spineshank Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 řekl bych že tento typ kol je určenej pro zdatné důchodkyně leda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Hele, kmk, pokud holka není emo, tak černý kolo chtít nebude, to je prostě tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 a chcem horala, zadny treky, mestsky, silnicni, cruisery apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Ten Scott je krásnej, ale je těžkej jako mrcha a to nemá hydraulický brzdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Mrknul bych se na tohle: http://www.merida-bike.cz/prodej/juliet-tfs-300-v-2011 Váha a výbava celkem ujde a nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Mrknul bych se na tohle: http://www.merida-bike.cz/prodej/juliet-tfs-300-v-2011 Váha a výbava celkem ujde a nevypadá špatně. neska to dem omrknout, kazdopadne tohle se ji nelibilo v katalogu barvou. A jeste jedna otazka, kotoucovky ano nebo ne? ja furt si rikam, radsi normalni brzdy, nez zakladni radu kotoucu, le tezko rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Zcela jednoznacne kotoucovky. Hydrauliky samozrejme. Ty zakladni rady proverenych vyrobcu jsou bezproblemove a robustni a brzdi vzdy daleko lepe a lehceji, nez jakekoliv mechanicke rafkove. A Merida je obecne good. Dobre ceny, relativne kvalitni ramy. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Je lehká, asi to nebude žádnej bahňák, já bych na diskovejch nebazíroval. A ta barva se musí vidět v reálu, na fotkách je to včechno hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 barviček je spousta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Tak jsem konečně dokončil jeden svůj malý projektík! Vim vo tom! Není dokonalé, nemá disky ale jen V brzdy. Pneu jsou Michelin a ne GoodYear Je to jen Deore XT a ne XTR. Nemá žádnou super vidlici......ale mám ho nejvíc rád!!! Jedu ho úplně prvně projet!!! Tak 3xHuráááááááááááá Mimochodem "Dedicated to the F1 Lotus Car" Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 tak sme dneska zakoupili, za vsechny rady dekujeme, byla znudena uz v prvnim krame, tak sme odjeli s timhle Giantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 byla znudena uz v prvnim kramesem to říkal...černou na ně...na třináctky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Ovsem ten JPS je proste hustokrutoprisnej. Ja tuhle znacku mam taky rad, ale tohle uz hranici s fanatismem. Tleskam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Sem znal jednoho borce, ten jel podobně ve SCOTTu, kolo, boty, hadry, batoh, a myslím že i hov.o tvaroval do písmene S...Ale mě se SCOTT taky líbí Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 kdyby Rolex delal auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) kdyby Rolex delal auta... Nevím, jak by štípal to "X" jedním tahem ... Jo, když už jsem u toho,včera mi přišel mail s novým adrenalinovým sportem. Borec se zavřenej v "plný" TOYce nechá vystřelit na gumách (takovej ten bungee naruby). Dost husty, a to doslova. Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 tak sme dneska zakoupili, za vsechny rady dekujeme, byla znudena uz v prvnim krame, tak sme odjeli s timhle Giantem Černou chválím. Já mám taky černé a vypadá to fakt dobře, i když jako GPS ne - to je nádhernej úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Tak jsem konečně dokončil jeden svůj malý projektík! Vim vo tom! Není dokonalé, nemá disky ale jen V brzdy. Pneu jsou Michelin a ne GoodYear Je to jen Deore XT a ne XTR. Nemá žádnou super vidlici... ...ale mám ho nejvíc rád!!! Jedu ho úplně prvně projet!!! Tak 3xHuráááááááááááá Mimochodem "Dedicated to the F1 Lotus Car" pekne si sa pohral XT je overena vec,zbytocne bez predrazovania a zivotnost vysoka a ta jasterica na hlavovom zlozeni...dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Sem znal jednoho borce, ten jel podobně ve SCOTTu, kolo, boty, hadry, batoh, a myslím že i hov.o tvaroval do písmene S... Ale mě se SCOTT taky líbí Tak to jsem asi já, jenom s tím hov.em to mě ještě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tak jsem konečně dokončil jeden svůj malý projektík! ten podlozky pod predstavcom su trochu moc (mas to kvoli efektu alebo kvoli vyske? ak kvoli vyske, mozno iny ram by to vyriesil, ak kvoli efektu, tak zlaty chris king by vyzeral este lepsie ) ale gratulujem, je to fesak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky