Jamall Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Jo musím říct že do kapsy je to už dost, hlavně i tím jak je tlustý to není nůž moc do kapsy, ale v pouzdře na pásku žádný problém No čtvrt kila je podle me dost :-)
obrbobr Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 pokud se Ti jedná o váhu, tak Ti mohu doporučit z vlastní zkušenosti Skeletool CX, lehoučky, vypadá skvěle, Když jsem měl v ruce Charge, tak mi přišel i lépe provedený. Ten Charge byl takovej rozvyklanej, ale to je daný tou kcí.Strasne bych Charge nebo Wave chtel ,ale prekvapilo me, jak jsou tezky. Do kapsy v podstate nenositelny :-(
Návštěvník cecil Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 No ja charge tti mám a rozvyklanej mi neoříde vůbec.Naopak jde spíše pěkně ztuha otevřít ale to se může i časem vychodit.Oproti Skeletonu je ale podstatně lépe vybaven a má lepší čepel ze s30v oproti 154cm která je ovšem taky už dost dobrá.Zajímavý je prý Victorinox Spirit ten je prý pěkně opracován.Leatherman charge mi příjde syrový ale jinak velmi kvalitně udělaný,vše je perfektně slícované a bez vůlí.
Frantik Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak jsem kolem nej chodil tak dlouho, az jsem musel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 (upraveno) vem to sebou ať potěším zrak * eventuálně s tím budem vodlupovat dýnka Upraveno 30. října 2014 uživatelem YPO
Lion Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Dík, mě by to bylo líto i za těch solidních 2,7 používat jako EDC...
Tomas_2002 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak jsem kolem nej chodil tak dlouho, az jsem musel :-) Je pěknej. Já na něj přestal mít chuť potom, co mi někdo vyfouknul jedinej 801CF co se oficiálně prodával v ČR....za 8.000,- CZK. A dnes za něj chtěj na knifu 12 a vůbec se nestyděj .....
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 mě zas potěšilo todle video .... je to sice evidentně suchý dříví, ale ty momenty co to páčí jsou gút .... jestli správně vidím, tak je to model s D2 ocelí ..... jestli by takle obstál i sleipner těžko říct a zkoušet to zatím nebudu
Frantik Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 vem to sebou ať potěším zrak * eventuálně s tím budem vodlupovat dýnka Si piš :-)
Frantik Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Dík, mě by to bylo líto i za těch solidních 2,7 používat jako EDC...Ja ho moc nepoužívám. Jen ho nosím, machruju s nim, kochám se, cvakam a občas riznu provázek, obálku nebo dělám dírky do krabice od mléka. Proste salóní EDC :-)
Trojan Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Ja ho moc nepoužívám. Jen ho nosím, machruju s nim, kochám se, cvakam a občas riznu provázek, obálku nebo dělám dírky do krabice od mléka. Proste salóní EDC :-)To by sedělo na Mcustu a né na ZT, ne? )
Frantik Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 To by sedělo na Mcustu a né na ZT, ne? )Tak dobre, ja s nim teda ukrojim neco vetsiho
obrbobr Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 to je dobrej debil rusák, co by člověk čekal ...tohle (štípání) se zavíráky dělat dá, ale ne v otevřeném a "locknutém" stavu.Jinak všechna čest k provedení a robustnosti nože.mě zas potěšilo todle video .... je to sice evidentně suchý dříví, ale ty momenty co to páčí jsou gút .... jestli správně vidím, tak je to model s D2 ocelí ..... jestli by takle obstál i sleipner těžko říct a zkoušet to zatím nebudu
spineshank Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 moje nová akvizice od Spyderco,spokojenost veliká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 A vcera na potulkach prirodou tito spolocnici
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se