Frostie Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Mně by to taky přišlo divný, takže v pohodě. Chtěl jsem sem přestat chodit, protože mi tady spousta věcí vadí. Když mě Kamil oslovil, souhlasil jsem z toho důvodu, že než krafat a odejít je lepší na sebe vzít zodpovědnost a věci, které nepovažuji za správné, změnit. Že budu všeobecně oblíbený, takové ambice nemám moderátor, který chce být dobrý, nemůže být zároveň u všech oblíbený. Stavím se za cestu disciplíny, pořádku a pozitivních změn s co nejmenším spamováním, OT a flamem. Díky všem modům. ne jen Romanovi.
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Mně by to taky přišlo divný, takže v pohodě. Chtěl jsem sem přestat chodit, protože mi tady spousta věcí vadí. Když mě Kamil oslovil, souhlasil jsem z toho důvodu, že než krafat a odejít je lepší na sebe vzít zodpovědnost a věci, které nepovažuji za správné, změnit. Že budu všeobecně oblíbený, takové ambice nemám Ma to i sva uskali :-) ted uz nemuzes psat ze je Milis p..a protoze ti vraby napise at si das ban za prostorekost
Josef01 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Pěkně Honzo! Už makáš v plné parádě, ted se klidně může stát, že nakonec YPO dostane ban
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Pěkně Honzo! Už makáš v plné parádě, ted se klidně může stát, že nakonec YPO dostane ban mi povidej, od rana cistim prodejni sekci
jankoxxx Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 mi povidej, od rana cistim prodejni sekci honza cistic
ggrand Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 sibir: Možná bys mohl udělat tlustou čáru a inzeráty starší třeba 1-2 měsíce smazat.
kdojinej Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 honza cistic něco takového? sibir: Možná bys mohl udělat tlustou čáru a inzeráty starší třeba 1-2 měsíce smazat.Dobrý nápad. Párkrát jsem zkoušel psát SZ členům kteří mají v prodeji ukončené inzeráty aby si je zamkli, většinou bohužel bez reakce.
Quido Morava Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 něco takového? images.jpgDobrý nápad. Párkrát jsem zkoušel psát SZ členům kteří mají v prodeji ukončené inzeráty aby si je zamkli, většinou bohužel bez reakce. mam stejnou zkusenost - v lepsim pripade se mne zeptali, ja se to dela
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 ted sem zlikvidoval rok a vic zpatky, uvidim, co mi dal velky nacelnik povoli..
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 něco takového? images.jpgRealita je nekdy horsi nez fikce
Návštěvník dlubix Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 To si svařoval nebo co? Realita je nekdy horsi nez fikce
montemar Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 ty woe, už nikdy neřeknu k.r.a sprostý slovo.. z té fotky jde strach..
Frantik Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Hrozny!!!! Já už budu hodnej! Poslano z Frantíkovo ajPhonu z Tapatálku
kdojinej Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Připomělo mi to tu strašnou fotku "Co děláte s kámošema ve volným čase z vlákna fotečky lidiček... Dost dobrý pánové
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 to sou děsný ksichti Posláno z Ypovo notebúku z domova
tombed Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Realita je nekdy horsi nez fikce mladej Darin Rolins od Rytmusovej
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.