straspol Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ne každá veřejná limitka krachne- Aeskulapy přežily a nemazala se ani čárka a Nautily jsou taky docela bomba- ergo hodinkám které za to stojí neuškodí diskuse.. a ne každý zakladatel limitky má zároveň právo mazat příspěvky...no... pravda, noudejty se tu přetřásaly několikrát a je dobře že se to rozjelo. Tahle hodinka bude taky krásná a sebedestrukčnější diskuse ji nemohla ohrozit, ale už to je, jak to je.. Každopádně hodinky i ciferníky budou super a udělají nám radost, těším se jak malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 V životě jsem nikomu nesmazal jediný příspěvek a dotáhl několik veřejných limitek. Mazání nemá smysl a je velmi neslušné. To bych nakonec mohl prohlásit, že patent na no date prim sport mám já ( ani bych asi nebyl moc vedle) a řádsky pročistit augiášův chlív. Neudělám to, protože mám elementární slušnost a nemá to vejšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 ja elementarni slusnost nemam, ostatni moderatori mi rikaji strasny Lada, a promazal jsem to, protoze jsem nechtel, aby to melo prubeh jako limitka Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 ahoj, je mozne,ze inzerat zmizi uplne? ja myslel, ze co se (ne)proda, resp uzamkne tak mizi do sekce prodane.... ale byly tady moonwatche a uz je nemuzu dohledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Docente, od koho to byl inzerat? Je mozne, ze inzerent porusil opakovane pravidla, v takovem pripade nekdy dochazi ke smazani inzeratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 (upraveno) ahoj, je mozne,ze inzerat zmizi uplne? ja myslel, ze co se (ne)proda, resp uzamkne tak mizi do sekce prodane.... ale byly tady moonwatche a uz je nemuzu dohledat...Nejsou to tyto? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74057-omega-speedmaster-moonwatch/&do=findComment&comment=1191441 Upraveno 12. července 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 jo to kdybych vedel panove, od koho to bylo - Jakubisko to nebyl... byly to před nedavnem zakoupene moony u AD, komplet za cenu tusim 75... no nic... matrix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Vložil sem inzerát, byl mi smazán bez jakékoliv informace. Vkládat inzerci mohou jen platící členové? (myslím, že jsem žádné z pravidel neporušil) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 A cos prodaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Grafickou kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jo tak to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Vložil sem inzerát, byl mi smazán bez jakékoliv informace. Vkládat inzerci mohou jen platící členové? (myslím, že jsem žádné z pravidel neporušil) Díky A přečetl sis tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Pokud jsi neměl napsáno v názvu grafická karta,tak na to Kamil upozorňoval,že bez přesného názvu to bude mazat.Kuwa zase mě ten Kamil sleduje :-) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Grafická karta sem tam neměl, bylo tam P: Asus eah6770 dc/2di/1gd5 (Když prodává někdo Audi, nebo HTC.... také tam má jen model a ne auto nebo mobilní telefon ) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem j3ykobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Zkrátka nejvyšší chce vědět jestli je ten Asus mobil,auto,letadlo.Jasné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak to by se měl chovat ke všem stejně a smazat přes 50% příspěvků z Ostatního prodeje/nákupu, nerozumím proč se k tomu nevyjádří ten co to smazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Vždyť Ti to psal ve příspěvku č.112 . Buď se s tím smíříš a dáš ten inzerát jak chce a nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 vím, cítím se diskriminován i když nejsem černej, žlutej ani barevnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Znáš lodní zákon? Kamil je kapitán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Kamila neznám, chvilku jsem myslel zda to nebyl sibir(kterého jsem bral za admina prodejní sekce)...., ale nebyl v tu dobu online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se