Argon Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Tak jsem zkusil hodit pár fotek na http://forums.watchuseek.com a čekal jsem co ze zahraničních kolegů vypadne za informace. Říkal jsem, že se třeba dozvím něco nového... a nestačil jsem se divit. První reakce byly, že jednoznačně nejsou pravé - to je vidět na první pohled, určitě skládačka.... no a nakonec určo přetisk cifru :-))). Takže.... pánové, jste lepší :-).
malymarek Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 vidíš, nemáš vyměňovat kamarády za cizí:-)jsou to krásný hodinky, vždycky jsem je chválil
Argon Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2014 vidíš, nemáš vyměňovat kamarády za cizí:-)jsou to krásný hodinky, vždycky jsem je chválil Jo, jo... člověk má furt snahu hledat něco víc za hranicemi na západě a přitom to nejlepší je tady :-). Tvé chváli jsem si samozřejmě vždy vážil. Hodinky jsou to opravdu pěkné a jsem rád, že je mám. Trochu mě překvapuje, že nikdo z místních členů nemá stejné.... ani jejich reedici
malymarek Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 to bude tím, že se jedná o velmi vážené a mne například cenově nedostupné hodinky:-)) prošel jsem si to vlákno znovu a snad doplním přesně to co ti tam chybí jedná se o hodinky Omega CK-2042vzhledem k tomu, že jsi nedoplnil kalibr, taky by to měl být Omega 26.5SOB T2http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?12&ranfft&&2uswk&Omega_26_5_2
Argon Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 to bude tím, že se jedná o velmi vážené a mne například cenově nedostupné hodinky:-)) prošel jsem si to vlákno znovu a snad doplním přesně to co ti tam chybí jedná se o hodinky Omega CK-2042vzhledem k tomu, že jsi nedoplnil kalibr, taky by to měl být Omega 26.5SOB T2http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?12&ranfft&&2uswk&Omega_26_5_2 Tak to pak jo, je zajímavé, když si představím jaké všechny jiné hodinky bych za ně mohl mít. Jinak se přiznám, že kdybych je byl nepodědil, tak by pro mně byly naprosto stejně cenově nedostupné, jako pro tebe. To bych prostě manželce neobhájil :-). To ci mi chybí tady, bylo napsáno zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63578-leteck%C3%A9-omega-cca-1936/ je tam i pár zajímavých externích odkazů. Prostě mi nedalo je nehodit i přímo do "Omega sekce" :-). Snad nejvíc info jsem načerpal zde: http://market.watchprosite.com/?show=collection.detail&id=77146&brandview=Omega&mod=&series=+CK*+CK+2042+Aviator&p=Omega+CK* je tam víc informací než na origo stránkách Omegy http://www.omegavintage.com/omega-vintage/specialities/ Jsou to opravdu OMEGA CK 2042 Aviator, s kalibrem 26.5SOB T2, zajímalo by mě co je myšleno tím CK..... poštovní maršálek to asi nebude :-))). Další problém, proč jich je tady asi nedostatek je ten, že většinu jich bude mít jeden sběratel :-). Tady je foto všech co vlastní. jen mě udivují rozdíly mimostředných vteřinových kruhů na cifru....
malymarek Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 tak toho druhého vlákna jsem si nevšimnulv každém případě je to pálka co za ně chtějítrochu jsem se zasnil i o těch CK-2000 :-)tak si je užívej
Argon Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 tak toho druhého vlákna jsem si nevšimnulv každém případě je to pálka co za ně chtějítrochu jsem se zasnil i o těch CK-2000 :-)tak si je užívej U CK 2000 je trochu divná ta maličkatá vteřinovka.... Co říkáš na ty rozdíly u těch ciferníků?...
Argon Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Konečně mi dorazil řemen z ebay, takže došlo k trošku násilnějšímu přehození :-), výsledek je podle mě povedený.
Frantik Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ten řemen je hodne degraduje, bohužel :-( Zaslouží si něco lepšího.
Wanderer Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Taky bych souhlasil s Frantíkem, není to ono. Je jasné, že na pevné stěžejky se to blbě shání, ale nějaká středně hnědá kůže by k tomu seděla víc. A nebál bych se ani nepilotního designu. Na Strapshopu mají pár řemenů pro pevné stěžejky....
Argon Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Sakra chlapi, vy mi zkazíte každou radost. Co máte proti hnědé kůži? Stěžejky jsou "polopevné" - tváří se jako pevné, ale jsou "vyklepávací", jde tam tedy cokoli, vždyť na světlé kůži jsem je měl celou dobu
M-72 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Sakra chlapi, vy mi zkazíte každou radost. Co máte proti hnědé kůži? Stěžejky jsou "polopevné" - tváří se jako pevné, ale jsou "vyklepávací", jde tam tedy cokoli, vždyť na světlé kůži jsem je měl celou dobu Ahoj, nechal bych na ně ušít řemen podle tohoto vzoru, co mám na Lanco. Je to vlastně takový původní starý kožený natostrap. (na tom co máš se mi nelíbí ta kovová očka) Ale každému se líbí něco jiného
pery80 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Mě to zas tak strašný nepřijde.A hlavně z fotek to určitě vypadá laciněji než na vlastní oči,jinak ta barva je supervintage..A na pevný stěžejky zkus toto: Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem pery80
Argon Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Sakre chlapi, až mě svou kritikou naštvete, tak tam hodím oranžády seika a pokud to ani tak nepřestane, tak je šoupnu do titanového pouzdra ;-). Pery80 - děkuju. Teď vážně, na fotce to nevypadá nic moc, ovšem v reálu je to úplně jiné. A musím říct, že vypadají výborně. Barvu kůže (vintage hnědná) jsem volil schválně, před tím byly na světlé a nebylo to prostě ono.... Zkusím to nafotit líp :-)
Wanderer Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 No jo, ale černé spony tam zůstanou...
Argon Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2017 No jo, ale černé spony tam zůstanou... Trvalo mi to sice dva roky, ale nakonec jsem usoudil, že máš pravdu a pořídil jim horween řemen :-)
Rodkopf Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Trvalo mi to sice dva roky, ale nakonec jsem usoudil, že máš pravdu a pořídil jim horween řemen :-) Lahůdka.
Argon Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Že jo :-). Furt jsem si říkal, že si zaslouží něo pořádného a pak tu kolega z fora prodával pět hroween řemenů za dobrou cenu a tenhle byl barevně nej. Tedy alespoň podle mě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se