Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Jo, prý to dokáže na hraně lomu mít ostří o šířce jedné molekuly :eek: Ale ty skalpely nejsou takto zubaté, je to jen takový rovný lístek zasazený v ocelové rukojeti. Co je na těchto nožích fajne je cena - ty menší se vejdou do 700 i když se započte DPH a pošta při nějaké větší zásilce, ten větší stál asi 40 dolarů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má cenu pořizovat si v dnešní době nožík s assisted opening, nebo mi to seberou na prvních hranicích?

Assisted Bucka nosim s sebou furt. Do německa jezdim každou chvíli a vždycky zapomenu, že ho u sebe mám. Ani netušim, co mi hrozí za průser,kdyby mě s tim vyhmátli. Kriminál snad ne, ale flastr by to byl asi solidní.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Porcoval jsem s tím svíčkovou, jak syrovou, tak pečenou a steak. Neřežeš tlakem, nýbrž tahem jako pilkou, navzdory zubatému ostří do dělá rovný řez. Na maso velmi dobré.

Kdyby jsi si pořídil obsidiánovej cedník jistě by jsi s ním cedil kaviár z Belugy,aby jsi odstranil ty menší méněhodnotné kuličky

Odkaz ke komentáři

Assisted Bucka nosim s sebou furt. Do německa jezdim každou chvíli a vždycky zapomenu, že ho u sebe mám. Ani netušim, co mi hrozí za průser,kdyby mě s tim vyhmátli. Kriminál snad ne, ale flastr by to byl asi solidní.

To asi jo, ale pořád je to nic v porovnání s průserem, který ti hrozí, když se ocitneš v tíživé situaci a nemáš u sebe nůž :)

Odkaz ke komentáři

Mám za to, že to jsou pouze nože, který můžeš otevřít jednou rukou.

Moc tomu nerozumím, ale bo často jezdím do Německa (Dresden, Wempe :-) vím, že to tak není.

Každá země to má jinak a v Německu je to omezeneou délkou čepele, ale stejně tak tak třeba nesmíš mít boxer na ruku. Plus jsou v tom seznamu samozřejmě další a další věci.

Navíc jsme si skoro jist, že to nesmíš mít nejen u sebe, ale ani například v kastlíku u spolujezdce a nato POZOR !

.

Je to stejně jako s antiradarem v Rakousku nebo Německu, teď nevím přesně která z těchto dvou demokratických zemí to je, ale tam NESMÍ být ten antiradar ani v kastlíku u spolujezdce.

Mohou ti ho zabavit a nebo znehodnotit. :-) Samozřejmě plus opět pokuta !!!

Jsou tam za to poměrně vysoké pokuty, kterí svou výší normálnímu člověku skoro jistě zkazí víkend, třeba při koupání v Tropical island u Berlína.:crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Nechci být hned po ránu agresivní, ale běže už s těmi zbraněmi do p....e. Přestěhujte se na patřičná fóra !!!

Myslím Romane, že se rozčiluješ zbytečně. Nacházíme se ve vlákně o nožích a nikdo se tady momentálně nehádá. Nebo zakážeme nože, vlákno music, nebo celou sekci Ostatní diskuse a zábava? Proč ne. Byl bych pro. Bavili bychom se jenom o hodinkách a každé odbočení by se trestalo. Není to podobně na Knifu? ....tý jo, to by byla pohodička..
Odkaz ke komentáři

Nechci být hned po ránu agresivní, ale běže už s těmi zbraněmi do p....e.

Já myslím, že ten lehce nadsazený tón (legrácky i v mém příspěvku k Ti-Mil) je jen vyústěním diskuze o střílení.

V mém okolí všichni nosí EDC nože, ale nikdo z nich nemá nůž jako zbraň. Jen jako chlapský doplněk.

Tak se, Romane, nezlob, ale o zbraních se tu nebavíme.

Odkaz ke komentáři

Bavili bychom se jenom o hodinkách a každé odbočení by se trestalo. Není to podobně na Knifu? ....tý jo, to by byla pohodička..

Druhá strana mince je, že je to díky offtopikům příjemný klub.

Až na výjimky se tu jedná fér.

I přes heterogenní skladbu členů se jich tu spousta seznámila a spřátelila.

Platí "víc hlav víc ví", pokecat se tu dá o lecčems, odpověď člověk dostane na všechno, ke každý zálibě najde spřátelenou duši atd.

Tohle jinde není...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Pavle snad máš pravdu. Má špatná nálada plyne z četby příspěvků, které byly reakcí na antentát v Norsku. Jak jsem již psal, jsem poměrně dost zaskočený reakcemi některých členů.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...