Přejít na obsah

Hledá se moderátor.

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Boze boze.... sice se k temto trem kolegum vecer nemodlim, ale za to co jsi ted napsal bych se nedivil, kdyby ti dotycni pri osobnim setkani slapli na nohu v lepsim pripade.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 9:22, People napsal:

Nieco ako Hitler, Stalin a Mussolinni, ci ako sa to pise.

Ano, toto je vzorový příklad toho, za co bych BAN dal.

EDIT: cody co napsal dřív

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 9:37, dlubix napsal:

Marku,to je přesně to o čem jsem psal.To prostě není dobře.

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 9:37, dlubix napsal:

Jo a FOREVER :smile_anim: Jinak, samozřejmě jak to napsal People jsem to nemyslel a od jeho keců se distancuji, mám ty kluky rád, ačkoliv je osobně neznám a za moderátory bych je hned bral"

Odesláno

Ja pevne verim v to, ze Kamil vyberie spravne a nenecha sa uchlacholit vasimi playmate, pretoze niektore navrhy su tu fakt do neba volajuce. Moderator by rozhodne nemal byt ziadny prchkovybusny, iniciativneakcny blb psychicky labilny s tuzbou po poslednych slovach a odvetach. Od moderatora cakam, ze bude likvidovat mega velke fotky, ze dokaze vybrat z vlakna offtopic prispevky a ich nevymazat, ale premiestnit do noveho spravne pomenovaneho vlakna, Samotny moderator by nemal mat pravo okamzite davat BAN, mal by mat moznost navrhnut BAN a spolu s ostatnymi moderatormi rozhodnut o pripadnom ban-e a jeho rozumnej dlzke.

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 9:22, People napsal:

Nieco ako Hitler, Stalin a Mussolinni, ci ako sa to pise.

Tobe bych dal ban za ten obrovskej mindrák, kterej máš smile_anim.gif

No jesteze nejsem Stalin smile_anim.gif

Odesláno

Hele, kdyz tady jako od moderatoru neco ocekavate, co jim za to jako nabizite?

Nebo od svych kamosu taky cekate sluzbicky?

A co ti kamaradi? Mohou vam rovnou rict, ze je serete nebo se musi poradit s ostatnimi vasimi kamarady a nechat si to schvalit...

Chapu naroky na osobnostni ci moralni profil, ale hazet tady do placu co vsechno jako musi ve svem volnem case delat, aby vy jste kus sveho casu usetrili diky vycistenemu foru mi prijde husty...

edit: jo a jeste... pobavila me hlaska, ze by si stavajici modi sami meli najit nahradu, aby se nevyvlikli tak lehce ze zodpovednosti... Proc proboha? To je jak s tim pohadkovym kralem prevoznikem :suicide_anim:

Delali to zadaco, delali to dobrovolne, delali to ve svym case, takze se na to klidne muzou vyprdnout na minutu a my bychom jim presto meli rict "dik, bez vas by to tu bylo horsi, samej blb a spam".

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 11:01, Frantik napsal:

Tobe bych dal ban za ten obrovskej mindrák, kterej máš smile_anim.gif

No jesteze nejsem Stalin smile_anim.gif

Franto vem to, prosici smajlik.

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 11:14, bandicoot napsal:

A co ti kamaradi? Mohou vam rovnou rict, ze je serete nebo se musi poradit s ostatnimi vasimi kamarady a nechat si to schvalit...

Chapu naroky na osobnostni ci moralni profil, ale hazet tady do placu co vsechno jako musi ve svem volnem case delat, aby vy jste kus sveho casu usetrili diky vycistenemu foru mi prijde husty...

+1

Odesláno

snapback.pngmontemar, na 13.březen.2013 - 08:08, řekl:

... myslim, ze by pritvrzeni neskodilo.

Jinak se ti tady naklonují trotloidi typu T.O.M.P 1,2,3,4...,budeš se probírat sračkama - co mám dnes na noze,za uchem,nebo na zádech.A řemen k hodinkám seženeš v inzerci,ta bude to tam dole,pod vláknem zahradní pomůcky,autoservis,mimibazar,second hand...

edit:

a vydáme ceníky doporučených MOC s DPH.

Příspěvek byl editován kamilb: Dnes, 08:38

Vy dva,

jestli mohu naspat nechci tady mít jako moda zamindrákovaného arogantního sebestředného jedince co je největší kamarád s tlačítkem DELETE.

A jestli Vám se líbí německá důslednost a drill, mě to tady spíše připadalo nejen poslední tři dny jako projev komunistické zvůle ( zlovůle) v nejlepších letech, kdy se ztráceli lidi stejně rychle jako tady příspěvky.I další pararela je trefná, jelikož ty lidi se ztráceli i přesto, že nic neudělali stejně tak jako zde příspěvky v DISKUSNÍM VLÁKNĚ a nikoliv VE VLÁKNĚ PRODEJNÍM kde jsou komenty zakázané. Pochopil jsem zde z postoje moderátora,který se již jednou vrátil a nikomu to nepomohlo ( YPO) další pararelu s různými totalitními režimy a tím je asi to, že do diskusí sice psát můžeme a všichni a rádi, ale musíme vše pouze chválit.

Moderátor musí mít autoritu, kterou si nezíská tím co Ypo předvedl hlavně v posledních třech dnech, ale tím, že bude ty lidi trochu chápat, vnímat je a stmelovat a ne je svými komenty typu: chce se mi z vás zvracet" ještě více popuzovat. Mazat s jeho svrchovaným rozhodnutím a i za ban ano to jistě, ale za sprostoty, vulgarismy a komenty v prodejních vláknech a nikoliv za diskusi, která může dobře sloužit i novým členům a nebo i nám pro zpětné vyhodnocení situace,jak jsme se zde již nejednou přesvědčili třeba po třech letech,kdy se nám hodinky zdály hrozné a podle toho vypadaly naše komentáře no a po třech letech tady nad nimi řada členů lehce posllintávala.. Ještě k Trotloidům pro Kamila B. To si děláte sami a jen a jen sami. Když příspíváte čímkoliv do hodnotných vláken typu " jak často si měníte spoďáry" sami ho posunujete stále nahoru,ale kdyby jste ho ignorovali za týden by zmizelo a neštěkl by po něm ani pes.Přemýšlejte, přeci když je v mé čtvrti kde bydlím a kterou mám rád hnusná cukrárna nebudu si tam přeci chodit kupovat v neděli větrníky a to vy práve svojimi reakcemi v naprosto ubohých vláknech děláte. p.s Nové mody bude muset stejně nakonec oslovit a jmenovat Kamil. Souhlasím z každým vaším návrhem výše jmenovaných členů na post moderátora krom člena YPO, to mi přijde scestn

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 11:14, bandicoot napsal:

Sory Bandi ale to co tu citam sa mi nezda.. Ked uz raz niekto chce byt moderatorom tak na seba prebera POVINNOST vykonavat ulohy, ktore mu urcuje majitel fora pravidlami. Ja moderatorovi nemusim ponukat nic. Odmenou pre moderatora ma byt zdrave a fungujuce forum..

Problem moderovania tu na fore je jedna velmi dolezita vec: osobne vazby mimo forum, ktore uz mnoho krat sposobili to ze sa tu aplikoval dvojity meter na "zasluzeneho" a "obycajneho clena". To vyvolavalo konflikty, ktore sa nikdy poriadne neuhasili.. Uz aj preto si myslim, ze idealny moderator by mal byt niekto kto je trochu mimo "hlavneho diania".

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...