marecenator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Kluci, asi hladam nemozne alebo len nehladam na tych spravnych miestach a urcite potrebujem poradit.Chcem nejake EDCStrednej velkosti, moze byt vacsi ako stredna velkost Nieco medzi robustnostou ZT a elegancoiu McustaNechcem linerlock, moze byt frame lock, urcite moze byt axisCepel s rovnym ostrim (nie som zbehly v ostreni, aj ked mam v plane kupit kamen)Zatial vo vybere BM Barrage, Viper Free, ZT 0801 Flipper (aj ked tu mi trochu vadi flipper)Cena cca 4000czk na novy kus diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Tak přidám pár lepších fotek Kyre Elegant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Tak přidám pár lepších fotek Kyre ElegantTak ten je..prihod este detailne fotky na klip, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Kluci, asi hladam nemozne alebo len nehladam na tych spravnych miestach a urcite potrebujem poradit.Chcem nejake EDCStrednej velkosti, moze byt vacsi ako stredna velkost Nieco medzi robustnostou ZT a elegancoiu McustaNechcem linerlock, moze byt frame lock, urcite moze byt axisCepel s rovnym ostrim (nie som zbehly v ostreni, aj ked mam v plane kupit kamen)Zatial vo vybere BM Barrage, Viper Free, ZT 0801 Flipper (aj ked tu mi trochu vadi flipper)Cena cca 4000czk na novy kus diky za rady.Urcite ZT 0801, nejlepsi nuz co sem mel. Robustni, ale lehkej a v kapse neni ani cejtit. Material titan a elmax. Hlubokej klip - nuz celej schovanej v kapse. A ten flipper naprosto super a navykovej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Tak ten je..prihod este detailne fotky na klip, dikyTady to je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 BM Barrage je tiez doby kauf, v oceli M390. Je to poloautomat (ktory sa dal lahko deaktivovat ak by Ti nevyhovoval - vytiahnutim pruzinky). Axis lock je taky rychly ako flipper. Je to urcite lepsi slicer ako ZT0801 - ak ked prebrusit sa da vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Dizajnovo z mojho vyberu pre mna urcite vedie ZT0801, robustnost a pocit, ze je to v tejto kategorii noz na vsetko (samozrejme pritiahnute za vlasy) ma berie..ten flipper je asistovany, je tam nejaka pruzina?BM sa mi paci nenapadnostou. Inak som nespomenul, vo vybere mam a uvazujem aj o tkknives, kyre elegant v bielej sa mi paci..Petr_123 aka je tvoja spokojnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Dizajnovo z mojho vyberu pre mna urcite vedie ZT0801, robustnost a pocit, ze je to v tejto kategorii noz na vsetko (samozrejme pritiahnute za vlasy) ma berie..ten flipper je asistovany, je tam nejaka pruzina?BM sa mi paci nenapadnostou. Inak som nespomenul, vo vybere mam a uvazujem aj o tkknives, kyre elegant v bielej sa mi paci..Petr_123 aka je tvoja spokojnost?Spokojenost je velká. Výborné zpracování, vysoká řezivost, hladký chod čepele, ergonomie rukojeti. Nůž působí robustně, ale přitom je lehký, takže netahá kaťata dolů. Kluci z TK knives super, vyjdou vstříc jakýmkoliv výrobním přáním, komunikativní. Navíc poskytují doživotní záruku(raději sem se už neptal koho:-) ) Sem rád, že jsem měl možnost s nimi mluvit na výstavě nožů v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Dizajnovo z mojho vyberu pre mna urcite vedie ZT0801, robustnost a pocit, ze je to v tejto kategorii noz na vsetko (samozrejme pritiahnute za vlasy) ma berie..ten flipper je asistovany, je tam nejaka pruzina?BM sa mi paci nenapadnostou. Inak som nespomenul, vo vybere mam a uvazujem aj o tkknives, kyre elegant v bielej sa mi paci..Petr_123 aka je tvoja spokojnost?Ta 0801 nie je asist - ma loziska a dost silny detent, tak to nie je potrebne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tak jsem se asi už definitivně zbláznil, nedávno jsem tu psal, že se rozhoduji mezi spyderco tenacious a kershaw skyline a nakonec zakoupil skyline. Dnes mi opět hráblo a objednal jsem u pana Šulce i tenacious Takže budu mít oba a budu je moc střídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 To je fajn, este k tomu RAT1 a zakladny level mas za sebou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Taky sis tím prošel? :-D edit:/ ach jo, už se netěším na to vysvětlování přítelkyni, proč potřebuju dva, dle ní, "úplně stejné" nože Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Rifik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Taky sis tím prošel...Niecim podobnym - tiez som sa nevedel rozhodnut medzi dvoma nozmi (Rat1 a Spy Ambitious), tak som zacinal nimi a potom to zacalo.. Es aom musel mat Buck Vantage Pro (ta S30V je o dost lepsia ako tie 8Cr12MoV) a tak dalej.. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 pěknej nůžvidím to dobře, že ten klip má na konci (v místě uchycení) jinou šířku než konec střenky?Tady to je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ma tu nekdo z vas nejake dlouhodobejsi zkusenosti se Zero Tolerance ZT0801? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 pěknej nůžvidím to dobře, že ten klip má na konci (v místě uchycení) jinou šířku než konec střenky?Nemá, fotka klame. Šířka klipu je stejná jako střenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Taky sis tím prošel? :-D edit:/ ach jo, už se netěším na to vysvětlování přítelkyni, proč potřebuju dva, dle ní, "úplně stejné" nože Jí vo tom neřikej ne. Když jsou stejný tak to nepozná :-DPřítelkyně mi do koníčků nekecá (však utrácim si svoje prachy, že) nicméně vždy když jí po týdnu řeknu že novou akvizici zase prodávám, řekne tak smutně "vždyť jsi z něj měl takovou radost...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Bílá NEE, jak se ušpiní, nejde vyčistit nebo možná ano, ale blbě...info od výrobce.Neboj, tohle bude dlouhe rozhodovani. Zjistuju ze Shallot v damasku neni jako edc vubec spatnej, minimalne se snazim si to vsugerovat a asi udelam mezikrok - avispu na praci kolem baraku a mezitim budu hledat dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ma tu nekdo z vas nejake dlouhodobejsi zkusenosti se Zero Tolerance ZT0801?Mal som ZT 0801 asi pol roka, ale islo z domu.. Je to fajn noz, no ma dost hrubu cepel a teda slicer to nebude (svoj som prebrusil a aj tak to nebolo ono).. Ale celkovo je to fajn noz - flipper, cepel beha na loziskach, takze nadherne striela (cepel je dost tazka, tak s tym problem nie je), detent je dost silny, takze je rychlejsi ako assist.. Ale celkovo na mna bol velmi tazky (aj ked papierovo to nevyzera), no asi dost na to posobi aj full titan, takze masivny dojem tam je.. Ak mas nejake konkretne otazky, kludne sa pytaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Bezva, diky za info. Cetl jsem o nejakych problemech s pivotem, ktere ovsem resi blue loctite, takze to asi takovy problem neni. Libi se mi ta blackwash verze. Te vahy se taky trochu bojim, ale zas to nutne nebudu nosit porad sebou a spis si ho necham v aute, ktere mam vetsinou par kroku daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se