Přejít na obsah

mizení příspěvků

Doporučené příspěvky

Ne každá veřejná limitka krachne- Aeskulapy přežily a nemazala se ani čárka :smoke: a Nautily jsou taky docela bomba- ergo hodinkám  které za to stojí neuškodí diskuse..  a ne každý zakladatel limitky má zároveň právo mazat příspěvky...no... pravda, noudejty se tu přetřásaly několikrát a je dobře že se to rozjelo. Tahle hodinka bude taky krásná a sebedestrukčnější diskuse  ji nemohla ohrozit, ale už to je, jak to je.. Každopádně hodinky i ciferníky budou super a udělají nám radost, těším se jak malej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V životě jsem nikomu nesmazal jediný příspěvek a dotáhl několik veřejných limitek. Mazání nemá smysl a je velmi neslušné. To bych nakonec mohl prohlásit, že patent na no date prim sport mám já ( ani bych asi nebyl moc vedle) a řádsky pročistit augiášův chlív. Neudělám to, protože mám elementární slušnost a nemá to vejšku.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

ahoj, je mozne,ze inzerat zmizi uplne? ja myslel, ze co se (ne)proda, resp uzamkne tak mizi do sekce prodane.... ale byly tady moonwatche a uz je nemuzu dohledat...

Nejsou to tyto? ;)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74057-omega-speedmaster-moonwatch/&do=findComment&comment=1191441

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

• Po roku...
Návštěvník Kamil

Vložil sem inzerát, byl mi smazán bez jakékoliv informace. Vkládat inzerci mohou jen platící členové? (myslím, že jsem žádné z pravidel neporušil) Díky 

A přečetl sis tohle?

Odkaz ke komentáři

Grafická karta sem tam neměl, bylo tam P: Asus eah6770 dc/2di/1gd5      (Když prodává někdo Audi, nebo HTC.... také tam má jen model a ne auto nebo mobilní telefon  ) 

Upraveno uživatelem j3ykobim
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...