sharz Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Chopard L.U.C Engine One H info / foto: ablogtoread.com
IntoPicture Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Brutalita... Asi by se mi líbilo ještě víc, kdyby byly hlavní ručky odlišené, třeba tmavě šedé. Řemen vypadá úžasně .
Ondoni Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Pecka...ale asi si je nakonec nepořídím...rád během dne dotahuju, což je u korunky na pozici 12 pruda ...a ten řemen je vážně exkluzivní...
Funthom95 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Hustokruté chtělo by to víc výrazné ručky, jak psal IntoPicture. Jsou moc hezké
kalbien Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 ta fotka zkresluje, neo je hlavni minutova rucicka pod tim turbilionem? nejak to nechapu... nicmene ten remen je uzasnej
Ondoni Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 V 11. 4. 2013 v 13:28, kalbien napsal: ta fotka zkresluje, neo je hlavni minutova rucicka pod tim turbilionem? nejak to nechapu... nicmene ten remen je uzasnej Taky jsem na to chvilku zíral, ale myslím, že je ten kruh s nápisem chronometer nakreslený zespod safíru...dokonce jsem chvilku přemýšlel, jestli tam nejni nad tím turbem kyklop...ale nejni ikdyž by to byla zajímavá inovace...jdu si to nechat zapatentovat
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Moc zajímavej kousek,prolítl jsem jejich domácí stránky a ani ho tam nenašel,dokonce ani tento kalibr,poslední jsem našel 04.01.-L,tenhle model otočili z kolmé do vodorovné polohy,hračičkové http://www.chopard.com/#/en/catalogs/generalgentscollection/
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 http://www.chopard.com/watches/l-u-c/tourbillon/tourbillon
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) To je pro mně paráda, na kterou se rád podívám víckrát a v různých úpravách. Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
cigi Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nádhera. Líbí se mi, jak upozadili ručky, aby se ček mohl soustředit na to podstatné všechno okolo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se