Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Můžete mi poradit, jake nové pláště mam koupit na Lectora? Po 3 tisících km jsou KO. Kolik na nich najedu není a tak podstatne, ale za necelých 5 měsíců jsem pichl asi tak 20x. Většinou asi o trny, protoze kolo ušlo az do druhého dne. Schwalbe jsou asi nějaký ridky. Díky za rady.

Kolik foukas ? Nemas to prehustene ? Ja ty plate mam a defekty nejake teda taky, ale nic hrozneho. A vsechno trny ?? Kde jezdis ?:/

Odesláno (upraveno)

Roura: knog super, vim do ceho jsem sel ;) V kombinaci s nejakou cinou s externi baterii, co sviti jako hovado je to jak ve dne :)

Diky kluci, nebudu nic nalhavat, nebylo to lehke a bylo to hodne o moralu. Nahoru jsme s kamardem stoupali po asfaltu prvnich 11km a 870 vyskovych metru a zbylych asi 3,3km a 350 vyskovych metru jsme tlacili. Bez partaka bych to asi nedal

48e5280ce932f378097574e0b3c643ea.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Jiřina
Odesláno

Jirino parada obrovska. Presne takhle si predstavuju jezdeni. Hele, udelal bych neco podobneho na Rychlebkach :) 

Odesláno (upraveno)

Jsem za. Akorát si budu muset vzít tím pádem i svoje kolo. To půjčený se musí vždy na noc vracet.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Kolik foukas ? Nemas to prehustene ? Ja ty plate mam a defekty nejake teda taky, ale nic hrozneho. A vsechno trny ?? Kde jezdis ?:/

Foukam 2,2 až 2,5. Jestli to jsou vsechno trny? Kolo ujde až do druhého dne. A jezdím hodně po lese tak si myslím ze by to mohlo byt od trnů. Jenom 2x mi to ušlo hned. A to byla dírka v duši vidět bez nafouknutí. A zadnej hřebík. Jednou jsem našel střep zapichlej ve vzorku. Vždy když pichnu otočím plášť naruby a dlaní ho zkontroluju. Zároveň i očima. Vyzkouším jiné a uvidím.
Odesláno

Vypada skvele, ale mam - li byt uprimny, ty prvni dojmy z jizdy s ni zatim prilis pozitivni nejsou.

Uvidim, zda se neco zmeni pres vikend ... dost mozna je potreba si na ten jiny typ kola privyknout, tezko rict.

Ale kdybych se musel rozhodnout ted, vratil bych ji a nechal si Canyon ...

Odesláno

Jsou to jen prvni dojmy, takze fakt s rezervou. Vice snad uvidim po vikendu, jestli se to povede vytahnout nekam dal ... ale prijde mi zatim proti Nervu takova tezkopadna, nemotorna. Sama o sobe mi prijde docela tezka, je to asi jen pocitove, papirove by tam zadny extra rozdil tusim byt nemel.

No a do toho mi nesedi (ale to jsem ocekaval) system 1x11 ... jsem proste tlusta lemra bez fyzicky, takze obcas by se mi v kopci hodilo mit moznost jiz jeste nize a naopak, kdyz pak nekde jedu po asfaltu, tak by se vpredu hodil vetsi prevod, pze I s nejmensim prevodem vzadu z toho clovek moc neuslape.

U Nervu mam navic pocit, ze to kolo mam vice pod kontrolou ... nicmene to muze byt proste tim, ze jsem na nej zvykly a tady by to zkratka chtelo jeste trochu casu.

Ale opravdu jde jen o prvni pocity, takze nic definitivniho :)

Odesláno

Jasan, tak uvidis po vikendu. Jinak to 1x ?? je pecka. Naberes fyzicku a nebudes chtit jinak. Lepe to vypada i se udrzuje. Ja bych uz zpatky nesel. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...