volná? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorgus77 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 V 11. 12. 2020 v 16:11, Tenglis napsal: zase to trochu oživím. Mám dotaz: ta korunka pro vnitřní logaritmickou lunetu je šroubovací? Případně jak snadno se s ní otáčí? není moc volná? děkuji Ahoj, ta korunka s lunety není šroubována. Ne potřeboval sem ji otáčet. S pozdravem Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Napadla mě taková odvážná, nekonvenční, ba i riskantní myšlenka: nedalo by se to vyzkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Šroubovací není, ale volná určitě taky není. Určitě se samovolně neotáčí, jestli si obáváš tohohle. Prostě tak akorát. Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Chlapci milí, děkuji za odpovědi. V mezičase vyřešeno akvizici jineho zařízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se