Conrad Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 PÁNOVÉ PROSÍM P O Z O R http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/347/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 (upraveno) Nikdo nic dalšího? Nemlčte, že vás výběr materiálu pro střenky nechává chladnými. Očekával bych více rozumbradů. Upraveno 30. listopadu 2012 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Nikdo nic dalšího? Nemlčte, že vás výběr materiálu pro střenky nechává chladnými. Očekával bych více rozumbradů. Zajdi si na pražskou výstavu a u Jataganu si vyber špalíček, který tě chytne za srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 (upraveno) Zajdi si na pražskou výstavu a u Jataganu si vyber špalíček, který tě chytne za srdceJatagan znám z brněnských výstav, mají pěkný sortiment. Do Prahy se bohužel nedostanu. Upraveno 30. listopadu 2012 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 To by nejlepší určitě bylo. Důvod z mé strany je prostý, rád bych to zkusil sám.Začít předělávkou BW je docela odvaha. Já bych to začal zkoušet na nějaké konfekci, třeba Spyderco, Cold Steel, CRKT nebo něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Jatagan je tutáč. Co ten mamut? Třeba tenhle mi připadá vkusnej...http://www.jatagan.eu/material-na-strenky/mamutovina-7-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Začít předělávkou BW je docela odvaha. Já bych to začal zkoušet na nějaké konfekci, třeba Spyderco, Cold Steel, CRKT nebo něco takového.Lepší by to samozřejmě bylo, ale pokusných králíků jsem se dávno zbavil. Na druhou stranu si říkám, že jde "pouze" o střenky. Vše ostatní zůstane původní, bez zásahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Jatagan je tutáč. Co ten mamut? Třeba tenhle mi připadá vkusnej...http://www.jatagan.eu/material-na-strenky/mamutovina-7-2Taky už jsem to procházel. Potřebuji ovšem rozměry 4x45x130 [mm] a nic z nabídky mamuta tomu neodpovídá. Eventuelně jim napíšu dotaz na možnosti a cenovou nabídku. Nakonec se možná uchýlím k nějakému tropickému dřevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Začít předělávkou BW je docela odvaha. a to jako proč ? Lepší by to samozřejmě bylo, ale pokusných králíků jsem se dávno zbavil. Na druhou stranu si říkám, že jde "pouze" o střenky. Vše ostatní zůstane původní, bez zásahu. jdi do toho, jsem zvědavý na výsledek - onehdá jsem viděl inhouse střenky jednoho místního patlala a bylo to dost dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 jdi do toho, jsem zvědavý na výsledek - onehdá jsem viděl inhouse střenky jednoho místního patlala a bylo to dost dobré No jdu do toho, o té skutečnosti jsem rozhodnutý dávno. Jen musím vybrat vhodně měkký / tvrdý materiál kvůli opracování. Nebyl ten místní šikovný patlal náhodou Zmizík? Jelikož ten má brusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 No jdu do toho, o té skutečnosti jsem rozhodnutý dávno. Jen musím vybrat vhodně měkký / tvrdý materiál kvůli opracování. Nebyl ten místní šikovný patlal náhodou Zmizík? Jelikož ten má brusku. byl, ale nechtěl jsem ho urazit veřejně, páč je to ješita a už mě nebaví mu furt omluvně lýzt do zadku - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 byl, ale nechtěl jsem ho urazit veřejně, páč je to ješita a už mě nebaví mu furt omluvně lýzt do zadku - he heVýsledek tady potom zveřejním. Sám netuším, jestli jsem na něj zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Výsledek tady potom zveřejním. Sám netuším, jestli jsem na něj zvědavý. to vůbec není důležitý - důležitý je, že na to máš odvahu (chtěl jsem napsat koule, ale to nemůžu) takže za mě good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Výsledek tady potom zveřejním. Sám netuším, jestli jsem na něj zvědavý. I já ti fandím. Dodat něčemu kousek ze sebe samého, prostě něco vlastnoručně vyrobit/upravit považuju za velice, velice obohacující, uspokojující a ducha povznášející. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Pánové, děkuji za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 (upraveno) A ptal ses, tak já si teda dovolím připsat svůj názor. Ten nůž je dost specifickej, já bych tu carbonovou část nechal a nahradil jen tu micartu. A asi bych vybral tmavou mamutovinu, klidně i popraskanou, byl by to pěkný kontrast (k dokonalému carbonu) a zároveň luxus.Ed: Ta micarta je tam prostě tak nějak moc obyčejná. Mamutovina: http://eshop.krasnenoze.cz/upload/foto/lovecky-nuz-z-damaskove-mozaiky-s-rukojeti-z-mamutovinyluxusni-kombinovana-pochvajc-46-2883-2.jpg Upraveno 30. listopadu 2012 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Měl bych dotaz na zkušenější. Vyhlídnul jsem si pod stromeček jeden nožík, kterej se dělá ve dvou variantách a nějak nevím kterou vzít.Jedná se o střenky z G-10 a karbonovýho vlákna. Ten karbon se mi strašně líbí, ale nevím, jestli to nebude klouzat, nebo nebude mít nějakou jinou nevýhodu oproti G-10. Jinak ten karbon je samozřejmě dražší, ale to by až tak nevadilo. Jde mi hlavně o ten jistej úchop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Vsetko zavisi od povrchovej upravy. Ci je hladka alebo zdrsnena. Spyderco napr. robi aj lesteny karbon aj lisovany. Napr. Spyderco military ma rovnaky povrch na g10 aj karbon. Rozdiel je len v pouzitom materialy...O aky noz sa konkretne jedna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Spyderco Caly 3.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Spyderco Caly 3.5 v tomhle případě bych si asi koupil to co potěší můj zrak, zabíjet s tím nikoho nebudeš a v obou případech budeš používat palec x čepel = myslím, že by nic klouzat nemělo tohle si asi viděl : http://www.youtube.com/watch?v=j8yHs6py6iY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se