Jeremy Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Dva roky starý kousek..Lehce vytunovaný Mikov na buvolím rohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Ten znám - jak se k tobě dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Objednal jsem si ho a nechal udělat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 A ještě jsem po letech našel, kde jsem to kupoval:http://www.mikovknives.com/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Jelikož používám doma břitvu od firmy Böker, tak jsem si řekl, že potřebuji i nějaký jejich nožík. Tak jsem v očekávání, jednoho kousku z argentinské produkce. Snad bude stejně kvalitní jako německá břitvička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 mám tenhle böker damast.. a jsem s ním velmi spokojen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Hledám nějaký malý pracovní nožík, uričtě zavírák, s klipem na opasek, má to být dárek pro slečnu, poradíte někdo něco? Musí to zvládnout takové základní zálesácké práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Hledám nějaký malý pracovní nožík, uričtě zavírák, s klipem na opasek, má to být dárek pro slečnu, poradíte někdo něco? Musí to zvládnout takové základní zálesácké práce. Záleží na definici zálesáckejch prací - jestli je tím myšleno nařezání špekáčku a vyšťourání jehličí zpoza nehtů, tak existuje asi patnáct set modelů padesáti výrobců V takovým případě bych se rozhlížel po nějakým hezoučkým Kershawu (něco ve stylu Leek/Onion) nebo rovnou koupil menší Spyderco. Já si teď budu do lesa pořizovat tohle - ale já jsem na Slovensku, tady se to bere jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Hledám nějaký malý pracovní nožík, uričtě zavírák, s klipem na opasek, má to být dárek pro slečnu, poradíte někdo něco? Musí to zvládnout takové základní zálesácké práce. TADY máš Kabara Pink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Já si teď budu do lesa pořizovat tohle - ale já jsem na Slovensku, tady se to bere jinak No já nevím, oboustranně broušená špice mi do lesa nepřijde jako nejlepší nápad. Pokud bys chtěl větší nůž opravdu na práci - doporučuji nůž od Romana Švarce. Jeden z nejlepších poměrů cena/výkon. Edit: přidán obrázek: Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 No já nevím, oboustranně broušená špice mi do lesa nepřijde jako nejlepší nápad. Pokud bys chtěl větší nůž opravdu na práci - doporučuji nůž od Romana Švarce. Jeden z nejlepších poměrů cena/výkon. Hustý, ale s tím bych si připadal jako Filipínec na cestě za třtinou. Já do toho lesa nejdu pracovat, u boha Tohle je myšlený spíš na nějaký sekání drobnějších větví, maximálně do pěti centimetrů. Stejně to nakonec asi dopadne tak, že Condor zůstane v hnízdě a já půjdu do pseudokukri od Ka-Baru... anebo se vykašlu na sekání dřeva, budu klacky i nadále rozšlapávat kanadama a lámat přes koleno a vezmu s sebou tohohle hezoučkýho laminovanýho Nora Ale děkuju za novou inspiraci, nože má pan Švarc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 No na nějaké menší Spyderco jsem koukal, akorát tam nevím jestli hladkou nebo zoubkatou čepel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) akorát tam nevím jestli hladkou nebo zoubkatou čepel. Je Tvá drahá aktivní horolezkyně? Nebo na potkání páře kožené bundy? Pokud ne, je odpověď na Tvou otázku jasná! A nebo jsou ZDE hezky popsány výhody a nevýhody obou variant, tak se rozhodni. Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Na strouhání klacku na buřty je lepší čepel rovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Hm, já se té kamarádky zkusím trošku nenápadně poptat, co většinou tak nožem krájí a řeže. Protože ono ani to horolezectví u ní není vyloučené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 ...anebo se vykašlu na sekání dřeva, budu klacky i nadále rozšlapávat kanadama a lámat přes koleno a vezmu s sebou tohohle hezoučkýho laminovanýho Nora Jo, ta třetí možnost mi přijde jako nejlepší. Jinak klacík na buřta se zubatou čepelí strouhá skvěle, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 No, článek jsem si přečetl a je fakt, že zubatá čepel asi nebude vhodná, kvůli broušení... No, kdyby někdo prodával nějaké malé Spyderco s klipem na pásek, tak mi písněte, ono to nějak nespěchá, než koupím nové, tak se možná něco objeví tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 ruzove spyderco je tiez dobra volba, diky za tip na Svarca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Hustý, ale s tím bych si připadal jako Filipínec na cestě za třtinou. Já do toho lesa nejdu pracovat, u boha Tohle je myšlený spíš na nějaký sekání drobnějších větví, maximálně do pěti centimetrů. Stejně to nakonec asi dopadne tak, že Condor zůstane v hnízdě a já půjdu do pseudokukri od Ka-Baru... anebo se vykašlu na sekání dřeva, budu klacky i nadále rozšlapávat kanadama a lámat přes koleno a vezmu s sebou tohohle hezoučkýho laminovanýho Nora Ale děkuju za novou inspiraci, nože má pan Švarc hezký. na knife.cz je teď právě recenze na Blackovo Bolo. To je taky velký nůž inspirovaný asijskýma pracovníma kudlama ale narozdíl od tohohle to vypadá víc jako nůž. Sice jsem si Blackovy výtvory jen osahal na výstavě ale musím říct že máloco takhle sedne do ruky. Je to prostě praktik co dělá věci aby sloužily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Tak mě napadá, když se v těch nožích nevyznám - jak malý musí být nůž aby byl malý? Když u toho nože vidím nějaké míry, tak si to prostě nedovedu předstatvit Asi vyberu nějaké Spyderco Tohle zatím vede EDIT: Mohl by sem někdo znalý hodit link nebo napsat jak velký, malý může být nůž aby s ním člověk mohl do Německa, Švýcarska? Aby když něco koupím, abych nemusel nebo obdarovaný nemusel přemýšlet, jestli ho může mít všude s sebou nebo ne. Díkes Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se