Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

no ses trasoritka, priznejme si to otevrene :D

:D ale žena ani milenky si nestěžují ... naopak :D

.......vážím při 180cm 65kg :) Tak to máš dobrý tyto míry jsem měl v 7.třídě na základce.A váha silničky i mtb obdivuhodné, když si představím že jenom moje obutí na horáku má 2kg.....(bez duší samozřejmě)

Léta dřiny a odříkání. Jako dítě a mládežník jsem dlouho dělal karate a tam jsem byl v kategorii 60kg. To byl teprve masakr se vždy před závody vlézt do váhy :D sauna 2x denně. Jinak je to asi tím, že se furt hýbu a nechlastám :D No a kola a běhání jsou můj druhý koníček ... vedle hodinek samozřejmě :)

Odesláno (upraveno)

Jarett: tvoja amnzelka asi nechodi na tieto stranky ...? :smile_anim:

pri vahe a geometrii este netreba zabudat na ake pouzitie je mtb-cko urcene

EDIT:manzelka

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno

Po těch všech letech jsem došel k závěru, že váha kola a podobný věci jsou sice super životní styl a hračička, ovšem na samotnou jízdu to má vliv pouze při srovnání. V reálu je 99% problému ve výkonnosti jezdce a 1% ve váze kola. To 1% rozhoduje na Tour, ale ne u nás :)

Ladění váhy sám už moc neřeším, naposledy jsem ladil sjezďáka - povedlo se mi 18 kilo, což bych řekl že byla super hodnota :)

Odesláno

Pokud jde o váhu, řekl bych, že když člověk jezdí hodně a výkonnostně, rozdíl tam znát je. Pro rekreační ježdění je to celkem jedno. Osobně jsem hmotnost svého biku nikdy neřešil, ale je to právě tím, že jezdím rekreačně a hlavně pocitově (tzn. spíš kvůli zážitku z ježdění, než zvětšování fyzického fondu), tudíž neřeším počet najetých km, tep, rychlost apod...pokud bych řešil, zcela jistě bych řešil i hmotnost, pak totiž rozhodně smysl zná, ono když člověk jede šedesátý kilometr nějakého maratonu, cítí v kopci každý gram.

Odesláno

Jarett: tvoja amnzelka asi nechodi na tieto stranky ...? :smile_anim:

pri vahe a geometrii este netreba zabudat na ake pouzitie je mtb-cko urcene

EDIT:manzelka

nechodí, ale orientuje se a neřeší to .... má svoje koníčky :) třeba mě

• po 3 týdnech...
Odesláno

Chapu, ze tohle asi bude jen takovy vykrik do tmy, ale presto to zkusim. Mam kolo olpran, ktere pouzivam na cyklocundry. Drive jsem rikal, 15 let a 15 kg, ale to neni dulezite. Shanim stary typ predstavce (do vidle, 22,2 mm) dlouhy 12-13 cm (se stoupanim, ne silnicni). Neprebyva nekomu doma takovy? Novy nebo skoro jako novy? Nebo nevite, kde by se dal koupit? Dik :whistle:

Odesláno

Ta fotka sice vypada ok, ale 140 mm bude na vysku a bude uplne kratoucky. Ja uz se hledani na netu celkem venoval. Presto dik.

Třeba tady ? Vícero velkoobchodů s tradicí může mít něco podobného. Na menším městě klidně zkus nějaký cyklobchod...

Odesláno

Ta fotka sice vypada ok, ale 140 mm bude na vysku a bude uplne kratoucky. Ja uz se hledani na netu celkem venoval. Presto dik.

no je otázka co maj na fotce a co ve skutečnosti. Takový KCK Zlín, Cyklomax, nebo třeba prodejce na malým městě - ti první dva zbytky z éry minulé, ten třetí tohle řeší třeba několikrát ročně. 140mm představec ale stejně koupíš těžko. Leda bys náhodou sehnal nějakej oldskůl Syncross :)

Odesláno

Chapu, ze tohle asi bude jen takovy vykrik do tmy, ale presto to zkusim. Mam kolo olpran, ktere pouzivam na cyklocundry. Drive jsem rikal, 15 let a 15 kg, ale to neni dulezite. Shanim stary typ predstavce (do vidle, 22,2 mm) dlouhy 12-13 cm (se stoupanim, ne silnicni). Neprebyva nekomu doma takovy? Novy nebo skoro jako novy? Nebo nevite, kde by se dal koupit? Dik :whistle:

Našel jsem tady ten, má 12 cm. Když si zaplatíš poštovné, tak je tvůj.

post-5960-021681500 1299413390.jpg

Odesláno

dakujem :smile_anim: podelim len musim zavitat do terenu,dnes som dal len lahkych 30kilakov popri morave,nechcel som ho za...t od blata a po dlhom nejazdeni chytit este aj svalovicu kedze zajtra valim do vyssich nadmorskych vysok na tyzdnovu lyzovacku

Odesláno (upraveno)

Téma z jara opět ožívá, tak se přidám. Letos mám na tomhle "stroji" nalítáno už 400 kiláků - a to jaro ještě nezačlo :D

post-14317-096558600 1300010736.jpg

Upraveno uživatelem Radik
Odesláno

Na tom jsem kdysi jezdil (ale jiny model, doma staveny) a delany na zavody, zadne blatniky, kola galusky atd.... Je to neuveitelne rychle a zajimave se s tim otaci.

Odesláno

dakujem :smile_anim: podelim len musim zavitat do terenu,dnes som dal len lahkych 30kilakov popri morave,nechcel som ho za...t od blata a po dlhom nejazdeni chytit este aj svalovicu kedze zajtra valim do vyssich nadmorskych vysok na tyzdnovu lyzovacku

,,kráska na labuťom jazere",

Super Bike, Luboš. Už sa teším na spoločné výjazdy. A tú Šumavu musíme v lete absolvovať. Aby sme sa nebavili len o hodinkách. :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...