lukin_ova Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Dostaly se mi do rukou Tombedovy krásky. Mám na seiko potápky slabost a nemohl jsem příležitosti nevyužít a neudělat pár fotek. Dneska už je pozdě tak nahodím aspoň první foto, další budou následovat.Snad se Vám budou líbit.
kloubik Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 tombedovky + marinermastery...vůbec bych se nedokázal rozhodnout který se mi líbí víc, protože žeru oboje. Díky za fotky.
lukin_ova Odesláno 22. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Jeden černobílý pokus s MM300 a pak ještě pár detailů ....
instant Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Toto je jak obzerat fotky byvalych mileniek.. a hovorit si... boli casy ked som ich mal vsetky naraz
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Toto je jak obzerat fotky byvalych mileniek.. a hovorit si... boli casy ked som ich mal vsetky naraz Snad prvy raz :-) ale tentokrat prehanas....teda, ak sa bavime o hodinkach, tak mozno nie K veci: 6105 su absolutne super. Perfektne... Cakam, kedy sa jedny tiez zadaria. Upraveno 22. března 2013 uživatelem EpsteinBarr
izotop Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 fotky i hodinky jsou to krasny, ale proc maji seiko 6105-8110 spatne vystredene datumove okenko?
PNS Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Vskutku nadčasový design, za ta léta (resp.desetiletí) se toho u Seika zas tak moc nezměnilo, nejmarkantnější je v podstatě jen ten vodní sloupec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se