tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 uááá, mě dojde zítra...jsme fakt magoři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Asi tři měsíce zpátky jsem tady do toho taky čuměl a furt jsem uvažoval nad Spydercem tenacious, pak nad Kershaw, nakonec jsem, díky bohu, se na to vysral Dneska, když vidím tenhle krásnej Buck, asi neodolám... YPO, tombede: Nenávidím vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 uááá, mě dojde zítra...jsme fakt magoři čekal jsem, že bude o kousilínek delší, ale nevadí - ty ho budeš mít v ruce jak špendlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 čekal jsem, že bude o kousilínek delší, ale nevadí - ty ho budeš mít v ruce jak špendlík tak to je super, já ho budu mít na takovéto domácí lechtání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Asi tři měsíce zpátky jsem tady do toho taky čuměl a furt jsem uvažoval nad Spydercem tenacious, pak nad Kershaw, nakonec jsem, díky bohu, se na to vysral Dneska, když vidím tenhle krásnej Buck, asi neodolám... YPO, tombede: Nenávidím vás. vyprdni se na to - díky tomuhle vláknu jsem už doma nahromadil tyhle krávoviny - bratru za 5t, možná víc a používám z toho jenom kombinačky, který stojí v OBI 50 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 vyprdni se na to - díky tomuhle vláknu jsem už doma nahromadil tyhle krávoviny - bratru za 5t, možná víc a používám z toho jenom kombinačky, který stojí v OBI 50 korun Ten Boker AK47 byl vždy můj favorit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 YPO: Ta knížka se jmenuje jak, prosím Tě? To je nějaká encyklopedie nožů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 další píč***ina v baráku - ještě, že tu není vlákno o drogách Pěkně se to tu s Buckem rozjelo. Já věděl, že vás ty fotky nenechají v klidu.. Že by další společný znak pro rozpoznání chronomagisty Co pojistky, jsou funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Ten Boker AK47 byl vždy můj favorit! myslím, že nebyl ani moc drahý, na to, že to je l.e., tedy jestli u bokrů neznamená l.e. něco jako u ruských hodinek YPO: Ta knížka se jmenuje jak, prosím Tě? To je nějaká encyklopedie nožů? jmenuje se svět nožů a mám jí asi 15 let Co pojistky, jsou funkční? zatím jsem našel jenom jednu a vypadá to, že jo ještě bych chtěl poradit od odborníků zda můžu brousit tímhle : http://www.koridor.cz/inshop/vulkanus-pocket-schwarz.html další dva tisíce za brousky se mi moc dávat nechce a tohle mám doma video: http://www.boker.de/images/vulkanus.wmv Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 uááá, mě dojde zítra...jsme fakt magoři che che che... přeju přeju přeju sám jsem sem z knifu přišel a vy ste mě tu nakazili... jsem rád že vám nákazu vracím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 YPO - kde jsi tu kudlu kupoval a co to stoji? Vypada fakt hezky, asi bych taky jednu snesl Biker - taky jsem to tu par mesicu zpet obhlizel a vybiral spyderco, ale nejak jsem na to pak zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) YPO - kde jsi tu kudlu kupoval a co to stoji? Vypada fakt hezky, asi bych taky jednu snesl Biker - taky jsem tu par mesicu zpet obhlizec a vybiral spyderco, ale nejak jsem na to pak zapomnel asi tam kde všichni - nože-nůž.com - komunikace na 1, akorát jsem chtěl ještě něco většího do paní a to nebylo skladem Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 che che che... přeju přeju přeju sám jsem sem z knifu přišel a vy ste mě tu nakazili... jsem rád že vám nákazu vracím :-) Nápodobně, bejval jsem úchyl na nože, teď jsem dvojitej úchyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 teď jsem dvojitej úchyl spiderer taky - chce ten nůž jenom pro to, že je na něm napsáno Buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 tak to je super, já ho budu mít na takovéto domácí lechtání... Bereš si ho na sraz? Já mám od Jéži tento http://www.noze-nuz.com/meyerco/MC3041.php , tak bych potřeboval vědět, jestli si to mám vzít do Ovy s sebou taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Počkejte, vy mě chcete jako ublížit, libe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 spiderer taky - chce ten nůž jenom pro to, že je na něm napsáno Buk Ja chtel kvuli znacce spyderco, ale ten buk se mi taky libi - co je lepsi nevim, nerozumim tomu, stejne to mozna nikdy ani nepouziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Ja chtel kvuli znacce spyderco, ale ten buk se mi taky libi - co je lepsi nevim, nerozumim tomu, stejne to mozna nikdy ani nepouziju to máš jedno - to je jenom imydžofka - až se budou prodávat pěstní klíny tak si taky nějaký pořídím - pokud to bude v kurzu Bereš si ho na sraz? Já mám od Jéži tento http://www.noze-nuz.com/meyerco/MC3041.php , tak bych potřeboval vědět, jestli si to mám vzít do Ovy s sebou taky. to "poutko" je dobrá vychytávka proti sklouznutí prstu - nechápu ty díry - na usazovaní bordelu ? Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Počkejte, vy mě chcete jako ublížit, libe? Normálně mi většinou jen tak leží na watchwinderem. To já jen pro případ, že by tombed chtěl mermomocí poměřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 ... to "poutko" je dobrá vychytávka proti sklouznutí prstu - nechápu ty díry - na usazovaní bordelu ? Vynikající na krájení uzenýho nebo slaniny. V těch dírkách si vytvoříš zásobárnu tuku a pak to má samokonzervační dávkovací funkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se