kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak sa pochvalim - novy prirastok so "starym" eleganom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Pekny raiser. Uz ich prstal vyrabat nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jj toto nie je funglac, myslim, ze je z 2013.. Je to uz po kooperacii s Matom (on mu upravoval geometriu zamku), este pojde k nemu na mensiu upravu a nasledne k hamonovi na vymenu gulicky detentu za keramicku a karbidaciu dosadacich ploch :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Co si mám představit pod pojmem karbidacia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Na plosku zamku aj frejmu sa nadeponuje vrsvicka karbidov wolframu. Cize budu v kontakte dva rovnakotvrde materialy, takze by sa nemal obrusovat titan a nemal by sa smykayt a zasekavat zamok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jasne, ked viem, tak rad poradim/vysvetlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Sorry, double post.. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Ahoj, máte někdo zkušenosti s nožem CRKT M16-13Z? Uvažuji o tom, že bych si ho koupil jako druhý nůž ke svému EDC Sog Pentagon Elite, jenže se mi zdá malý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Ked ti je mala M16tka, tak jukni M21ku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 M21 jsem měl v ruce taky. Nicméně se mi nelíbí tolik jako M16. Škoda, že ji taky nedělají ve d vou velikostech. Asi to nakonec vyhraje Gerber applegate covert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Ahoj, chtěl bych si pořídit nějaký další nožík,Je to dobrá volba?Nejsem žádný znalec, co se nožů týká... .. Tanto čepel se líbí vzhledem, ale nevím jak je to s praktičností. Máte někdo zkušenost?Nebo jiný tip v podobné cenové relaci ?mám zaostřeno na tento http://www.coldsteel.com/Product/58TPT/Code-4_Tanto_Point.aspx Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem Radek.VV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Radek: CS je masovka, mají zásluhu v tom, že rozšířili povědomí o nožích mezi spoustu lidí. Jejich marketing je super. Nože celkem taky, jen za polovinu ceny. Na ebayi se dá tento nůž skutečně koupit za 50 USD a to je asi odpovídající cena. Já bych ale preferoval jiný tvar čepele - tanto (kdysi velmi módní záležitost) zase moc praktické není. Zde je recenze na youtube - hodnocení je celkem kladné. Rukojeť vypadá velmi dobře. Materiál čepele nic moc, ale za 1100 Kč - podle mě dobrý kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jinak můj dnešní přírůstek - BUCK Mayo TNT. Kdysi jsem měl jeho custom verzi, v dnešní době dosahuje zcela nereálnné ceny kolem 2700-3000 USD (ano, byl chyba ho prodávat) - tak jsem si udělal radost aspoň tovární verzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jinak můj dnešní přírůstek - BUCK Mayo TNT. Kdysi jsem měl jeho custom verzi, v dnešní době dosahuje zcela nereálnné ceny kolem 2700-3000 USD (ano, byl chyba ho prodávat) - tak jsem si udělal radost aspoň tovární verzí. TNT1.jpgTNT_2.jpgMoc pekny kousek .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jinak můj dnešní přírůstek - BUCK Mayo TNT. Kdysi jsem měl jeho custom verzi, v dnešní době dosahuje zcela nereálnné ceny kolem 2700-3000 USD (ano, byl chyba ho prodávat) - tak jsem si udělal radost aspoň tovární verzí.Prosímtě o co šlo v té custom verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 ...když už jsem se konečně po letech nadchl pro nějaký nůž, tak jsem rychle vychladl po zjištění ceny...Chavesknives Redencion... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Radek VV Největší problém u tanto čepele je broušení, aby se nezničila, resp. fungovala tak jak má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Prosímtě o co šlo v té custom verzi? Custom verzi jsem prodal. Bohužel v době, kdy se nožíky TNT prodávaly tak kolem 500-600 USD. Pak Tom Mayo přestal brát objednávky a rázem se cena znásobila. Teď se pod 2500 USD nedostaneš. Ale není to jen Mayo. Třeba Munroe, Fraley, Ralph, Simonich. Některé jsem si naštěstí nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 ...když už jsem se konečně po letech nadchl pro nějaký nůž, tak jsem rychle vychladl po zjištění ceny...Chavesknives Redencion... Taky jsem ho nedávno obhlížel, ale přišel mi takový hrubý. Co ale poslední dobou fakt žeru (hrozný výraz, já vím) je práce Petra Rassentiho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se