tico1 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Ponúkaný artikel nebol dostatočne chlapský? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 V 19. 10. 2013 v 11:33, tico1 napsal: Ponúkaný artikel nebol dostatočne chlapský? Jo to nevím,proto bych rád vysvětlení. Nabízejí se zde jiné píčoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Ja jsem to byl, ponukany artikel nebol dostatocne chlapsky. Nic proti tobe nemam, proti Jackie v prodejnim vlakne ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tak to zírám,ty už rozhoduješ co je chlapské. Jsou tu na fóru i ženy,máme manželky,přítelkyně. Co bude dál? Vracíme se před rok 89?Některé věci i hodinky co se tu prodávají mě nepřipadají chlapské,ale neodvážil bych se to jak koli komentovat natož o tom rozhodovat jestli to sem patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 vraby : Moc to žereš... Kdesi v pravidlech je napsané, že mantinely v této sekci budou určovat modi a to dělají. Tohle fórum, jestli jsem to dobře pochopil, je v osobním vlastnictví (teď mi vypadlo jméno). Ten někdo chce, aby to tu fungovalo podle jeho představ. Takže zbytečné sem tahat dobu před 89.Na 2. stranu je pravda, že když mod smaže vlákno, tak aby to mělo výchovný efekt, bylo by vhodné napsat autorovi vlákna, proč je nepřípustné. Nepsal bych sem ani řádek, ale ta zmínka na dobu před 89 mě trochu namíchla a připoměla mi lidi, co si myslí, že když je "demokracie", že si můžou dělat, co chtějí, či si zaměňují význam slov demokracie s anarchií či svobodou slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 ggrande,dobře. Tak když vynecháme rok 89. Jen mi to prostě něco připomnělo. Co bylo špatně,když jsem nabídl sbírku knih mé manželky? Víš sám,že zde na fóru jsou i ženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 PRAVIDLA PRO SEKCE PRODÁM, VYMĚNÍM A OSTATNÍ"Vyměním a ostatní je určena jako bonusová sekce pro členy, kde lze vyměňovat a prodávat věci nesouvisející s hodinkami. Předměty prodávané v této sekci by měly být z kategorie ?pánských hraček? ""Ale pamatujte, že nejsme vetešárna a přípustnost konkrétních nabídek podléhá rozhodnutí moderátorů nebo adminů." Tady to je černé na bílém. Že nebudem polemizovat nad diskriminací žen zde na fóru, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Nebudeme,nemá to cenu. Knihy od J.Collins pánové nečtou(asi ne). Nevím,tohle rozhodnutí co udělal Sibiř prostě neberu. To je asi jediné co s tím nadělám. Několik nepánských hraček dělá radost zdejším dětem místních členů co ode mě vzali a tam problém nebyl. Upraveno 19. října 2013 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ach jo...Co takhle nechat lidi říkat co chtějí? Pokud se nechovají sprostě a nejsou vulgární, pokud opravdu diskutují na úrovni, komu vadí přečíst si názory druhých lidí? Když ne o tomhle, tak o čem vlastně to fórum má být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 V 10. 1. 2014 v 18:56, straspol napsal: Ach jo... Máme smůlu, sibiř to smazal i mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Sibiř... řezník z Komína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 V 10. 1. 2014 v 19:06, Kamil napsal: Máme smůlu, sibiř to smazal i mně. Toho jsem si všimnul. No- tak je to vlákno, se kterým si dám dlouhou pauzu. Nejsem malej fakan, abych si nechal zacpávat pusu, pokud se chovám slušně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 V 10. 1. 2014 v 19:06, Kamil napsal: Máme smůlu, sibiř to smazal i mně. "My bysme rádi věděli, kde je Mlíkař a kde je Profesor filosofie a vůbec kam se poděly všechny ty zlatý starý časy, kdy si jeden druhýho vážil a kdy se lidi měli rádi." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 s financem sme se shodli, ze bude ideal, kdyz to procistim. to je cely. neni to zadny osobni utok, proste jen sme z toho nechteli debatu jak limitka damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 a hadky vo cisla apod. necht se prihlasi, koho to zajima, ma-li k tom pripominku, at se vyjadri, ma-li nekdo problem se mnou, at napise me nebo sefovi Kamilovi. ve vlaknu Igen se celkem rychle domluvilo, jak by to melo vypadat, zacal se formovat list zajemcu a vesele to funguje. az se Prim vyjadri, financ nam da vedet co a jak a pak se muzem bavit dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Autokorekce... nic, mod ma pravdu a dělaš to ve volnem čase dobrovolně Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Musím přiznat, že mi taky "poklesla saňka", když z 9 stran plodné diskuse o nodate Igenech zůstaly 2. Každopádně, je to sibiřův napád, sibiřovo vlákno a promazal si to sám ....Takže se budu držet a když mě něco napadne, tak kontaktovat finance přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Zmizely z té diskuze poznatky, na který se následně ptali další, což se mi taky přišlo zbytečný, na druhou stranu je pryč plno plevele a teď se debata vyvíjí naprosto jasně a zřetelně, takže účel byl splněn...a ruku na srdce, Igeny bez data se tu řešily už několikrát, ale teprve teď, když to rozjel sibiř, bysme se mohli dopracovat zdárného konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 V 15. 1. 2014 v 10:41, Mirek24 napsal: Zmizely z té diskuze poznatky, na který se následně ptali další, což se mi taky přišlo zbytečný, na druhou stranu je pryč plno plevele a teď se debata vyvíjí naprosto jasně a zřetelně, takže účel byl splněn...a ruku na srdce, Igeny bez data se tu řešily už několikrát, ale teprve teď, když to rozjel sibiř, bysme se mohli dopracovat zdárného konce Míro, se sibiřem jsem si to vyjasnil. Šlo mi jen o rozsah čistky, každopádně vlákno progreduje a komunikace s Eltonem je v nejlepších rukách, tak je vše ok. Možná vlákno k Damasko limitce bylo dobrým ponaučením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Pepo, nereagoval jsem jen na tvůj příspěvěk, ale obecně na všechny, jinak jsme na tom úplně stejně, taky jsem si to se sibiřem vyříkal z oka do oka a zbytek je přesně tak jak píšeš...nezbývá, než se těšit na výsledek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se