Přejít na obsah

Hledá se moderátor.

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně by to taky přišlo divný, takže v pohodě. Chtěl jsem sem přestat chodit, protože mi tady spousta věcí vadí. Když mě Kamil oslovil, souhlasil jsem z toho důvodu, že než krafat a odejít je lepší na sebe vzít zodpovědnost a věci, které nepovažuji za správné, změnit. Že budu všeobecně oblíbený, takové ambice nemám :)

moderátor, který chce být dobrý, nemůže být zároveň u všech oblíbený. Stavím se za cestu disciplíny, pořádku a pozitivních změn s co nejmenším spamováním, OT a flamem. Díky všem modům. ne jen Romanovi.

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

Mně by to taky přišlo divný, takže v pohodě. Chtěl jsem sem přestat chodit, protože mi tady spousta věcí vadí. Když mě Kamil oslovil, souhlasil jsem z toho důvodu, že než krafat a odejít je lepší na sebe vzít zodpovědnost a věci, které nepovažuji za správné, změnit. Že budu všeobecně oblíbený, takové ambice nemám :)

Ma to i sva uskali :-) ted uz nemuzes psat ze je Milis p..a protoze ti vraby napise at si das ban za prostorekost :D

Odesláno

honza cistic :)

něco takového? :)

post-14984-0-81757600-1363354927_thumb.jpg

sibir: Možná bys mohl udělat tlustou čáru a inzeráty starší třeba 1-2 měsíce smazat.

Dobrý nápad. Párkrát jsem zkoušel psát SZ členům kteří mají v prodeji ukončené inzeráty aby si je zamkli, většinou bohužel bez reakce.

Odesláno

něco takového? :)

attachicon.gifimages.jpg

Dobrý nápad. Párkrát jsem zkoušel psát SZ členům kteří mají v prodeji ukončené inzeráty aby si je zamkli, většinou bohužel bez reakce.

mam stejnou zkusenost - v lepsim pripade se mne zeptali, ja se to dela :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...