Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Opinel je naprostá klasika, včetně tradiční otočné pojistky, navíc za lidovou cenu.Nůž do nepohody, když se rozbije, koupí se nový. Když se ztratí, nebolí to.Je to návrat do časů, kdy nože nebyly z hvězdných ocelí, nestály raketu a o to víc byly používány. Bandi, já měl tedy Opinel za celý život jen jeden, ale jako nůž do nepohody mi to moc nepřišlo. Taková vachrlatá konstrukce...nic moc dobrý dojem jsem z toho tedy neměl. Samozřejmě na houbaření poslouží na 100%, ale stejnou službu podle mě tedy udělá i rybička za 63,- Kč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Ešte poprosím o tip na obchod v Prahe, mal by som tam v stredu byť a snáď budem mať trochu času. Námetov na rozmýšľanie mám dosť, už sa z toho nejak vymotám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Hele klucí, co byste mi poradili abych si koupil za brousek sebou na dovolenou ? Potřebuju jen něco, co dostane nůž do použitelného stavu kdybych ho ztupil. Ostří na holení bych pak nechal až na doma. Potřeboval bych co nejlepší, nejmenší a nejlehčí brousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Měl jsem na mysli něco jako toto: http://www.noze-nuz.com/kapesni-brousky/LS43.php Nebo je lepší nějaký šutřík ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Ja mam nieco podobne od Lanskyho, len kratsie a je to celkom dobre na take to "krizove" brusenie.. odoslane skrz Tapatalk.. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ja mam nieco podobne od Lanskyho, len kratsie a je to celkom dobre na take to "krizove" brusenie.. odoslane skrz Tapatalk.. Blbý je, že ta kravinka stojí 195,- Kč a poštovný je 120,- Kč.....říkám si, jestli nebude lepší se tady zeptat v prodejně pro zálesáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Pozri sa na fallkniven dc4<br /><br />Sent from my GT-I9300 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Pripadne to skus pozriet este na mujnuz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Hele klucí, co byste mi poradili abych si koupil za brousek sebou na dovolenou ? Potřebuju jen něco, co dostane nůž do použitelného stavu kdybych ho ztupil. Ostří na holení bych pak nechal až na doma. Potřeboval bych co nejlepší, nejmenší a nejlehčí brousek :-)Pořídil jsem si tohle ,prodává to víc firem se svojí značkou,takže si to můžeš pořídit podle svých peferencí.Dá se s tím brousit i zubaté ostří nebo i háčky na ryby.Při nejhorším se dá tahle miniocílka použít jako bodná zbraň.V nějakém obchodě pro trempíky to prodávali za osum pětek.Na nouzové nabroušení to bohatě stačí,i když to brousí dost nahrubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Používám porcelánovou tyčinku z termočláku PT 100. Průměr 8 mm, délka, kolik si ulomím. Je možné vsadit do dřevěného držáku nq pilníky, cena asi 10 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tak jsem jako kapesní brousek koupil tento:http://www.alza.cz/victorinox-duo-kapesni-d129143.htm?kampan=heureka.cz Tady ve Svitavách za 197,- Kč. Vlastně, pokud byste kdokoli chtěli nůž Victorinox nebo příslušenství, tak tu mají výrazně levnější ceny než kdekoli na internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Po čtyřech letech mi prasknul clip na Coltu http://www.noze-nuz.com/colt/CT273.php . Za tu cenu sloužil dokonale. A tak pokukuju po novým EDC. Docela se mi líbí tenhle http://www.noze-nuz.com/sog/SOG99678.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Teda...přijde mi u něj dost humpolácká rukojeť a to vyřezaný SOG mi tam přijde dost kýčovitý....moc se mi tedy nelíbí... To mi přijde za stejnou cenu mnohem hezčí třeba tento: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jj není špatnej. Když já ale rád s kovovou rukojetí . I když..... taky jsem přemejšlel o tomhle http://www.noze-nuz.com/sog/SOG22222.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Ten je taky pěknej. K čemu kovová rokojeť ? V zimě to studí, blbě se to drží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Používám ho jen v práci........ v teple :-) ....... a kovový jsou většinou tenčí a nevadí mi to v zadní kapse.Na ven mam tenhle http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS3140W.php a někdy beru i http://www.noze-nuz.com/mcusta/MCU13.php ale toho si šetřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Ja mam dnes pri sebe tento novy prirastok - tesim sa z neho ako maly chlapec :-) Este porovnanie so Sage 2 od Spyderca.. odoslane skrz Tapatalk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Ja mam dnes pri sebe tento novy prirastok - tesim sa z neho ako maly chlapec :-) Este porovnanie so Sage 2 od Spyderca.. odoslane skrz Tapatalk..To je raiser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jasne, je to Gunner od Raisetra.. Je to poriadny kus noza odoslane skrz Tapatalk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Nějak si nejsem jistý, že to ZT0300 bude ideální nůž na dovolenou....taková 0560 nebo 0561......no, láká mě to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se