Galil Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Ano, je Klasickej Hlohův rukopis, ten kluk je démon a hrozně fajn Taky se musím pochlubit "luxusní Hlohovinkou" A taky přikládám fotky samotného Hloha z loňské Lipové, snad se nebude zlobit, ale jak ho znám, tak ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 No, nevím, jestli bych ti pavouky přímo rozmlouval, určitě jsou to skvělé nože a Manix, Military, Police nebo Stretch považuju za špičkový nože. Hlavu dokážou zamotat taky Benchmade, například Presidio http://www.noze-nuz.com/benchmade/BM520.php Rift http://www.noze-nuz.com/benchmade/BM950.php Nebo Barrage http://www.benchmade.com/products/585 Nakonec, bába říkala "Proti gustu žádnej dišputát" Ale Al Mar je Al Mar Tak, a jsem v prd*li. Vono se taky říká... Babo, raď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Já si teď koupil na póle tohle. Nevíte někdo, kde se daj koupit damaškový vidle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný nožík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Al Mar jsem měl - konkrétně S.E.R.E. 2000 - je to jedinej nůž po kterým se mi stejská - dá se říct, že stesk jsem nepřebil ani Skirmishem, ani Sebenzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) --- už nic --- objednáno ** jo a eště sem se chtěl zeptat jestli někdy přestane sněžit ? Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No, u nás v těch poddolovaných oblastech už ale nesněží, ba dokonce bych řekl, že taje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No, u nás v těch poddolovaných oblastech už ale nesněží, ba dokonce bych řekl, že taje horníci asi dost dejchaj a vyhřívají to odspodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 ale lolohh říkal, že se mu Karvinsko tuze líbilo, pochlubil se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 ale lolohh říkal, že se mu Karvinsko tuze líbilo, pochlubil se? tak mně se tam taky líbilo - chvilkami sice trochu depresivní a občas jsem si vzpomněl na hru STALKER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Al Mar jsem měl - konkrétně S.E.R.E. 2000 - je to jedinej nůž po kterým se mi stejská - dá se říct, že stesk jsem nepřebil ani Skirmishem, ani Sebenzou Právě přemýšlím, jestli chci víc SERE 2000 nebo Shrike. Oba by byla rozmachanost a nemůžu se rozhoupat, kterej z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Pánové, pokud vás berou linie starýho Al Mara, tak by se třeba mohlo někomu líbit tohle http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&...m=195020#195020 Střenka je modročerná guma, výbrus na 4 mm robustní čepeli je doslova Al Maří a povedlo se mi k němu sehnat i pouzdro, s jakým se ty starý Al Mary dodávaly. Materiál je taky 440C. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem rubus32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No jo, Tome, čepel je fakt celej Al Mar, ale není to Al Mar . Asi pustím něco k vodě a půjdu do toho Shrika. A to jsem si myslel, že mám se zavírákama vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No jo, Tome, čepel je fakt celej Al Mar, ale není to Al Mar . Asi pustím něco k vodě a půjdu do toho Shrika. A to jsem si myslel, že mám se zavírákama vystaráno Což to máš pravdu, že to Al Mar nejni, ale ukaž mi druhej takovej, kterej by se starejm Al Marům tolik přibližoval, na model si nevzpomenu, ale jeden byl hodně podobnej, čepel je prakticky identická, 4 mm silná (!), a ručka má ten nádech taky, starý Al Mary stojí víc než nový a hlavně ani na eBay moc nejsou. A tenhle je k mání za hubičku, teď a tady Já ho kdysi kupoval právě proto, že ty starý byly naprosto nedostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Máš recht, ten Magnum pěknej je, je vidět, že to je ještě "stará škola", poctivě stavěnej. Jednou jsi mi ho ukazoval naživo, dost se mi líbi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Pěkný nožík! Ten mám od jednoho sympaťáka, třeba ho znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ten mám od jednoho sympaťáka, třeba ho znáš Sem tam se vídáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Skalis: Ten Skyline je fajnovej, damašek dobrej, nožík nevelkej, zrovna tohle by mohlo být příjemný příjemný EDC třeba pro Grakije. Chce jen trochu péče, ten damašek je uhlíkovej. Grakij: Kvůli tomu flipu, co zároveň tvoří záštitu, může bejt ten úchop u CRKT nepohodlnej, já mám velkou ruku a byla mi malá i 04ka. Jako šikovnej nožík se ukázal Buck Vantage, dá se koupit za super peníz a je v několika materiálových variantách, třeba tahle s S30V na čepeli. http://www.noze-nuz.com/buck/BU347BKS.php Jednoduchej, nekomplikovanej, dobrej matroš, dobrá cena tak jsem si objednal tento nožík...už mi nestačí rybička, ale varuju Vás jestli to dopadne jako s hodinkama, plnícíma perama... máte mě na svědomí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 máte mě na svědomí... A bude hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejda Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 A bude hůř Můžu potvrdit, už v tom plavu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 další píč***ina v baráku - ještě, že tu není vlákno o drogách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se