SakalMarty Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Ahoj všichni pacienti, již delší dobu sbírám vintage kousky a všeobecně se zajímám o hodinky. Je to prostě, jak každý z vás ví, vášeň na celý život. Určitě to znáte, když doma vysvětlujete, že přesně tyhle hodinky musíte mít a že ta příplatková výbava do audiny pro manželku musí ještě počkat (Samozřejmě to hodně bagatelizuji. ) Již mám ve sbírce vícero zajímavých kousků a nyní jsem se prostě zamiloval do komplikace "regulateur" a ještě do "retrograde", ale o tom až někdy příště, to je na dýl. Strávil jsem dlouhou dobu vybíráním na internetu, pak různé zajímavé kousky na ebay (nepočítám Thajsko a podobné destinace) pak jsem prolezl i pár starožitnictví, shopy, výkladní skříně, prostě co se kde dalo. Prostě nějaký musím mít. Neříkám, že mám neomezený budget, ale určitě bych za ně nechtěl dávat přes kilo, spíš bych více reálně viděl cenu okolo 50 táců. Vzhledem k tomu, že to nejsou definitivní hodinky a že chci ještě spousty jiných, nesmím se moc rozšoupnout. Níže nahazuji pár zajímavých hodinek, nemusí být nové, miluju vintage takže prosím očekávám Vaše návrhy, komentáře, postřehy.... Díky moc
cody Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Chtel jsem ti poradit Epos, uz ho tam mas. Z tveho vyberu me nejvic oslovuji ML. Ten otacejici se ctverecek je na videu moc pekna vychytavka.
SakalMarty Odesláno 8. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Chtel jsem ti poradit Epos, uz ho tam mas. Z tveho vyberu me nejvic oslovuji ML. Ten otacejici se ctverecek je na videu moc pekna vychytavka. jo souhlas ML je vychytaný, stejně jako cena. záměrně jsem sem nedával značky PF, AP nebo JL. Eposy chci, ale poradit si nechám
cody Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Zase bacha aby takove hejblatko casem neomrzelo, neokoukalo.
xbraj19 Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Taky jsem se díval po nějakých regulatorech a libily se mi ty Sinn, ale trochu mě odrazuje těch 44mm, záleží jestli na to máš ruku. ML jsou taky parádni, jen ta cena to trochu kazí
emef Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Jsi to sem moc pěkně všechno vyskládal. Vlastně poprvé to vidím takhle pohromadě, o tuhle komplikaci jsem se nikdy nezajímal, vlastně jsem ji asi ani výrazně nezaznamenal, ale je to teda moc pěkná věc.Sice moc neporadím, ale aspoň poděkuju. A teda Chronoswiss je velká laskomina.
SakalMarty Odesláno 9. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Tak ty chrono swiss jsou pecka, ale tak pod 80 se nedostanou a to z druhý ruky Ty sinn jsou taky moc hezký za již přijatelnější peníz, ale 44mm je přesně na hraně nositelnosti. Měl jsem 46mm a fakt se to nedalo nosit , tak jsem je pustil do světa. Klidně když objevíte nějaké zajímavé regulateury, tak je sem postněnte, budu jenom rád....
emef Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Slintám! Ty malinkatý kolečka, úúú Tohle mě taky tuze ba A ještě jedny takový civilnější. Ty se mi teda líbí neskutečně.
SakalMarty Odesláno 9. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2013 jedině Alpina Prosím tě, když jedině Alpina, tak proč? Nějaký konkrétní důvod?
IntoPicture Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Hmmm, zajímavý rozptyl cen i stylů . Za mě jednoznačně ML Roue Carrée - naživo fakt pecka, když vynechám ten unikátní převod a ukazatel hodin (který z hodinek a pod světlem "svítí" a zdá se 3D) a limitku, tak... in-house, nádherný broušený ciferník, krásný průhled, power-reserve ukazatel (díky tomu a super bajonetové korunce je natahování fakt radost), super luminova, pohodlný a měkký krokouš, skvělé anti-reflexy a vůbec všechno ostatní. Jediná věc, která mi u nich trochu chybí je bezdírkové nastavování řemenu... Jako druhé klasiku Chronoswiss, ale druhé o hodně . Upraveno 18. března 2013 uživatelem IntoPicture
Naving Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Já taky už dlouho koukám po regulátoru a retrograde, ale na mého favorita zn. Perrelet zatím můj rozpočet nestačí http://300watches.com/retrograde-watches/brand-new-men-s-perrelet-regulator-retrograde-a5001-2-titanium-automatic-watch.html
AdaMoss Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Za mě jednoznačně ML - jsou boží a na živo snad ještě lepší :-). Cena je bohužel stejně výstřední, jako vzhled.
SakalMarty Odesláno 19. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2013 no abych byl úplně upřimný, tak ML mám v merku a jeden místní člen se mi ozval, že je pustí. Tudíž jsem velmi nalomený. Rozhoduji se převážně mezi Eposem a ML. Cena hraje svoji roli, ale ty Epose mohu mít úplně nové za půlku. Tudíž musím ještě chvilku přemýšlet a zatím jsem ještě neprodal pár hodinek, který už nevyužiji. Jinak díky moc za komentáře,hlavně uživateli "IntoPicture", tvůj komentář je výborný ..... díky mocMarty
Návštěvník admira Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 http://rsw-swiss.com/details.php?varproduit=high_king_regulator.852&fleches=9
novicek Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Dobrý den,mám krásné starožitné kapesní hodinky Regulateur (těžké, masivní, 6,5cm) v naprosto netknutém a zcela funkčním stavu. Je to tak trochu rodinné stříbro.rubinek@volny.cz
cody Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 A chces je prodat, nebo se na neco o nich zeptat?
SakalMarty Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2013 A chces je prodat, nebo se na neco o nich zeptat? Cody, je to dost podezřelé, protože se jedná o jeden příspěvek a rovnou sem. Asi bych to moc neřešil .....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se