Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych si pořídit nějaký další nožík,

Je to dobrá volba?

Nejsem žádný znalec, co se nožů týká... .. Tanto čepel se líbí vzhledem, ale nevím jak je to s praktičností. Máte někdo zkušenost?

Nebo jiný tip v podobné cenové relaci ?

mám zaostřeno na tento  http://www.coldsteel.com/Product/58TPT/Code-4_Tanto_Point.aspx

Upraveno uživatelem Radek.VV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek: CS je masovka, mají zásluhu v tom, že rozšířili povědomí o nožích mezi spoustu lidí. Jejich marketing je super. Nože celkem taky, jen za polovinu ceny. Na ebayi se dá tento nůž skutečně koupit za 50 USD a to je asi odpovídající cena. Já bych ale preferoval jiný tvar čepele - tanto (kdysi velmi módní záležitost) zase moc praktické není. Zde je recenze na youtube - hodnocení je celkem kladné. Rukojeť vypadá velmi dobře. Materiál čepele nic moc, ale za 1100 Kč - podle mě dobrý kup.

Odkaz ke komentáři

Jinak můj dnešní přírůstek - BUCK Mayo TNT. Kdysi jsem měl jeho custom verzi, v dnešní době dosahuje zcela nereálnné ceny kolem 2700-3000 USD (ano, byl chyba ho prodávat) - tak jsem si udělal radost aspoň tovární verzí.

Prosímtě o co šlo v té custom verzi?

Odkaz ke komentáři

Prosímtě o co šlo v té custom verzi?

Custom verzi jsem prodal. Bohužel v době, kdy se nožíky TNT prodávaly tak kolem 500-600 USD. Pak Tom Mayo přestal brát objednávky a rázem se cena znásobila. Teď se pod 2500 USD nedostaneš. Ale není to jen Mayo. Třeba Munroe, Fraley, Ralph, Simonich. Některé jsem si naštěstí nechal...

Odkaz ke komentáři

...když už jsem se konečně po letech nadchl pro nějaký nůž, tak jsem rychle vychladl po zjištění ceny...

Chavesknives Redencion...

Taky jsem ho nedávno obhlížel, ale přišel mi takový hrubý. Co ale poslední dobou fakt žeru (hrozný výraz, já vím) je práce Petra Rassentiho:

img_6336.jpg.pagespeed.ce.6o1Ot3a6_c.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...