Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Na masine se jezdit neda,hodinky uz me ser.u a Dantechno je cim dal, tim vic vorachlejsi,tak jezdim po vesnicich a somruju fasounsky kramy.......vcera se zadarilo tohle....kordik Luftwafe ....asi mi brzo z toho zbirani vseho moznyho jebne,nebo mi naflaka mlada pres hubu.Tyhle konicky na tomhle foru ,nejsou levna zalezitost

Hezkej perorizek... To si zase s lopatickou behal po lese? Myslim ze to je idealni nastroj na porcovani peceneho kolene u tebe v knajpe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Uz mi z tech fasounskejch kramu zacina cvakat v hlave.Rano vstanu a sama od sebe se mi zveda prava ruka a ukazuju mlady...taaaakhle vysoko nam skace pes..........muzou za to nekteri mistni clenove,jelikoz mou osobu po srazu prirovnali k vychodonemeckejm kastratum ze skupiny Raplstein..............somrovani po duchodcich v mensich obcich se zacina vyplacet.Premejslim,ze prodam ksefty a zacnu loudit rovnou prachy.Naslapnuto mam slusne.Jak psal uchylak Dantechno-smrdim jako vlhkej pes- podle Jakubiska mam ksicht na sparenej jetel-nasadim cukani kyclema a to by byl dobrej start pro karieru somraka...........Pred dvema dny se povedlo hohle HJecko.Dneska jsem ho ctyri a ctvt hodiny brousil a lestil,ale vyplatilo se.......................furt lepsi,jak cumet z vokna a nechat si vypravet od Dantechna,co by si pral k Jezisku - kam si na strom povesi jakou kouli a kterym fixem si ma vybarvit napis na Geckach .Toliko shrnuti temat,kam chlapec nejvice prispiva :thumbsup_anim:

post-4087-1260898976.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukáte někdo na Ultimate Survival ?)

Chlapík tam používá buď velkej nůž nebo občas mívá takovej ten turbo-terra-giga-multufunkční d 350-ti různejma nástavcema .... lehce jsem zauvažoval, že by možná bylo dobrý nějakej takovej vlastnit .... tak se chci zeptat na zkušenosti, tipy a doporučení .... z čeho vybírat a tak ... napadá mne samozřejmě Victorinox .......

Odkaz ke komentáři

Koukáte někdo na Ultimate Survival ?)

Chlapík tam používá buď velkej nůž nebo občas mívá takovej ten turbo-terra-giga-multufunkční d 350-ti různejma nástavcema .... lehce jsem zauvažoval, že by možná bylo dobrý nějakej takovej vlastnit .... tak se chci zeptat na zkušenosti, tipy a doporučení .... z čeho vybírat a tak ... napadá mne samozřejmě Victorinox .......

Nevim co presne Bear pouziva za nástroj (krome Breitling Emergency :thumbsup_anim: ) ale jako multifunkčák od Victorinoxu mohu doporučit tento Bundeswehr http://victorinox.cz/index.asp?menu=775&record=3520 , mam ho nejakej pátek a slouží dobře.

Odkaz ke komentáři

.... z čeho vybírat a tak ... napadá mne samozřejmě Victorinox .......

Zdravím, na ten náš běžný "survájvl" v českých kotlinách je Victorinox nebo Wenger naprosto dostačující, nebo i náš český Mikov. Těch victorinoxů mám několik, každý má nějaké to svoje plus, ale v podstatě s žádným se nedá při jeho výběru udělat chybu. Jen za sebe jednoznačnějně preferuji otevírání jednou rukou (one-hand modely) a přítomnost vývrtky. Teď nosím victorinos forester one hand (např.: http://nuz.cz/index.php?page=shop.product_...roduct_id=3938)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
fejkují se Victorinoxy? mám v plánu nějaký vyíbejit, ale v dnešní době aby se člověk bál, co mu přijde za Victarinax nebo nějaký jiný čínský produkt...

Taky, občas, ale ne tolik, jako jiné značky. V-noxy jsou skvělý a nestojí majlant, dají se objednat třeba tady

http://www.kapesni-noze.cz/inshop/scripts/...amp;Rnd=1518232

ale i u jiných IT obchodů. Tenhle uvádím proto, že je ověřenej :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mám ho asi dva roky a souhlasím-dobrej dělník.Hodí se ale na hrubší práci,protože má dost silnou čepel.Takovej kus železa bývá u nožů s pevným ostřím.Kolíky na otvírání trochu překáží při kájení celou délkou ostří.Ale za ty peníze dost muziky.

Odkaz ke komentáři

Já to beru tak, že Spyderco byly první onehandy které se vůbec prodávaly... pamatuju si přesně chvíli kdy jsem kupoval na začátku 90 let Spyderco Police SS za tehdy neuvěřitelných 2895 Kčs... Endura byla za nějakých 1500 .. tehdy to byl takovej balík, že jsem si odešel domů provést dechové cvičení a koupil to až napodruhé :D A především jejich uživatelský komfort je nepřekonatelný :) Je to legendární nůž....

Přestože jsem dělal testy asi 2 000 nožů, tak co se týká Spyderco Police a Endura, nebyly v mých očích ve svých kategoriích překonány...

Odkaz ke komentáři

Přestože jsem dělal testy asi 2 000 nožů, tak co se týká Spyderco Police a Endura, nebyly v mých očích ve svých kategoriích překonány...

Zrovna na Enduru poslední dobou slýchám dost stížností stran vůle v čepeli a upřímně, Endura ano, ale spíš první, druhá generace. Police, to je bezesporu legenda. Nicméně dobrých výrobců je mraky a že by nad nimi Spyderco dneska nějak extra čnělo se mi nezdá. :guiltysmiley:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...