Trojan Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Dvoustovka se taky kolíčkem nedotýká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) záleží na kompromisu mezi hladkým chodem a vůlí čepele.U některých nožů je to vyřešno konstrukcí, například u sebenzy je čep čepele v dutém válečku, kde je střenka, podložka, váleček, podložka, střenka, tam je hladký chod a žádná vůle i při dotažení "na krev". zavírací nůž s nulovou vůlí a nejbezpečnější pojistkou proti zavření je přeci motýlek mám dva bm42 a bradley mayhem Upraveno 27. února 2014 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Vždyť píšu že nůž se otvírá perfektně a vůle je nulová 0200 má dost velký čep, ten tomu rozhodně pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 záleží na kompromisu mezi hladkým chodem a vůlí čepele.U některých nožů je to vyřešno konstrukcí, například u sebenzy je čep čepele v dutém válečku, kde je střenka, podložka, váleček, podložka, střenka, tam je hladký chod a žádná vůle i při dotažení "na krev". zavírací nůž s nulovou vůlí a nejbezpečnější pojistkou proti zavření je přeci motýlek mám dva bm42 a bradley mayhemS tym bushingom to ma aj Paramilitary od Spyderca.. Tam tiez nie je ziadna vola a cepel beha ako na loziskach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 paramilitary 2 mám taky, zrovna v kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ja som mal dnes Sage 2 cely den vo vrecku a v batohu bolo ZT 0550 a Vinox Rescuetool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 tak mně dneska přišel Leatherman chargé tti 2013,s bity a pouzdrem.Zatím to vypadá na velmi dobrý nůž,tedy nářadový.Zvažoval jsem mezi Chargé a Victorinox,nakonec jsem vzal Chargé a díky oceli s30v na čepeli nože.Uvidíme jak se bude chovat dále ale už dneska jsem s nim opravoval i to co jsem nemusel .Jinak jako pevný stále Swamp Rat rodent 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Ja mam momentalne so sebou zt566. Je to rozumna alternativa ku vacsim nozom od zt. Je takisto stavany ako tank, hinderer design cepele a elmax ocel. Kde doslo ku uspore nakladov je pri pouziti ocele na telo moza (strenky) namiesto obvykleho titanu. Ajtak je podla mna hmostnost prijemna aj na edc nosenie. Jedna sa o assisted open nozik, ale da sa upravit a spravit z neho klasicky noz bez pruziny. Cena okolo 100-130e a za tie prachy posla mna stojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Nějak nechápu, proč by někdo dělal z tohoto nože variantu bez pružiny. Nosím teď to Sage 2 od Spyderca, ale stejně půjde do šuplete kvůli tomu, že nemá ten assist open. S tím assistem je vytažení nože a uvední do "provozu" otázka dvou vteřin. Bez něj minimálně dvojnásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Je to stejně rychle. Rozdíl minimalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Je to stejně rychle. Rozdíl minimalni.drž hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Je to stejně rychle. Rozdíl minimalni.drž hubuKromě backlocku samozřejmě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Nějak nechápu, proč by někdo dělal z tohoto nože variantu bez pružiny. Nosím teď to Sage 2 od Spyderca, ale stejně půjde do šuplete kvůli tomu, že nemá ten assist open. S tím assistem je vytažení nože a uvední do "provozu" otázka dvou vteřin. Bez něj minimálně dvojnásobek. problem je v tom, ze ten assist ide na tomto nozi dost tazko. da sa flipnut len zo zadnej strany cepele, spredu prstom potlacenim za thumb stud sa neda ( resp. ja to neviem ).ostatne noze co mam, s tym nemam problem, a preferujem asist, ale v tomto pripade to je fakt pohodlnejsie deassistovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Kromě backlocku samozřejmě :-)Ale backlock sa nerobi s asistom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Kromě backlocku samozřejmě :-)Ale backlock sa nerobi s asistom..Ano, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Ale na druhu stranu, aj backlock sa da rychlo otvorit, napr wave-om (SPY), pripadne inym "udelatkem" ala emerson opener.. Ale s tym "pomalym" otvaranim to nevidim tak bledo ako kolegovci vyssie.. Ak je fliper na nozi a je dostelovany stredovy cap (utiahnutie), tak ten asist tam je iba na okrasu.. A ak su na nozi este nebodaj loziska ako napr ZT 560, pripadne 801, tak nie je ziaden problem..EDIT: Este tzv "spajdyflik" na sage2 je bleskova zalezitost, sice nie az tak ako na para2, ale je.. Upraveno 1. března 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Nějak vás nechápu. Když chci něco, co se otvírá bleskově tak si koupím vyhazovák nebo automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 No to je jasny. My jsme je řešili, ze se v podstatě stejně rychle dá otevřít nůž i kolickem nebo fliprem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 problem je v tom, ze ten assist ide na tomto nozi dost tazko. da sa flipnut len zo zadnej strany cepele, spredu prstom potlacenim za thumb stud sa neda ( resp. ja to neviem ).ostatne noze co mam, s tym nemam problem, a preferujem asist, ale v tomto pripade to je fakt pohodlnejsie deassistovane. Mě to šlo zepředu v pohodě, když byl novej a než jsem ho zasvinil. To mě na tom štve nejvíc, že nejsem schopen ho dostat do původního stavu, kdy bylo možné ho otevřít i silnějším švihem zápěstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Počkej a o jakém noži mluvíš?To je nějaké nýtované spyderco nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se