Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové, po obrovském boji jsou doma. Fakt je nejde sehnat nikde u AD v celé Evropě a dostat se k nim bylo peklo.

O to více je budu mít raději. Na živo jsou úžasné, famózní, čistota designu je ohromující.

Odpusťte prosím kvalitu fotek, je prostě noc.

A ještě jednou hurááá. Mám dvojčata. :smile_anim:

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je normalne budik z ponorky:-)Ve me to evokuje vintage Panerai jak prase.Smekam klobouk...

Taky že jo. Je to Takřka přesné kopie prototypu z roku 1936 kdy se udělali jen 2 ks. V roce 1966 plány k nim vzala povodeň ve Florencii a teď se údajně nějakou záhadou našly.

Odesláno

Taky že jo. Je to Takřka přesné kopie prototypu z roku 1936 kdy se udělali jen 2 ks. V roce 1966 plány k nim vzala povodeň ve Florencii a teď se údajně nějakou záhadou našly.

Tak to jsou z prominutim marketingové recicky, ale je pravda, ze Panerai DNA maji teda poradnou. Mas Radium v sendvici? :)
Odesláno

Tak to jsou z prominutim marketingové recicky, ale je pravda, ze Panerai DNA maji teda poradnou. Mas Radium v sendvici? :)

No určitě tam marketing hraje roli ale.

Existují materiály, které vcelku věrně popisují, že právě na tomto modelu byl od roku 1930 zkoušen poprvé v historii sendvič a jisté také je, že poprvé tento typ začali sériově vyrábět v 2. pololetí roku 2012. Tolik tedy k tomu marketingu. No a Radium tam nejspíše nebude :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

A propos, beru to jako hozenou rukavici pro Nero.8, st1g a Cyrila. :thumbsup_anim:

Ne teď vážně. Kluci ony jsou fakt úžasné. Na živo jsou to nej hodinky co jsem viděl. A že jsem jen dnes viděl lecos, jelikož jsem prošmejdil snad všechna významná hodinářství ve Vídni. A jinak Buchere je fakt no 1.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Já teda musím říct, jak už zde mnohokrát bylo propíráno, že do Panerai jsem ještě zřejmě nedorostl, ale Maxi tyhle teda jsou .. konkrétně nad těmito bych teda neváhal. Na živo musí být úchvatný. Gratuluju a chápu tvoji radost.

Odesláno

Jako panerai muzu moc, ale tyhle jsou jedine, ktere jdou mimo me.. Ten retro cifr se mi k nim vubec nehodi..

Ale jinak gratuluji, OP je vzdycky dobra volba.. Jsem rad, ze uz me presla tato vlna..;)

Odesláno

Omlouvám se, ale netuším co je wristshot. Přesto přikládám pár fotek. Líbí se mi čím dál více.

Odesláno

Omlouvám se, ale netuším co je wristshot. Přesto přikládám pár fotek. Líbí se mi čím dál více.

Ty poslední tři jsou "wristshots" ;) (fotky na ruce)

Paráda a sednou jak ulité!

Odesláno

Jsou neskutečný, k tomu se nedá nic dalšího psát, gratulace

Jen bych poprosil o detail tý ponorky s potápěčema, je k tomu nějakej příběh? Jako proč to tam je (odkaz do historie) a tak?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...