Luckycz Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Ahojte všichni, s pomocí zdejšího fóra jsem se stal majitelem prvních automatů. A rozhodně ne posledních :-) Jedná se o klasiku Seiko 5. (SNZG65J1, 7S36, 100M) Varianta vyrobená v Japonsku. Nejsou to čistokrevné potápky, ale Seiko je jako potápky prodává tak nevím. Trochu mne mrzí že nemají šroubovací korunku, ale zatím jsem s tím problém neměl. Kupoval jsem je na mywatcheshub.com, komunikace na úrovni. Po 6 dnech od zaplacení byly v ČR po dalším týdnu jsem je měl na ruce. Co se týká přesnosti tak dělají cca +4s přes den, položením na korunku přes noc udělají -4s. A jsem více méně na 0, takže zatím jsem s přesností hodně spokojený. Ale uvidíme jestli se ještě trochu nerozjedou. Přikládám pár fotek, snad se budou líbit... nejsem moc zkušený fotograf.
yossarian Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Gratuluji k prvním automatům, velmi pěkné "pětky", bílá jim fakt sluší . Přidej i nějakou fotku, ať vidíme jak vypadá lumi...
palmone1 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 ano posli aj zaber v tme - pekne - no pokukujem po nejakych Seikach, no skor vintazkach...
palmone1 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 No vidno, ze seiko v tomto nesklamalo
filo-boxer Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Fakt pekne a fotit taky umis. Co planujes dalsiho?
panedge Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Jo,moc pekny fotky.Tohle jsou asi nejhezci Seiko 5.
vojtec Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Parádní Seika, já jsem zrovna taky vybíral Seiko 5 a na tyhle jsem nenarazil, kdyby jo, možná bych se rozhodl jinak! Ať slouží, skvělý fotky!
Marfael Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Vybrals velmi dobre,super a gratuluju.Navic ti na ruce perfektne sedi,takze dokonaly vyber.
VitekB Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 "Pětky" zrovna nemusím, chtěl bych tam jen nápis Seiko. Ale tyhle, ty jsou naprosto nádherné
instant Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 Zaujimave hodinky, pekne nafotene. V seiko sekcii mame vlakno na temu Seiko 5, ak tam nahodou nie su tak tam pls hod par fotiek.
Luckycz Odesláno 13. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Rád vidím že se hodinky libí i vám :-) Teď přemýšlím že bych si k nim pořídil nějaký kožený řemen, ale pořádně nevím jaký... No a do budoucna chci určitě investovat do hodinek dále protože se každé ráno těším až hodinky dám na ruku. Rád se na ně dívám a už to není jen věc co ukazuje čas, ale jsou to Hodinky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se