Roman-ZA Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Ja konecne mozem ist na bike a tu chcije a chcije. Treba zapocat rekonvalescenciu
kupko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Tak právě jsem se vrátil z kola tady Istrie členové me tak navnadili ze jsem také vyjel u nás azurový 24 stupňů ale ten vítr jak jsem se vracel z lesa tak jsem stal pomalu na miste 20km v/h a dřel jako prase :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Ten výjezd na bunkr je dobrej masakr :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Rifik Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Tak právě jsem se vrátil z kola tady Istrie členové me tak navnadili ze jsem také vyjel u nás azurový 24 stupňů ale ten vítr jak jsem se vracel z lesa tak jsem stal pomalu na miste 20km v/h a dřel jako prase :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Teď jsem se taky vrátil a to stejné.. v lese pohodička a při návratu domů jsem myslel, že umřu :-D šlapu jak blázen a pohyb téměr nulový, fučelo jak prase.
Jiřina Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Taky jsem se vratil. Jen zkusit nove prdaly a co ze jsem to vymnoukl s tema plastema Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 No nedal sis poradit :-( nedrží nebo jsou pomale. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Klabrdon Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 U nás taky nádherně, ale vítr šílnej. I přesto jsem po obědě vyrazil na žiletku. Mazec, posledních 10 km proti větru bylo pekelnejch. Člověk točí jak magor a skoro stojí :-)Pozitvem bylo to, že sem potkal Jardu Kulhavýho, jak se rozjížděl před závodem(ČP XCO u nás v KH). Jel jsem asi kilák kousek za nim a jeho doprovodem v Maserati :-)Pak jsem šel na závod mrknout- pěkný to bylo. Cink v super v formě, neměl konkurenci.Pár ničemnejch fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
midloch Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Kolegové, kdyby úplně náhodou někdo věděl o kole Favorit F1 Super special viz obrázek tak bych ho rád zakoupil pro své potěšení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 U nás taky nádherně, ale vítr šílnej. I přesto jsem po obědě vyrazil na žiletku. Mazec, posledních 10 km proti větru bylo pekelnejch. Člověk točí jak magor a skoro stojí :-)Pozitvem bylo to, že sem potkal Jardu Kulhavýho, jak se rozjížděl před závodem(ČP XCO u nás v KH). Jel jsem asi kilák kousek za nim a jeho doprovodem v Maserati :-)Pak jsem šel na závod mrknout- pěkný to bylo. Cink v super v formě, neměl konkurenci.Pár ničemnejch fotek:super...mas aspoň zážitek
kupko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Jarda je Jarda doufám že se mu bude letos dařit hlavně ta olympiáda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Tak ráno malinko ještě zapršelo a pak už se vyčasilo i tady nádherně...teda až na ten protivítr,to byl fakt místy humáč..třebas výjezd z lesa na pole kde normálně letím cca 45-50km/h tak jsem jel 20km/h a to jsem ještě musel šlapat na šmelcu výborná zelňačka na chuť cestou jsem potkal vcelku velkého slepýše a asi cca 1m užovku,ale než jsem vytáhl mobil vzala nohy na ramena takže foto žádný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Taky jsem se vratil. Jen zkusit nove prdaly a co ze jsem to vymnoukl s tema plastema Sent from my iPhone using Tapatalktak ty pláště od pohledu vypadaj na pořádný kotvy na tom ta fyzička půjde hodně nahoru,ale bude to asi hodně bolet
Jiřina Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 tak ty pláště od pohledu vypadaj na pořádný kotvy na tom ta fyzička půjde hodně nahoru,ale bude to asi hodně boletZase tak hrozne to neni
maama Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Na Karlovo 700.vyroci jsem si dal 70km. Zamotal jsem se do nejakyho zavodu a u Karlstejna jsem se hecnul na tenhle sjezd. Zacatek sel dobre a nakonec jsem byl rad, ze jsem to vubec slez:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 ráno tour de Zlín Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Posledni trenink pred Kralicakem A jedna reklamni Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Pěkně Jiřina ale ty pláště to jsou poradne kotvy :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky