Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při pohledu na krabici plnou krásných hodinek v sekci V.I.P. mě napadla otázka pro vás, kteří aktivně nosíte vice než jedny hodinky. Podle čeho si, při pohledu do krabice s vašimi budíky, vybíráte.

Pokud podobné vlákno již existuje... Tak se omlouvám za ot.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

když nepočítám vintage kousky který jsem neměl na ruce nikdy tak mám jen jedny hodinky :-/ a až je prodám a budu mít moje vysněný tak mi budou zas jedny stačit. mrkni do vlákna "co jste kde viděli" kamarád má slušnej výběr ale nosi jen PO a nic jinýho a tak jsem to viděl u většiny kamarádů. prostě si nějaký oblíbíš

Odesláno

Ve valne vetsine podle barvy obleceni - jestli jde do tepla nebo do studena. Podle toho jdou bud kousky s kovovym tahem nebo hnedym remenem. Podle toho pak ladim i doplnky jako je treba remen na kalhotech.

Na prochazku se psem a kocarkem, na koncerty moje i jinych, beru jen digosky. To same na zkousky s kapelou - jsem mozna cimprlich, ale pri narazech tamburiny do ruky je mi automatu lito:)

Na sporty a jako otloukanky mam Seiko petky, tam se ladenim barev fakt nezaobiram.

Ted si to po sobe ctu... je to fakt trochu ujety, vlastne Tombedovi trochu zavidim...

Odesláno

Já to mám jednoduché, kamkoliv mimo sportu a různých s rukama spojených prací beru LV. 

Jinak casia nebo citizen :) 

Odesláno

Já ráno beru do práce jediné automaty které mám,

jak příjdu domu měním za citizeny eco a na noc trasery s tritiem. Takhle každý den.

Odesláno

Niekedy som braval aj moje vintage, ale tie uz su pekne odlozene. Ked idem do prirody a na sport, tak beriem Pollmanny triciovky. Inak Steiny pilotky. Teraz som na fore kupil Alfex Ivo Vaz, takze ich budem striedat so Steinami.

Odesláno

a pak si to nekdo zjedodusuje, ze si prehazuje lunety dle hadru... :notworthy:

To je fakt, vlastně mám i LN když hodím černou lunetu  :lol2:

Odesláno

A) kam jdu a co mám na sobě. Oblek, přeci jen slušné oblečení, sport/turistika. 

B) Co tam budu dělat (to jako jestli sporttester nebo třeba koupání nebo formální akce)

C) které jsem již dlouho neměl - aby si to holky užily

D) jestli není nějaká zvláštní příležitost (třeba návštěva muzea Prim).

Vybírám z 15 modelů různého stáří, kvality a určení.

Odesláno

jak příjdu domu měním za citizeny eco a na noc trasery s tritiem. Takhle každý den.

Presne aj ja, pridem domov, tak menim za Pollmanny. Lenze na noc musia z ruky dolu, kedze priatelka mi oznamila, ze ja ich na noc ani mat nechcem, lebo mi svietia do oci :D :lol2:  Esteze ju mam :lol2: :goof:

Odesláno

podle počasí, viditelnosti /lumi či digi/, programu schůzek nebo cíle cesty

Odesláno

Podle barvy oblečení nebo případně doplňků - pásek, boty a tak. Někdy to je taky samozřejmě podle toho, kam zrovna jdu, jakože i když mám červenej svetr, tak si prostě na ruku nedám červený géčka. Na ty přijde řada klidně k zelenýmu tričku, ale když vim, že by automaty dostaly nakládačku. :)

Poslední dobou ale tak nějak začínám zjišťovat, že by mi možná mohly stačit jenom jedny hodinky a jenom bych točil podle barev řemeny. Uvidím, no. :)

Odesláno

Tak to je inspirační nápad mít noční hodinky. Trasery jsou ideální.

Odesláno

pravidelně v intervalech 3-4 dny střídám AT, SMP a Europy...samozřejmě někdy i podle oblečení ale jelikož vlastně pořád chodím sportovněji oblékaný, tak maximálně řeším barvu

Odesláno

Ja hodinky vybiram, aby sedely k obleceni, barvou i typem. Spise ale nez samotne hodinky (zase tolik jich nemam), prohazuju remeny (postupne doplnuji potrebne barvy a typy). Nosim i vintage hodinky, ale jen do kancelare, do mesta. Na vikend a "na ven" beru outdoorove modely.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...