railmaster Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Ak to Číňania budú robiť pod svojimi značkami, za patenty a licencie budú platiť a kvalitou zvalcujú Švajčiarov, tak prečo nie? Ale to už tu nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Ten Microtech je kvalitou a provedením úplně někde jinde než ten znejtkovanej Mikov. Mikov se už 30 let plácá na stejném místě a inovace nula. Ten jejich predátor a jaguár jsou pěkný, ale u nože za 8 až 10 litrů jsou nýty k smíchu. Konečně někdo vzal Mikov a dohnal to k dokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Ten Microtech je kvalitou a provedením úplně někde jinde než ten znejtkovanej Mikov. Mikov se už 30 let plácá na stejném místě a inovace nula. Ten jejich predátor a jaguár jsou pěkný, ale u nože za 8 až 10 litrů jsou nýty k smíchu. Konečně někdo vzal Mikov a dohnal to k dokonalosti.díky , napsal si to za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Přátelé žádám o radu. Byli jsme pozváni našimi přáteli na narozeniny jejich syna. Je mu 15 a žije skautingem a co jiného mu dát než kudlu. Chtěl bych buď nějakou sériovku a nechat mu vyrýt na čepel jeho skautskou přezdívku a případně lilii nebo nechat vyrobit nebo koupit už vyrobený originál od nějakého šikovného nožíře. Snad vás nerozesměju ale chtěl bych se vlézt do 5k tak když to bude možné budu rád. Díky za rady a tipy. jo jinak jsem trochu hledal a docela se mi líbil Gerber Beartak co na to říkáte? Je to jen reklamní shit nebo kvalitní nůž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Přátelé žádám o radu. Byli jsme pozváni našimi přáteli na narozeniny jejich syna. Je mu 15 a žije skautingem a co jiného mu dát než kudlu. Chtěl bych buď nějakou sériovku a nechat mu vyrýt na čepel jeho skautskou přezdívku a případně lilii nebo nechat vyrobit nebo koupit už vyrobený originál od nějakého šikovného nožíře. Snad vás nerozesměju ale chtěl bych se vlézt do 5k tak když to bude možné budu rád. Díky za rady a tipy. jo jinak jsem trochu hledal a docela se mi líbil Gerber Beartak co na to říkáte? Je to jen reklamní shit nebo kvalitní nůž?. Kup mu neco od ESEE , IMHO tim nic nezkazis, vybirat je z X modelu, http://www.noze-nuz.com/esee/esee.php Upraveno 22. října 2012 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Co treba mcusta? Nadherne noze... Prodava je jp-knife a nejaka customizace by se asi dala s panem Bohacem domluvit... Custom zavirak od Ondry Berkuse by vysel asi krapet draz, ale kdyz tam nebudes chtit strenky z mamuta a zastity z meteoritu... Me ma asi dnes dorazit Esee 4 od jednoho mistniho clena, moc se tesim, akorat vyzvednout si ho muzu az zitra... Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Co treba mcusta? Nadherne noze... Prodava je jp-knife a nejaka customizace by se asi dala s panem Bohacem domluvit... prosím případně o odkazy protože nevím o čem moc mluvíš. jinak nehledám krásný nůž do poličky ale spíše užitečný pro kluka co běhá po lese a nebude se bát ho použít edit tak jsem si našel mcusta a tak nějak to na mě nevyzařuje ducha skautingu nebo zálesáka :-( Upraveno 22. října 2012 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Ja nevedel jestli zavirak nebo pevny... Jinak koukni fakt na ty Esee... Ta esee 4 je asi dobra solidni volba, pripadne neco o kousek vetsiho, aby s tim slo i sekat, stipat atd. Nebo nejaky od Dohnala? Nekdo mi tu na ne daval par stranek zpet odkaz. Nebo dej do googlu: "dohnal elmax" ... Pripadne nejaky survival nuz od Svarce - black knives. Je toho hromada, ale myslim si, ze by si ten kluk mel vybrat sam. Kazdej nuz je jinak vyvazenej a co sedi jednomu nesedi druhemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) No nevim, nehodil by se 15ti letemu skautovi spis Victorinox nebo Wenger nez radobysuper nuz od nozire? Nepotrebuje spis otvirak na pivo, sroubovak, vyvrtku na vino a podobny veci co delaji skautici? Upraveno 22. října 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Je skauting a skauting :-D Na pivni skauting ma jeste cas :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Ja nevedel jestli zavirak nebo pevny... co sedi jednomu nesedi druhemu ... Určitě pevnej. A je v Praze nějaký nožířství kde si člověk může něco osahat a poradí mu tam? No nevim, nehodil by se 15ti letemu skautovi spis Victorinox.... kdo ví možná hodil a řekl bych že ho i má ale tak nějak jsem se upnul na kudlu a nemusí být od nožíře ale proč ne zase. koukal jsem na ty nože a jsou tak hezký že mi přijde že jsou jen na výstavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 V Praze nevim a ani jinde nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 K hand-made noži za deset nebo dvanáct litrů je dobré se propracovat. Třeba z velice kvalitní masovky Victorinox nebo touto firmou vlastněný Wenger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Tak pry Trapper Zenklova ulice :-) Ale myslim, ze by si mel kluk vybrat sam... Kor ma li to byt drazsi nuz a ma ho pouzivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 K hand-made noži za deset nebo dvanáct litrů je dobré se propracovat. Třeba z velice kvalitní masovky Victorinox nebo touto firmou vlastněný Wenger.deset bych za to pro kluka fakt nedal. max 5 ale to je fakt max strop kam spíš nechci jen zas nechci koupit levnej šmejd. na ten wenger kouknuTak pry Trapper Zenklova ulice :-) jo to vypadá dobře tam si zajedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Otazka je jestli nerez nebo uhlikajdu, ja bych byl pro uhlikajdu - bude se mu lepe brousit a aspon se byde muset o kudlu trosku starat :-) Zkus jeste mrknout na soudruha googla na madarskeho nozire Szanto Szablocs, ja od nej mam uhlikovy "survival nuz" vcetne kresadla na rozdelavani ohne a chrochtam si spokojenosti..z stal lehce pres 100 euro, je nadherne vyvazeny, velky akorat a je to obrovsky pracant. Ma ho na webovkach jako Wayfarer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Esse je dobrá..... gerber za ty prachy taky udělá dobrou službu a má škrtátko atd.... pak kabar, vše co tu padlo by se vybrat dalo já to ztížím... Geinn TTD http://www.timetodie.cz/ třeba ten spodní "neleštěněj" by byl super, jen to nepřehánět s velikostí Upraveno 22. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Tady je ta madarska kudla jak jsem psal hore: http://www.szasza.net/sub/vandor_en.htm Je to hezky, tradicne vypadajici nuz a praci odvede. Sedi mi velikosti i vyvazenim, ale to je fakt dle vkusu kazdeho soudruha. Skvele se brousi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 To je dobra kudla pro padesatileteho vousatyho nimroda ve vesticce z ovci kuze, kterej zije na severu Madarska, mozna v Rumunsku v Karpatech. Ale ne pro mladyho skautika. Ale ja tomu asi nerozumim......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Tak at si ji skautik omota kobercovkou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se