JohnDoeX Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) právě na základě těch kladnejch ohlasů jsem to pořídil do kuchyně a spokojenost Mě to v hlave utkvělo hlavně kvůli nekterým přispěvovatelům, o jejichž názorech na nože nepochybuji. Ještě k prvnímu odkazu. Hledal jsem rozdíl mezi ostřičem s černým krytem a průhledným, nenašel. Takže doporučuji ostřič z knife.cz. Upraveno 28. července 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 já myslím že černý je na sekyry a ten s tím průhledným na nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) tenacious za dobrou cenu sám ho mám a za ty peníze vám udělá službu jako 5x tak drahá kudla http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&...m=167207#167207 Upraveno 28. července 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 (upraveno) jj, neco takoveho, jen na te fotce vypada tak nejak delsi... Omlouvam se, byl jsem mimo net. Mam i tenhle coldsteel (5"), dokonce dva, jeden ztupeny na trainer - byla to infarktova brusicska prace, prikladat nuz kolno na kotouc Ale ten vyfoceny je sestipalec, znaceny, tusim, XXC. Z Emeriky za cca 1800 Kc. Upraveno 29. července 2009 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 (upraveno) Pánové, co říkáte na nůž Kershaw 1740 vs Spyderco Tenacious - cena je obdobná na noze-nuz.com Oba se mi líbí, který byste upřednostili a proč, díky... Kershaw 1740 vs. Spyderco Tenacious Mám malou ruku, proto nechci větší variantu -1745 Omlouvám se za pozdní příspěvek, nějak jsem tento dotaz přehlídnul. Čistě ze zvědavosti jsem si nedávno dovezl ten Kershaw (vyšel na polovinu částky na nože.nůž). Chtěl jsem prostě vědět, jak ten flipr udělali, že se po otevření nože schová. Musím říct, že vychytávka je to dobrá, ale jinak je nůž takový neslaný-nemastný - jak se říká. Navíc mi na něm vadí (a to velmi) ty zdrsněné části střenek. To úplně z jiného těsta je Kershaw Shallot: Takže pokud bych vybíral z těch dvou nožů z původní otázky, bral bych to Spyderco, ikdyž to není zrovna moje nejoblíbenější značka. edit: jiný obrázek Upraveno 30. července 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 Spyderco,SOG a damaškový Bear & Son. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 (upraveno) Pánové, stále se rozhoduji, dneska mi kolega z práce ukázal SOG mini vulcain a doslova mne nadchl, perfektně mi padl do ruky, co na něj říkáte, stojí za ty peníze??? Díky všem za odpověďi Upraveno 31. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 (upraveno) Pokud se ti libi a dobre sedi do ruky, neni co resit. S kvalitou nebudou u SOGu problemy. edit: doplnena ocel Je pouzita VG-10, coz je velice kvalitni ocel VG-10 Upraveno 31. července 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 ted jsem objednal tohle, ale vubec netusim, co od toho muzu cekat, ma s tim nekdo zkusenosti? * Handle: Zytel * Blade: 3.0" (7.6 cm) * Blade Style: Bayonet Blade * Closed: 4.6" (11.7 cm) * Steel: Titanium Coated Stainless Steel * Weight: 2.6 oz. * Window Breaker Tip * Pocket Clip: Yes * Safety: Yes * Made in Taiwan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 ted jsem objednal tohle, ale vubec netusim, co od toho muzu cekat, ma s tim nekdo zkusenosti? * Handle: Zytel * Blade: 3.0" (7.6 cm) * Blade Style: Bayonet Blade * Closed: 4.6" (11.7 cm) * Steel: Titanium Coated Stainless Steel * Weight: 2.6 oz. * Window Breaker Tip * Pocket Clip: Yes * Safety: Yes * Made in Taiwan Ahoj tak přesně takovej mám,teda jen má jinej tvar čepele.Možná tu jsou někde i fotky:).Je to takovej malej nožík na hraní,docela dobře udělanej,ale je to vážně prcek.Jinak když se podíváš na nože-nůž,tak je tam i video stím mým.Pan Šulc si sním pěkně provrtá ruku:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 jj, uz sem se dival, bomba, uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 (upraveno) Upraveno 2. srpna 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 JJ to je můj krasavec-když jsem jej doma vybalil,tak jsem si říkal od čeho je taková malá červená tečka na špičce nože-no a pak jsem viděl to video a bylo mi to jasný .Jen nevím proč to pán zatahoval jednou ruko a druhou nůž držel,když mě to jde dobře jen jednou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Pak tam jeste vidim sidlo (dobre se s tim bodaj gumy od aut), Čím se bodaj pneumatiky líp, šídlem nebo nožem (velkou čepelí) ? Až mě naštve sousedka abych mohl rychle zasáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Jedna Survival prihoda ze zivota: Dansko pred dvema tydny, pobrezi Severniho More. Vylet s pejskem na kole (ja na kole, pes bezel vedle). Podcenil jsem promenlivost pocasi a ackoli bylo na cely den hlaseno zatazeno a obcasne prehanky, pred polednem zmizely vsechny mraky, jinak vsudypritomny vitr ustal a zacala Sahara. Asi po hodine bylo na psovi (boxer, ti vedro snasi velice spatne) videt, ze ma dost. Pena kolem tlamy, oci skoro zavrene a sotva se vlekl. Dychal neskutecne rychle, mel jsem pocit, ze to s nim kazdou chvili prasti. Mel jsem o neho fakt strach. Jakmile nekde zahlidl kousek stinu hned se tam vrhnul a nechtel dal. Do cile asi 6 KM, k mori asi 4 KM, voda spotrebovana. Kam oko dohledlo jen pisecne duny a krovi, obcas chata bez lidi. Napadlo me, ze by u nejake chaty mohl byt vyvod vody pro zahradni hadici nebo neco podobneho. A taky ze jo. Vyvod tam byl, bohuzel bez kohoutku. Pouze ctyrhran, na ktery se kohoutek nasadi, zapusteny ve zdi. A tak prisel na radu on: Pomoci klesti na nozi se mi podarilo pustit vodu, psa jsem poradne okoupal a zchladil, bylo uplne videt jak oziva. Nabral jsem vodu do zasoby a tak jsme byli schopni ve zdravi dojet do cile. Konec prihody. To je SwissChamp 91 mm, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 To je SwissChamp 91 mm, že jo? JJ, do kapsy moc velky a tezky (tam mam Classic, Soldatenmesser nebo Bundeswehr), ale do batuzku nebo tasky idealni allround talent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Čím se bodaj pneumatiky líp, šídlem nebo nožem (velkou čepelí) ? Až mě naštve sousedka abych mohl rychle zasáhnout Rozhodne neco s pojistkou cepele, abys pak nenechal na miste cinu o neco vice nez jen otisky prstu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 (upraveno) JJ, do kapsy moc velky a tezky (tam mam Classic, Soldatenmesser nebo Bundeswehr), ale do batuzku nebo tasky idealni allround talent. v mým tématu jsem to zveřejnil a řekli mi že mi to bude k ničemu di se mě zastat mimochodem variaci na Bundeswehr = Soldier Knife (lehce inovovaný) jsem si dnesk objednal píšu to všude Rozhodne neco s pojistkou cepele, abys pak nenechal na miste cinu o neco vice nez jen otisky prstu... to zní rozumně Upraveno 2. srpna 2009 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 v mým tématu jsem to zveřejnil a řekli mi že mi to bude k ničemu di se mě zastat Oni tomu nerozumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Oni tomu nerozumi No jasně, tak to je - nerozumí tomu Tady je ten topic - těšíme se na návštěvu http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21265 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se