Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Asi tři měsíce zpátky jsem tady do toho taky čuměl a furt jsem uvažoval nad Spydercem tenacious, pak nad Kershaw, nakonec jsem, díky bohu, se na to vysral :D

Dneska, když vidím tenhle krásnej Buck, asi neodolám...

YPO, tombede: Nenávidím vás.

vyprdni se na to - díky tomuhle vláknu jsem už doma nahromadil tyhle krávoviny - bratru za 5t, možná víc a používám z toho jenom kombinačky, který stojí v OBI 50 korun :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyprdni se na to - díky tomuhle vláknu jsem už doma nahromadil tyhle krávoviny - bratru za 5t, možná víc a používám z toho jenom kombinačky, který stojí v OBI 50 korun :D

Ten Boker AK47 byl vždy můj favorit!

Odkaz ke komentáři

další píč***ina v baráku - ještě, že tu není vlákno o drogách :D

Pěkně se to tu s Buckem rozjelo.

Já věděl, že vás ty fotky nenechají v klidu..

Že by další společný znak pro rozpoznání chronomagisty :thumbsup_anim:

Co pojistky, jsou funkční?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ten Boker AK47 byl vždy můj favorit!

myslím, že nebyl ani moc drahý, na to, že to je l.e., tedy jestli u bokrů neznamená l.e. něco jako u ruských hodinek :)

YPO: Ta knížka se jmenuje jak, prosím Tě? To je nějaká encyklopedie nožů?

jmenuje se svět nožů a mám jí asi 15 let

Co pojistky, jsou funkční?

zatím jsem našel jenom jednu a vypadá to, že jo :)

ještě bych chtěl poradit od odborníků zda můžu brousit tímhle : http://www.koridor.cz/inshop/vulkanus-pocket-schwarz.html

další dva tisíce za brousky se mi moc dávat nechce a tohle mám doma

video: http://www.boker.de/images/vulkanus.wmv

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
YPO - kde jsi tu kudlu kupoval a co to stoji? Vypada fakt hezky, asi bych taky jednu snesl :)

Biker - taky jsem tu par mesicu zpet obhlizec a vybiral spyderco, ale nejak jsem na to pak zapomnel :)

asi tam kde všichni - nože-nůž.com - komunikace na 1, akorát jsem chtěl ještě něco většího do paní a to nebylo skladem

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ja chtel kvuli znacce spyderco, ale ten buk se mi taky libi - co je lepsi nevim, nerozumim tomu, stejne to mozna nikdy ani nepouziju :)

to máš jedno - to je jenom imydžofka - až se budou prodávat pěstní klíny tak si taky nějaký pořídím - pokud to bude v kurzu :D

Bereš si ho na sraz? Já mám od Jéži tento http://www.noze-nuz.com/meyerco/MC3041.php , tak bych potřeboval vědět, jestli si to mám vzít do Ovy s sebou taky.

to "poutko" je dobrá vychytávka proti sklouznutí prstu - nechápu ty díry - na usazovaní bordelu ?

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...