Filip.J Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Mám to stejně. S tím, že v nožích mám doteď, po pár letech na Chronomagu, pořád víc než v hodinkách (a na kus to u mě stojí zhruba stejně, dokážu dát vedle sebe nůž dražší než hodinky , s hodinkama se samozřejmě pořád držím dost nízko). Oboje mě to baví. Tak jako nedokážu být "one watch guy", nedokážu být ani "one knife guy", musím mít pořád pár kusů do rotace. @Swanieck: Něco pro kluky bych měl, vyfotíš mi je s mýma pár nožíkama, až jim je povezeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Mám to stejně. S tím, že v nožích mám doteď, po pár letech na Chronomagu, pořád víc než v hodinkách (a na kus to u mě stojí zhruba stejně, dokážu dát vedle sebe nůž dražší než hodinky , s hodinkama se samozřejmě pořád držím dost nízko). Oboje mě to baví. Tak jako nedokážu být "one watch guy", nedokážu být ani "one knife guy", musím mít pořád pár kusů do rotace. @Swanieck: Něco pro kluky bych měl, vyfotíš mi je s mýma pár nožíkama, až jim je povezeš? Ja to mam podobne - na noze davam viac ako na hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Ivan Lelák ano, v plné míře chápu tenhle ka-bar je spíše takové ideální menší edc, žádný krasavec.. sám mám model 4071, spolu s ontario rat a spyderco tenacious dle mého názoru nejlepší edc všech dob ale na hraní mám jiné kousky .ten Gerber Applegate vypadá moc dobře Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem roland0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak sa pochvalim aj tuto - moja aktualna zostava.. Este tam teda chyba Wave, maly vinox a maly Griptik..Tu Bessy ti závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Krasavec Spyderco Brad Southard je doma. Promiňte mizernou kvalitu fotek, jsem houby fotič. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Krasavec Spyderco Brad Southard je doma. Promiňte mizernou kvalitu fotek, jsem houby fotič.A kde mas tu fotku :-) fotografe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Krasavec Spyderco Brad Southard je doma. Promiňte mizernou kvalitu fotek, jsem houby fotič.All Black verzia - hezkyyyy.. Pozeram, ze si este nebrusil, ja co som mal, tak som ho musel prebrusit na ostrejsi uhol - cca 35°, lebo povodna fazera bola na tak tupy uhol, ze to nic nechcelo rezat (a pritom holil).. Ale po prebruseni to bola neskutocna ziletka - CTS-204P je uzasny matros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 All Black verzia - hezkyyyy.. Pozeram, ze si este nebrusil, ja co som mal, tak som ho musel prebrusit na ostrejsi uhol - cca 35°, lebo povodna fazera bola na tak tupy uhol, ze to nic nechcelo rezat (a pritom holil).. Ale po prebruseni to bola neskutocna ziletka - CTS-204P je uzasny matros Já se to trochu bojim přebrušovat, neb mi na buřty zatím stačí, ale časem k tomu dojdu. Lansky je po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 A kde mas tu fotku :-) fotografe :-)Chyba v Matrixu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Krasavec Spyderco Brad Southard je doma. Promiňte mizernou kvalitu fotek, jsem houby fotič.Omlouvam se nejak jsem ji prehledl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Omlouvam se nejak jsem ji prehledl :-(tak pochval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ja som ho tiez brusil na Lansky diamantoch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 tak pochval No ja osobne na pavoky moc nejsem ale ten ma docela decentni otvor na otevirani tak ze za me palec na horu at slouzi :-)s brousenim nemej strach vsechno je poprve :-) jen pozor at si neposrabes cepel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Já frčím na black arkansas. Pozor si určitě dám, ale ono by se až tak moc nestalo. BTW ten otvor je malinko naprd, je to flipper, ergo otvírám flipperácky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ja som mal dnes pri sebe výnimočne pevný nôž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nepohrdol by som ani tymto nožom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Dik za pochvalu, som na zbierku patricne hrdy.. Parádní sbírka. Jsem na tom podobně :-) Jen ta Sebenza, ta mě pořád láká. Fakt za to stojí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Ano, Sebenza za to stoji.. Mal som najprv cinsku kopiu, lebo som si nebol isty, ci si sadneme, no musel som potom kupit original.. Naozaj, neveril som, ze stoji za tie prachy, ale ano - lepsiu seriovku si neviem predstavit.. Uplne blbuvzdorna konstrukcia na 3 sroby, vsetko na jeden imbus, dotiahnes na fest a cepel sama pada po odisteni, proste parda!!! Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ja som mal dnes pri sebe výnimočne pevný nôž.a to jsi byl kde ze nosis kudlu jeste ze ta nase zeme je tak benevolentni k noseni nozu u sebe ale jednou nam to skonci no doufam ze ne staci mi ze jak jedu nekde za hranice tak musim nuz nechavat doma drat maleho svicara :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se