kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 MS cyklokros, ted elita, sakra to je nadhera, to je detektivka.. Jo byl to boj :-) krasnej zavod.
TLD Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Ted ctu jak u jedne z belgicanek do 23let byl nalezen motorek v ramu. To je hnus:( Tl
Gustaf Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Jj...elektrokola..to je budoucnost :D
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Ted ctu jak u jedne z belgicanek do 23let byl nalezen motorek v ramu. To je hnus:( TlBLBOST :-)
TLD Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Myslis, ze by na tokovy akci, v Belgii, kde je cx skoro narodni sport vypustil nekdo takovou kachnu? Udajne tam ten motor nekde ve stredu byl, tak nevim. Tl
Klabrdon Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 No my to tady asi nevyřešíme:-) Ale o motorech v kolech u profíků se spekuluje dlouho, viz treba Cancellara, Hesjedal a pod.Jsem zvědavej na další informace.
coppola Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Kde jste to cetli?? Nebyla to spis nejaka nadsazka?? Nacpat elektromotor a baterky do takoveho kola, aby to melo nejaky efekt mi prijde trochu zavan z budoucnosti. a rovnou se omlouvam... http://sport.idnes.cz/mechanicky-doping-zolder-ms-dpo-/cyklistika.aspx?c=A160131_112503_cyklistika_mt2 Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem coppola
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Myslis, ze by na tokovy akci, v Belgii, kde je cx skoro narodni sport vypustil nekdo takovou kachnu? Udajne tam ten motor nekde ve stredu byl, tak nevim. Tlmyslim ze to je kachna az uvidim fotky tak uverim :-)
Klabrdon Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Kde jste to cetli?? Nebyla to spis nejaka nadsazka?? Nacpat elektromotor a baterky do takoveho kola, aby to melo nejaky efekt mi prijde trochu zavan z budoucnosti. a rovnou se omlouvam... http://sport.idnes.cz/mechanicky-doping-zolder-ms-dpo-/cyklistika.aspx?c=A160131_112503_cyklistika_mt2 Neřikám ani jo, ani ne, nemám na to jasnej názor, ale jak jsem řekl o motorech se spekuluje už nějakej ten pátek.Mrkni třeba sem:
coppola Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 uz jsem si to precetl. Porad semi jen nechce verit tomu, ceho vsecho jsou lidi schopny. Jednomu se z toho zveda zaludek.
TLD Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Klabrdon,ale u nekoho to do teto doby nenasl. U ni jo. Udajne. Tl
Klabrdon Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Klabrdon,ale u nekoho to do teto doby nenasl. U ni jo. Udajne. TlVšak to já vim, sleduju to. A jestli řekli , že ho tam měla( ten motor :-) tak to asi tak bude.Uvidíme. Já dával to video jen jako příklad jak to může fungovat.Zatím to byly všechno jen dohady. Jestli se to potvrdí tak to bude mazec a jsem zvědavej jestli se dostanou ven i nějaký technický detaily.
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Já ti nevím. Na YouTube je na toto téma videí vic a na všech ten motorek v sedlovkove trubce úplne tichý není. Navic ukazují montáž šroubkama v rámu. Na těchto kolech hlídají gramy a kola se vazi, tenhle granát plus další úpravy středu budou něco vazit. A jaka nova technologie na odhaleni? Najdu na kole tlačítko které nevím k Čemu slouží. Podle tohohle videa se staci podivat do trubky na sedlovku. Jako ze něco zkoušejí, to asi jo, ale rozhodne mi tenhle motorek viz videa přijde nepravdepodobny. Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem km.kmk
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Kupko tlopravdu nerehlednutelne :-) to majitel neutaji na zavodech :-)
Klabrdon Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Netvrdim, že tam měla tenhle konkrétní motorek přece....to video byla jen reakce na kolegu coppolu, který mu to přišlo celý jako scifi....prostě příklad jak to tepreticky může bejt. Mě by se teda dneska hodil, po včerejší výživný jízdě na žiletce jsem dneska vyrazil na bajku do lesa a nějak mi to kopce nejelo :-)))
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Však to já vim, sleduju to. A jestli řekli , že ho tam měla( ten motor :-) tak to asi tak bude.Uvidíme. Já dával to video jen jako příklad jak to může fungovat.Zatím to byly všechno jen dohady. Jestli se to potvrdí tak to bude mazec a jsem zvědavej jestli se dostanou ven i nějaký technický detaily.zajimave video ale jak se jiz tady pise je docela hlucny tak neverim ze by to na zavodech proslo ano muze to byt uz poradne vymakane spousteci tlacitko dobre schovane ale doufam ze to neni pravda to uz se sportem nema nic spolecneho jesli nekdo takhle podvadi dozivotni zakaz ucasti v danem sportu.
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Netvrdim, že tam měla tenhle konkrétní motorek přece....to video byla jen reakce na kolegu coppolu, který mu to přišlo celý jako scifi....prostě příklad jak to tepreticky může bejt. Mě by se teda dneska hodil, po včerejší výživný jízdě na žiletce jsem dneska vyrazil na bajku do lesa a nějak mi to kopce nejelo :-)))ale nehodil uz by te to nebavilo jezdit to si hned muze clovek poridit mopeda :-)
Doporučené příspěvky