Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

právě na základě těch kladnejch ohlasů jsem to pořídil do kuchyně a spokojenost

Mě to v hlave utkvělo hlavně kvůli nekterým přispěvovatelům, o jejichž názorech na nože nepochybuji.

Ještě k prvnímu odkazu. Hledal jsem rozdíl mezi ostřičem s černým krytem a průhledným, nenašel. Takže doporučuji ostřič z knife.cz.

Upraveno uživatelem JohnDoeX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tenacious za dobrou cenu sám ho mám a za ty peníze vám udělá službu jako 5x tak drahá kudla

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&...m=167207#167207

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

jj, neco takoveho, jen na te fotce vypada tak nejak delsi...

Omlouvam se, byl jsem mimo net. Mam i tenhle coldsteel (5"), dokonce dva, jeden ztupeny na trainer - byla to infarktova brusicska prace, prikladat nuz kolno na kotouc :suicide_anim: Ale ten vyfoceny je sestipalec, znaceny, tusim, XXC. Z Emeriky za cca 1800 Kc.

Upraveno uživatelem Teatime
Odkaz ke komentáři

Pánové, co říkáte na nůž Kershaw 1740 vs Spyderco Tenacious - cena je obdobná na noze-nuz.com

Oba se mi líbí, který byste upřednostili a proč, díky...

Kershaw 1740 vs. Spyderco Tenacious

Mám malou ruku, proto nechci větší variantu -1745

Omlouvám se za pozdní příspěvek, nějak jsem tento dotaz přehlídnul. Čistě ze zvědavosti jsem si nedávno dovezl ten Kershaw (vyšel na polovinu částky na nože.nůž). Chtěl jsem prostě vědět, jak ten flipr udělali, že se po otevření nože schová. Musím říct, že vychytávka je to dobrá, ale jinak je nůž takový neslaný-nemastný - jak se říká. Navíc mi na něm vadí (a to velmi) ty zdrsněné části střenek. To úplně z jiného těsta je Kershaw Shallot:

KS1840.jpg

Takže pokud bych vybíral z těch dvou nožů z původní otázky, bral bych to Spyderco, ikdyž to není zrovna moje nejoblíbenější značka.

edit: jiný obrázek

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři

ted jsem objednal tohle, ale vubec netusim, co od toho muzu cekat, ma s tim nekdo zkusenosti?

OTFB.jpg

* Handle: Zytel

* Blade: 3.0" (7.6 cm)

* Blade Style: Bayonet Blade

* Closed: 4.6" (11.7 cm)

* Steel: Titanium Coated Stainless Steel

* Weight: 2.6 oz.

* Window Breaker Tip

* Pocket Clip: Yes

* Safety: Yes

* Made in Taiwan

Odkaz ke komentáři

ted jsem objednal tohle, ale vubec netusim, co od toho muzu cekat, ma s tim nekdo zkusenosti?

OTFB.jpg

* Handle: Zytel

* Blade: 3.0" (7.6 cm)

* Blade Style: Bayonet Blade

* Closed: 4.6" (11.7 cm)

* Steel: Titanium Coated Stainless Steel

* Weight: 2.6 oz.

* Window Breaker Tip

* Pocket Clip: Yes

* Safety: Yes

* Made in Taiwan

Ahoj

tak přesně takovej mám,teda jen má jinej tvar čepele.Možná tu jsou někde i fotky:).Je to takovej malej nožík na hraní,docela dobře udělanej,ale je to vážně prcek.Jinak když se podíváš na nože-nůž,tak je tam i video stím mým.Pan Šulc si sním pěkně provrtá ruku:D

Odkaz ke komentáři

JJ to je můj krasavec-když jsem jej doma vybalil,tak jsem si říkal od čeho je taková malá červená tečka na špičce nože-no a pak jsem viděl to video a bylo mi to jasný :lol2: .Jen nevím proč to pán zatahoval jednou ruko a druhou nůž držel,když mě to jde dobře jen jednou:)

Odkaz ke komentáři

Jedna Survival prihoda ze zivota:

Dansko pred dvema tydny, pobrezi Severniho More. Vylet s pejskem na kole (ja na kole, pes bezel vedle).

Podcenil jsem promenlivost pocasi a ackoli bylo na cely den hlaseno zatazeno a obcasne prehanky, pred polednem zmizely vsechny mraky, jinak vsudypritomny vitr ustal a zacala Sahara. Asi po hodine bylo na psovi (boxer, ti vedro snasi velice spatne) videt, ze ma dost. Pena kolem tlamy, oci skoro zavrene a sotva se vlekl. Dychal neskutecne rychle, mel jsem pocit, ze to s nim kazdou chvili prasti. Mel jsem o neho fakt strach. Jakmile nekde zahlidl kousek stinu hned se tam vrhnul a nechtel dal. Do cile asi 6 KM, k mori asi 4 KM, voda spotrebovana. Kam oko dohledlo jen pisecne duny a krovi, obcas chata bez lidi.

Napadlo me, ze by u nejake chaty mohl byt vyvod vody pro zahradni hadici nebo neco podobneho. A taky ze jo. Vyvod tam byl, bohuzel bez kohoutku. Pouze ctyrhran, na ktery se kohoutek nasadi, zapusteny ve zdi. A tak prisel na radu on:

post-3194-1248781339.jpg

Pomoci klesti na nozi se mi podarilo pustit vodu, psa jsem poradne okoupal a zchladil, bylo uplne videt jak oziva. Nabral jsem vodu do zasoby a tak jsme byli schopni ve zdravi dojet do cile.

Konec prihody.

To je SwissChamp 91 mm, že jo?

Odkaz ke komentáři

JJ, do kapsy moc velky a tezky (tam mam Classic, Soldatenmesser nebo Bundeswehr), ale do batuzku nebo tasky idealni allround talent.

v mým tématu jsem to zveřejnil a řekli mi že mi to bude k ničemu :crying_anim02:

di se mě zastat :pokey: :D

mimochodem variaci na Bundeswehr = Soldier Knife (lehce inovovaný) jsem si dnesk objednal :) píšu to všude :thumbsup_anim:

Rozhodne neco s pojistkou cepele, abys pak nenechal na miste cinu o neco vice nez jen otisky prstu... :giljotiini:

to zní rozumně ;)

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...