Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To si děláš prdel, ne? Někdo smazal příspěvky v OT tématu? To jsem fakt ještě neviděl. Původně jsem si říkal, že je to přeháňka mazat UP v prodejní sekci, ale tohle by mě v životě nenapadlo - to hraničí s posedlostí (a pravděpodobně ukazuje na přemíru volného času).. Moderátoři - vzpamatujte se. Tohle BYLO k tématu mnohem více než celé toto vlákno k tématu hodinek. Jinak info ohledně pořadatele je na webu www.knife.cz.

Odesláno

kejkliku, tys mě tak zmátnul, že jsem nabyl přesvědčení, že cenzura skutečně zaparacovala. Tebou hledané info je v tomto vlákně... uf (jo a omlouvám se moderátorům za to, že jsem je podezíral z "nekalostí")

Odesláno

Začínám asi blbnout, to bude ten Alzheimmer nebo jak se představoval. Ale stejně nějaké věci z tohoto vlákna zmizely. Nebo diskuse o pražské výstavě nožů byla na tomto foru úplně jinde?

Odesláno
Já mám na cestě tyhle dva kousky

Uz prisli? Fotky... fotky pls....

Odesláno

Kdyzuz sem to fotil z jineho duvodu, tak si to pastnu i sem :)

Stary a novy, uhlikovy a nerezovy :)

3477718766_3fa7d6b218.jpg

Vycvak kompaktem, technicka kvalita naprd :)

Odesláno
Stary a novy, uhlikovy a nerezovy :)

akurat rozmyslam na opinelom (z laguiole ma vyliecila cena :thumbsdown_anim: ) a mam dilemu uhlik vs. nerez ... pouzivat ho budem sporadicky, ale rad by som aby udrzal ostrie a dal sa lahko pribrusit ... zatial ma to viac taha k uhliku (asi z tradicie), ale berem kazdu radu

ake mas skusenosti?

Odesláno (upraveno)

Na konci popisu ocele H1 je: "Byla srovnávána i s ocelí VG-10, kde bylo zjištěno rovnocenné postavení obou ocelí v oblasti otupení ostří. U zubatého ostří nebylo možné jednoznačně stanovit pořadí ocelí." Takze podle me je jedno, ktery si vyberes.

Ja mam Enduru s VG-10 a jsem s ni spokojenej.

Upraveno uživatelem JohnDoeX
Odesláno

kibi: neváhej, super nůž, za ty peníze celý orchestr muziky, navíc to má jištění čepele linerlockem, což je taky super. Co do kvality se tohle vyrovná čtyřnásobně dražšímu Manixu (tedy kromě té oceli).

Odesláno (upraveno)

Můj vlastnoručně udělaný (resp. dodělaný) opravdu survival nůž.

Čepel BK2 od Camillusu, ořechové střenky napuštěné v teplém lněném oleji, zavoskované včelím voskem.

Pouzdro kožené z barvené 3,5 mm silné kůže.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem candát
Odesláno
uvazuju o upgrade - treba tomhle - pro denni noseni a ruzne pouziti... co vy na to? :)

Tak Tenacious je veľmi populárny a určite podľa referencií aj dobrý nôž.

Osobne by som asi uprednostnil Ontario RAT 1 Linerlock Plain Satin Blade. Vyzerá menej agresívny a nenápadnejší. (Uhol pohľadu ;) )

http://www.noze-nuz.com/ontario/ON8848.php

Zvažoval som ho predtým, než som kúpil rovnako ako "kejklík" ten Kershaw...

Odesláno

Zdravím,

dle mého názoru a vyzkoušení, tak koupí jednoho ze tří výše uvedených nožů, tedy Ontario RAT 1, Kabar Dozier či S.Tenacious neudělá jeho budoucí majitel chybu. Jsou výborné všechny tři.

Na nošení do kanceláře, prostě do města volím zpravidla Kabar Dozier, jinak většinou RATku. Ale pokud bych si měl vybrat jen jeden, byla by to RATka.

Odesláno

Chlapi, kupte se Sebenzu a budete mít klid. Nože sbírám asi tak 15 let a o něco kratší dobu mi trvalo, než jsem na to přišel. Myslím to zcela vážně - ušetřil bych spoustu peněz tím, že bych některé nože vůbec nekoupil. Sebenzu nosím od chvíle, kdy dorazila a odsunula tak do pozadí i všechny "custom" nože. Trošku větší investice na začátku se vyplatila (od té chvíle jsem nekoupil jediný zavírací nůž).

sebenza1.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...