Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo musím říct že do kapsy je to už dost, hlavně i tím jak je tlustý to není nůž moc do kapsy, ale v pouzdře na pásku žádný problém :)

No čtvrt kila je podle me dost :-)

Odesláno

pokud se Ti jedná o váhu, tak Ti mohu doporučit z vlastní zkušenosti Skeletool CX, lehoučky, vypadá skvěle, Když jsem měl v ruce Charge, tak mi přišel i lépe provedený. Ten Charge byl takovej rozvyklanej, ale to je daný tou kcí.

Strasne bych Charge nebo Wave chtel ,ale prekvapilo me, jak jsou tezky. Do kapsy v podstate nenositelny :-(

Návštěvník cecil
Odesláno

No ja charge tti mám a rozvyklanej mi neoříde vůbec.Naopak jde spíše pěkně ztuha otevřít ale to se může i časem vychodit.Oproti Skeletonu je ale podstatně lépe vybaven a má lepší čepel ze s30v oproti 154cm která je ovšem taky už dost dobrá.Zajímavý je prý Victorinox Spirit ten je prý pěkně opracován.Leatherman charge mi příjde syrový ale jinak velmi kvalitně udělaný,vše je perfektně slícované a bez vůlí.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

vem to sebou ať potěším zrak 

* eventuálně s tím budem vodlupovat dýnka :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Tak jsem kolem nej chodil tak dlouho, az jsem musel :-)

Je pěknej. Já na něj přestal mít chuť potom, co mi někdo vyfouknul jedinej 801CF co se oficiálně prodával v ČR....za 8.000,- CZK. A dnes za něj chtěj na knifu 12 a vůbec se nestyděj .....:D

Návštěvník YPO
Odesláno

mě zas potěšilo todle video .... je to sice evidentně suchý dříví, ale ty momenty co to páčí jsou gút .... jestli správně vidím, tak je to model s D2 ocelí ..... jestli by takle obstál i sleipner těžko říct a zkoušet to zatím nebudu :)

Odesláno

Dík, mě by to bylo líto i za těch solidních 2,7 používat jako EDC...

Ja ho moc nepoužívám. Jen ho nosím, machruju s nim, kochám se, cvakam a občas riznu provázek, obálku nebo dělám dírky do krabice od mléka. Proste salóní EDC :-)
Odesláno

Ja ho moc nepoužívám. Jen ho nosím, machruju s nim, kochám se, cvakam a občas riznu provázek, obálku nebo dělám dírky do krabice od mléka. Proste salóní EDC :-)

To by sedělo na Mcustu a né na ZT, ne? :))

Odesláno

to je dobrej debil :frusty:

rusák, co by člověk čekal ...

tohle (štípání) se zavíráky dělat dá, ale ne v otevřeném a "locknutém" stavu.

Jinak všechna čest k provedení a robustnosti nože.

mě zas potěšilo todle video .... je to sice evidentně suchý dříví, ale ty momenty co to páčí jsou gút .... jestli správně vidím, tak je to model s D2 ocelí ..... jestli by takle obstál i sleipner těžko říct a zkoušet to zatím nebudu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...