Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ten Microtech je kvalitou a provedením úplně někde jinde než ten znejtkovanej Mikov. Mikov se už 30 let plácá na stejném místě a inovace nula. Ten jejich predátor a jaguár jsou pěkný, ale u nože za 8 až 10 litrů jsou nýty k smíchu. Konečně někdo vzal Mikov a dohnal to k dokonalosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Ten Microtech je kvalitou a provedením úplně někde jinde než ten znejtkovanej Mikov. Mikov se už 30 let plácá na stejném místě a inovace nula. Ten jejich predátor a jaguár jsou pěkný, ale u nože za 8 až 10 litrů jsou nýty k smíchu. Konečně někdo vzal Mikov a dohnal to k dokonalosti.

díky , napsal si to za mě :)

Odkaz ke komentáři

Přátelé žádám o radu. Byli jsme pozváni našimi přáteli na narozeniny jejich syna. Je mu 15 a žije skautingem a co jiného mu dát než kudlu. Chtěl bych buď nějakou sériovku a nechat mu vyrýt na čepel jeho skautskou přezdívku a případně lilii nebo nechat vyrobit nebo koupit už vyrobený originál od nějakého šikovného nožíře. Snad vás nerozesměju ale chtěl bych se vlézt do 5k tak když to bude možné budu rád. Díky za rady a tipy.

jo jinak jsem trochu hledal a docela se mi líbil Gerber Beartak co na to říkáte? Je to jen reklamní shit nebo kvalitní nůž?

Odkaz ke komentáři

Přátelé žádám o radu. Byli jsme pozváni našimi přáteli na narozeniny jejich syna. Je mu 15 a žije skautingem a co jiného mu dát než kudlu. Chtěl bych buď nějakou sériovku a nechat mu vyrýt na čepel jeho skautskou přezdívku a případně lilii nebo nechat vyrobit nebo koupit už vyrobený originál od nějakého šikovného nožíře. Snad vás nerozesměju ale chtěl bych se vlézt do 5k tak když to bude možné budu rád. Díky za rady a tipy.

jo jinak jsem trochu hledal a docela se mi líbil Gerber Beartak co na to říkáte? Je to jen reklamní shit nebo kvalitní nůž?

. Kup mu neco od ESEE , IMHO tim nic nezkazis, vybirat je z X modelu, http://www.noze-nuz.com/esee/esee.php Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Co treba mcusta? Nadherne noze... Prodava je jp-knife a nejaka customizace by se asi dala s panem Bohacem domluvit...

Custom zavirak od Ondry Berkuse by vysel asi krapet draz, ale kdyz tam nebudes chtit strenky z mamuta a zastity z meteoritu... :D

Me ma asi dnes dorazit Esee 4 od jednoho mistniho clena, moc se tesim, akorat vyzvednout si ho muzu az zitra... Sakra!

Odkaz ke komentáři

Co treba mcusta? Nadherne noze... Prodava je jp-knife a nejaka customizace by se asi dala s panem Bohacem domluvit...

prosím případně o odkazy protože nevím o čem moc mluvíš. jinak nehledám krásný nůž do poličky ale spíše užitečný pro kluka co běhá po lese a nebude se bát ho použít

edit tak jsem si našel mcusta a tak nějak to na mě nevyzařuje ducha skautingu nebo zálesáka :-(

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ja nevedel jestli zavirak nebo pevny...

Jinak koukni fakt na ty Esee... Ta esee 4 je asi dobra solidni volba, pripadne neco o kousek vetsiho, aby s tim slo i sekat, stipat atd. Nebo nejaky od Dohnala? Nekdo mi tu na ne daval par stranek zpet odkaz. Nebo dej do googlu: "dohnal elmax" ... Pripadne nejaky survival nuz od Svarce - black knives. Je toho hromada, ale myslim si, ze by si ten kluk mel vybrat sam. Kazdej nuz je jinak vyvazenej a co sedi jednomu nesedi druhemu ...

Odkaz ke komentáři

Ja nevedel jestli zavirak nebo pevny... co sedi jednomu nesedi druhemu ...

Určitě pevnej. A je v Praze nějaký nožířství kde si člověk může něco osahat a poradí mu tam?

No nevim, nehodil by se 15ti letemu skautovi spis Victorinox....

kdo ví možná hodil a řekl bych že ho i má ale tak nějak jsem se upnul na kudlu a nemusí být od nožíře ale proč ne zase. koukal jsem na ty nože a jsou tak hezký že mi přijde že jsou jen na výstavku.
Odkaz ke komentáři

K hand-made noži za deset nebo dvanáct litrů je dobré se propracovat. Třeba z velice kvalitní masovky Victorinox nebo touto firmou vlastněný Wenger.

deset bych za to pro kluka fakt nedal. max 5 ale to je fakt max strop kam spíš nechci jen zas nechci koupit levnej šmejd. na ten wenger kouknu

Tak pry Trapper Zenklova ulice :-)

jo to vypadá dobře tam si zajedu
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Otazka je jestli nerez nebo uhlikajdu, ja bych byl pro uhlikajdu - bude se mu lepe brousit a aspon se byde muset o kudlu trosku starat :-) Zkus jeste mrknout na soudruha googla na madarskeho nozire Szanto Szablocs, ja od nej mam uhlikovy "survival nuz" vcetne kresadla na rozdelavani ohne a chrochtam si spokojenosti..z stal lehce pres 100 euro, je nadherne vyvazeny, velky akorat a je to obrovsky pracant. Ma ho na webovkach jako Wayfarer.

Odkaz ke komentáři

Esse je dobrá..... gerber za ty prachy taky udělá dobrou službu a má škrtátko atd.... pak kabar, vše co tu padlo by se vybrat dalo

já to ztížím... Geinn TTD :) http://www.timetodie.cz/ třeba ten spodní "neleštěněj" by byl super, jen to nepřehánět s velikostí

46.jpg

IMG_5728.JPG

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...