Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To rozhodně ano. Já jsem jsem v kratasech a přes dres jsem měl triko s dlouhým rukávem... Fakt pecka :-D:-D:-D

ses musel strašně včera takto potit ne? :lol2:  :lol2:

Odesláno

Ještě, že jsem jeli včera (Rakovník -> Beroun), dneska byla zima jak kráva. Snad se počasí ještě zlepší...

Já jsem jel s dcerou (7 let) 10 km stoupáním na nedaleký vrch (celkem 23 km, 440 m převýšení), a pak zase zpět. :-)

Píšu z mobilu

Odesláno

Fast and furious:

e94705bb5c557834590786a7de4c185c.jpg

Dneska hezkých 83 téměř bez kopců, který nahradil brutální vítr a ke konci se přidal i déšť. A po dlouhé době jsem oblékl návleky na kolena. Podzim se blíží. Za chvíli začnu připravovat lyže a sněžnice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

tesil som sa len dovtedy kym som nezistil ze capy do tlmica 23,8mm neboli dodane lebo su vraj vypredane ( dostupne su iba 22,2 alebo 25,4 :/ ) 

post-34553-0-89402700-1441659167_thumb.jpg

Odesláno

tesil som sa len dovtedy kym som nezistil ze capy do tlmica 23,8mm neboli dodane lebo su vraj vypredane ( dostupne su iba 22,2 alebo 25,4 :/ ) 

No tak 25.4 uprav na soustruhu na 23.8 ne? :-)

Odesláno

nic ine mi nezostava, len este najst sikovneho sustruznika, nie takeho co mu to o kusok "ujde" :)

hlavne vsak je ze som to chcel mat dnes nahodene a zajtra snad odskusane, takto sa to opat posuva na neurcito... 

Odesláno

nic ine mi nezostava, len este najst sikovneho sustruznika, nie takeho co mu to o kusok "ujde" :)

hlavne vsak je ze som to chcel mat dnes nahodene a zajtra snad odskusane, takto sa to opat posuva na neurcito... 

A potrebujes pouzdra nebo cep

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...