Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nech si posed nastavit ve Spešlu. Sice to stojí nějakou kačku, ale mělo by ti to pomoct.

stoji to 5000kc :-) taky je mozne ze mas namozene zapesti mel jsem neco podobneho jak jsem mel spatne bradla na kterej jsem delal kliky bylo to v dobe kdy jsem kazdej den klikoval 300kliku :-) nekolikrat jsem musel chodit na obstrik na ortopedii vyzesil jsem to zmenou bradel ktere maji jinej uhel uchopu a tlak uz neni kladen na spodni cast malikove hrany zapesti :-)

Odesláno

Ja si prave nejsem jisty, jestli je to ten problem, protoze to kolo mam uz asi 7 let a najel jsem na nem uz mraky kilometru, kdyz jsem jeste zavodne delal triatlon a cyklistiku, tak jsem jezdil podstatne vic a nikdy nic, tak nevim. Je fakt ze jsem mel kvuli kolen ctyri roky uplnou pauzu, tak to mozna jen prehanim ted.

Hlavně nemládneme. Do toho práce s myší, dotykový mobily atd. Zápěstí dostávají zabrat.

Odesláno

stoji to 5000kc :-) taky je mozne ze mas namozene zapesti mel jsem neco podobneho jak jsem mel spatne bradla na kterej jsem delal kliky bylo to v dobe kdy jsem kazdej den klikoval 300kliku :-) nekolikrat jsem musel chodit na obstrik na ortopedii vyzesil jsem to zmenou bradel ktere maji jinej uhel uchopu a tlak uz neni kladen na spodni cast malikove hrany zapesti :-)

V OL jsem platil 3tis.

Odesláno (upraveno)

V Brně 1900,- www.sportdiag.cz Taky mne boli ruce tak jsme to konzultovali a zkusim co to udela...

Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno

Vojta - zašel bych k doktorovi, pro sichr. Bolest zápěstí ze sikničky mi přijde trochu podezřelá. A pokud to bude ok, začít zápěstí nějak posilovat.

Odesláno

Tak kluci, je me to moc lito, ale musim se z akce na kralicaku omluvit :( Hrozne jsem se tesil na jezdeni, i na to ze Vas poznam osobne. Ale ted to proste nedam. Nekdy priste. uzijte si to!

Odesláno

Tak kluci, je me to moc lito, ale musim se z akce na kralicaku omluvit :( Hrozne jsem se tesil na jezdeni, i na to ze Vas poznam osobne. Ale ted to proste nedam. Nekdy priste. uzijte si to!

Si děláš prdel... :-(

Odesláno

Hezký jste to měli kluci :-)

To Leviathan: K čemu je prosím tě ten bazmek, nějaká dotace EU? :-)

Stipendijny projekt studentov. Pozorovatelna vtactva. (Slovensko-Norsko). EU peniaze-tak urcite:-)

Odesláno

Kupko super. Jsem zvědavej na dojmy.

Budeš ji mít ve středu v práci, že bych ji aspoň zkusil než vám dorazí na sklad? V jaké ji máš velikosti?

Odesláno

Tak to je škoda :-( a jsem mam Dobrou zprávu konecne mi přišla nova bunda Endura MT 500 // večer dam fotky

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

jj dej nějaký foto a info :cheers:

Odesláno

Par fotek bunda ENDURA MT 500 druha generace bunda je super kvalitně ušita už se tesim az poradne prubnu :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...