Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Mám to stejně. S tím, že v nožích mám doteď, po pár letech na Chronomagu, pořád víc než v hodinkách (a na kus to u mě stojí zhruba stejně, dokážu dát vedle sebe nůž dražší než hodinky  :whistling: , s hodinkama se samozřejmě pořád držím dost nízko). Oboje mě to baví. Tak jako nedokážu být "one watch guy", nedokážu být ani "one knife guy", musím mít pořád pár kusů do rotace.

@Swanieck: Něco pro kluky bych měl, vyfotíš mi je s mýma pár nožíkama, až jim je povezeš?  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to stejně. S tím, že v nožích mám doteď, po pár letech na Chronomagu, pořád víc než v hodinkách (a na kus to u mě stojí zhruba stejně, dokážu dát vedle sebe nůž dražší než hodinky  :whistling: , s hodinkama se samozřejmě pořád držím dost nízko). Oboje mě to baví. Tak jako nedokážu být "one watch guy", nedokážu být ani "one knife guy", musím mít pořád pár kusů do rotace.

@Swanieck: Něco pro kluky bych měl, vyfotíš mi je s mýma pár nožíkama, až jim je povezeš?  :)

Ja to mam podobne - na noze davam viac ako na hodinky..

Odkaz ke komentáři

Ivan Lelák

ano, v plné míře chápu :) tenhle ka-bar je spíše takové ideální menší edc, žádný krasavec..

sám mám model 4071, spolu s ontario rat a spyderco tenacious dle mého názoru nejlepší edc všech dob  :notworthy:

ale na hraní mám jiné kousky  :cheers:  .ten Gerber Applegate vypadá moc dobře  :photo: 

Upraveno uživatelem roland0
Odkaz ke komentáři

Krasavec Spyderco Brad Southard je doma. Promiňte mizernou kvalitu fotek, jsem houby fotič.

All Black verzia - hezkyyyy.. Pozeram, ze si este nebrusil, ja co som mal, tak som ho musel prebrusit na ostrejsi uhol - cca 35°, lebo povodna fazera bola na tak tupy uhol, ze to nic nechcelo rezat (a pritom holil).. Ale po prebruseni to bola neskutocna ziletka - CTS-204P je uzasny matros :)

Odkaz ke komentáři

All Black verzia - hezkyyyy.. Pozeram, ze si este nebrusil, ja co som mal, tak som ho musel prebrusit na ostrejsi uhol - cca 35°, lebo povodna fazera bola na tak tupy uhol, ze to nic nechcelo rezat (a pritom holil).. Ale po prebruseni to bola neskutocna ziletka - CTS-204P je uzasny matros :)

Já se to trochu bojim přebrušovat, neb mi na buřty zatím stačí, ale časem k tomu dojdu. Lansky je po ruce

Odkaz ke komentáři

Ano, Sebenza za to stoji.. Mal som najprv cinsku kopiu, lebo som si nebol isty, ci si sadneme, no musel som potom kupit original.. Naozaj, neveril som, ze stoji za tie prachy, ale ano - lepsiu seriovku si neviem predstavit.. Uplne blbuvzdorna konstrukcia na 3 sroby, vsetko na jeden imbus, dotiahnes na fest a cepel sama pada po odisteni, proste parda!!!

Upraveno uživatelem kilosunky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...