Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem si kdysi zub udělal na malé U2, ale to bylo mou vlastní blbostí, dělal jsem s tím co jsem neměl. A jak říká Bukoowsky, přebrousit a jelo se dál.

Odesláno

Jak vas tady tak mlcky sleduju, doslo mi, ze jsme si uz dlouho, ale sakra dlouho, zadnej kudlik neporidil. Tak jsem vcera po dohode s nacelnikem (sorry Berte, tady mam na mysli @mydlinkaTM ) vzal z knife Hinderer XM 18 ve starsi a kratsi modifikaci 3,0”.  A musim teda rict, ze se dost tesim. 

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 31 minutami, nickolas napsal:

Koukám to je taky pěkně drahá pičovina 😃

Ve světle primárního zaměření této skupiny a s tím souvisejících nákladů se jakkoliv drahý nůž dá označit za cheap shit :) Ale přesto musím říct, že mě to vlastně poměrně překvapilo - spousta lidí tu má hodinky (velmi často nejedny) v hodnotě atakující naprosto brutální cifry, v kapse však nosí normální nože, jako nástroje k účelu, ke kterému slouží. A to je dobře!!

Jen jsem tak nějak automaticky předpokládal, že k nádherným čistým GS úplně epicky ladí čistá sebenza, k ingotům od Sinnu nějaký Medford atd. 🙂 Zajímavé...ale super, jak říkám - je boží vidět, kolik lidí nosí a používá nože na to, na co jsou určeny a ne jako fetiš v kapse...já třeba jsem zastánce obou táborů, do mě se v tom těžko trefovat😎 Miluju krásné a kvalitní kudly, což je bohužel většinou katapultuje do kategorie těch drahých...zároveň je mám rád obouchané, protože nesnáším tak jako u hodinek ten strach z prvního šrámu.

Upraveno uživatelem Bukoowsky
  • Like 1
Odesláno

Tak nový kapesní nožiček. Compact, jen jsem si dal jiné střenky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 1 hodinou, warann napsal:

Jak vas tady tak mlcky sleduju, doslo mi, ze jsme si uz dlouho, ale sakra dlouho, zadnej kudlik neporidil. Tak jsem vcera po dohode s nacelnikem (sorry Berte, tady mam na mysli @mydlinkaTM ) vzal z knife Hinderer XM 18 ve starsi a kratsi modifikaci 3,0”.  A musim teda rict, ze se dost tesim. 

Já už tady viděl lecos a ještě lecos uvidim. Neviděl jsem všechno to dá rozum a jen tak něco tě nerozhází, ale tohle je moc hezká kudla! 

• Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, Bukoowsky napsal:

Ve světle primárního zaměření této skupiny a s tím souvisejících nákladů se jakkoliv drahý nůž dá označit za cheap shit :) Ale přesto musím říct, že mě to vlastně poměrně překvapilo - spousta lidí tu má hodinky (velmi často nejedny) v hodnotě atakující naprosto brutální cifry, v kapse však nosí normální nože, jako nástroje k účelu, ke kterému slouží. A to je dobře!!

Jen jsem tak nějak automaticky předpokládal, že k nádherným čistým GS úplně epicky ladí čistá sebenza, k ingotům od Sinnu nějaký Medford atd. 🙂 Zajímavé...ale super, jak říkám - je boží vidět, kolik lidí nosí a používá nože na to, na co jsou určeny a ne jako fetiš v kapse...já třeba jsem zastánce obou táborů, do mě se v tom těžko trefovat😎 Miluju krásné a kvalitní kudly, což je bohužel většinou katapultuje do kategorie těch drahých...zároveň je mám rád obouchané, protože nesnáším tak jako u hodinek ten strach z prvního šrámu.

Máš recht. Já jsem si taky pohrával s myšlenkou na nějakého Chrise Reeva, ale už mi to přišlo škoda. Asi bych ho nepoužíval a to by byla blbost ho mít. Takže Benchmade v kapse a Fallkniven v batohu. A oba budou dělat co mají 👍

• Like 1
Odesláno
před 58 minutami, warann napsal:

Nosit, nosit, nosit

Přesně!

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

ZT jen pro porovnani. Paradni kudla. Stejna jako Vincent mam radost. 

Upraveno uživatelem warann
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Koukam teda, ze prvni fotky jsou dost desny a ani ty dalsi se mi nejak nedari. Jak ta stonewash uprava cepele, tak ta kovova pulka jsou dost nachylny na svetlo, odlesky a tak. Kazdopadne jsem zatim prehodil klip, na prvni pozice je pro me dost nepochopitelna. Jinak jsem puvodne myslel, ze vymenim tu cernou strenku a mozna jako casem jo, ale zatim se mi v realu prekvapive libi. Ta povrchovka je taky super. Toz tak. 

• Like 1
Odesláno (upraveno)
V 28. 2. 2026 v 12:09, Bukoowsky napsal:

Moje kombinace EDC -většinou IWC portuguese a k tomu Buddy Weston  proti jeho jiným z poslední doby prcek ,čepel 7,5cm damašek, weekend pevnej Dohnal s Arizonou.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 1
Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, Conrad napsal:

Moje kombinace EDC -většinou IWC portuguese a k tomu Buddy Weston  proti jeho jiným z poslední doby prcek ,čepel 7,5cm damašek, weekend pevnej Dohnal s Arizonou.

Od Buddyho jsem svého času nosil Lakas, byl vynikající - ukojil mou potřebu zkusit Strider (dočasně) a byl kvalitní, přesto dostatečně spartánský :) Bohužel padl za oběť evoluci v duchu, že tahat samé velké nože je už fakt přežitek...byl to pořádný drobek.

Upraveno uživatelem Bukoowsky
  • Like 2
Odesláno (upraveno)

@Bukoowsky tomu rozumím, proto mě potěšilo, když se tenhle můj novej nožík objevil na knife v menší verzi 3". Samozřejmě jsem si to musel ještě ověřit u @mydlinkaTM (ještě jednou díky), ale když mi řekl, že OK a že by ho sám vzal, kdyby už dtto neměl, nebylo co řešit. Mám tede menší ruku, ale pro mě velikostně na běžný tahání úplně ideál. I ten klasickej klip mu (zatím) odpustím.

Upraveno uživatelem warann
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...