African Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 jo, řádění v bahně je super..ale pak mytí kola... Mno teď doma přistane nejspíš na testovačku tohle http://www.giant-bicycles.com/en-us/bikes/model/anthem.x.advanced/9027/48887/ taky výrazně nad můj rozpočet, ale můžu ho mít za poloviční cenu...tak nevím nevím... Hm, ted jsem si všimnul, vypadá ovšem moc hezky tohle kolečko a je i dobře osazený Dej věděti, jaké jsi měl z Fulla pocity" Hlavně je důležitý, aby jsi měl dobře dofouklí zadní tlumič na tvoji váhu, aby jsi nebyl rozladěný, že je to moc tvrdý, anebo moc měkký, jasný" Kluci to tady někde vysvětlovali, jak se to fouká, je to nějákej ten Sag, já si to nechávám dělat u kámoše v servisu a spíš trochu měkčí, ale každýho volba"
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Jj, určitě se podělím se zážitkem. Mno nastavení nechám na kámošovi a snad mě to nějak doladí. Přece jen se zadním tlumičem nemám žádné zkušenosti Jinak kolo se mi opravdu líbí...Jen aby mě pásla velikost rámu...
B.F.G. Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 To je alchymie Kazdopadne to je super kolo. Sice malinko stihacka, ale chodi to pekne. Kacirsky prohlasuji ze rozhodne lepe nez rush a spol... Pri presednuti z pevnaka je to urcite citelna zmena. Hlavne uz o zkouseni prestan zvanit a neco vyzkousej. V dnesni dobe neni problem zkusit za vikend i nekolik kol.
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 mno tohle budu mít na zkoušku na jak dlouho budu chtít. Jen musím počkat, až ho kamarád umeje..měl ho jako testovací bajk a právě se ho bude zbavovat...nějak na to nechvátám. Ale už se na něj těším Jde mi o to o to vyzkoušet, jak se chová full oproti HTčku...a to myslím na tomto kole poznám.
zid Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 O zajimavé nabídce fulla za cca 35-45t nevíte? A poradíte prodejnu v Praze s příjemnou a smlouvavou obsluhou?
B.F.G. Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 O zajimavé nabídce fulla za cca 35-45t nevíte? A poradíte prodejnu v Praze s příjemnou a smlouvavou obsluhou? Poněkud blbej dotaz... (první polovina)
zid Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Je toto dobrá cena? http://aukro.cz/haibike-q-fs-rc-2012-vel-52cm-postava-180-190cm-i2788554666.html Díky
notabene Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Je toto dobrá cena? http://aukro.cz/haibike-q-fs-rc-2012-vel-52cm-postava-180-190cm-i2788554666.html Díky Jo, mám ho taky a je super!
obrbobr Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 O zajimavé nabídce fulla za cca 35-45t nevíte? A poradíte prodejnu v Praze s příjemnou a smlouvavou obsluhou? Já bych Ti mohl z vlastní zkušenosti doporučit Race-Bike, na webu najdeš konfigurátor, do požadované částky se vejdeš, prodejna na Praze 4 a prodavač p.Heinik je jeden z nejlépších prodavačů se kterým jsem se setkal.Není problém si kolo půjčit na víkend a vyzkoušet.
jovani Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 O zajimavé nabídce fulla za cca 35-45t nevíte? A poradíte prodejnu v Praze s příjemnou a smlouvavou obsluhou?nieco od fi. Specialized
African Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 O zajimavé nabídce fulla za cca 35-45t nevíte? A poradíte prodejnu v Praze s příjemnou a smlouvavou obsluhou? Ti to ulehčím, kup si ten nejlepčí fullbike na trhu a basta fidlovačka http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-2-2013 DOTAŽENÝ K DOKONALOSTIV jednoduchosti je síla. Přepákovaný jednočepový systém zadního odpružení přináší vybalancovanou, efektivní a precizní jízdu. INTELIGENTNÍ ZDVIH:Přepákovaný jednočepový systém přináší optimální trajektorii zadního kola a zdvihu. Ze začátku jemný k pohlcování malých nerovnosti, střední část lineární a efektivní s výraznou progresivitou na konci. ŘEMESLNÉ ZPRACOVÁNÍ:Díky technologii OPI (z jednohu kusu) využité na sedlové trubce kola, technologii Smart Formed aluminium a patentovanému dvojitému přebrušování svárů je Rize 120 skutečným řemeslným skvostem. DOKONALÉ OVLÁDÁNÍ:Geometrie RZ120 zapadá přesně mezi agresivnějšího Jekylla a závodního Scalpela. Dostatečně rychlá pro technické traily a dostatečně stabilní pro těžší pasáže.
B.F.G. Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ti to ulehčím, kup si ten nejlepčí fullbike na trhu a basta fidlovačka ... Z 90% reklamní kecy alá Horst Fuchs.
African Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 To víš,že je to reklama,dělají to všichni dneska a ve všech odvětvích' Pak už je jen na tobě,komu věříš a komu ne' Těžko říct,jestli Horstovi někdy někdo věřil :-)
B.F.G. Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Kdyby neveril tak nema svoji show 100 let Ja bych rad canona je to moje srcovka ale po pravde treba zrovna giant toho umi vic. byt mozna ne tak hezky zabalit a prodat.
African Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Rád bych nadělil černokněžníkovy k vánocům nějáká nová zapletená kola, asi nejlépe značku Mavic anebo DT Swiss a to do desítky max. Jezdím spíše těžkej terén, takže něco aby opravdu drželo, máte nějáké nápady? Předem děkuji za odpověďi"
B.F.G. Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Za me asi spis Fulcrum. Mavic byval favorit s modelem xl ale nevim jak je na tom posledni roky.
African Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Za me asi spis Fulcrum. Mavic byval favorit s modelem xl ale nevim jak je na tom posledni roky. A přímo nějáký daný model od Fulcrum? Zeptal bych se na něj" Cannoni montují na ty vyšší řady DT Swiss, ale mě to nic neříká, Mavic jsem už měl na Rock mašíně a byl super, ale už nevím co to bylo za model" Jinak samozřejmě děkuji za tip Jo a si představ, že to co tam mám teď, stojí komplet 1600,-Kč (nějákej Maddux DC 3.0, double wall, eyeleted + Formula DC20 přední, DC22 zadní), trochu nechápu jak takovou srágoru můžou dáti na kolo za čtyřicet litrů, i když je pravda, že prodejce říkal, že na tom kole je nejdražší kostra a zbytek je hold levnej, aby se dostali do ceny
B.F.G. Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Presne tak kanon je v cenach konkurence i proto ze v levnejsich kolech montuje nektere komponenty vylozene z nejnizsich rad. Tak to je, treba specalized dela kolikrat jeste horsi veci. Ale k veci, fulcrum redmetal 3 bych nejspis volil ja. Sice to neni vylozene enduro ale mam uz vice jak rok redmetal 5 a jsou vice nez v pohode. Mavic repertoar jsem uz pres dva roky nevidel tak ti neporadim. Dt swiss je urcite dobra znacka ale dost draha a navic mam s nejen s jejich nabama pres skvele recerence spatne zkusenosti.
African Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Tak jsem zkusil náhodně jednoho prodejce a prý bohatě mě bude stačit tato řada, která jde okolo 5.000,- CZK, což je super cena - MTB Fulcrum RED POWER XL 26" Pak už tam má jen MTB Fulcrum Red Metal 3 asi tak za desítku a říkal, že už to je závodní verze, že jak chci, ale že to je asi už zbytečný. Co myslíš?
African Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Presne tak kanon je v cenach konkurence i proto ze v levnejsich kolech montuje nektere komponenty vylozene z nejnizsich rad. Tak to je, treba specalized dela kolikrat jeste horsi veci. Ale k veci, fulcrum redmetal 3 bych nejspis volil ja. Sice to neni vylozene enduro ale mam uz vice jak rok redmetal 5 a jsou vice nez v pohode. Mavic repertoar jsem uz pres dva roky nevidel tak ti neporadim. Dt swiss je urcite dobra znacka ale dost draha a navic mam s nejen s jejich nabama pres skvele recerence spatne zkusenosti. Výborně, ty co my radíš, to jsou právě ty závodnický, si říkám, jestli to není až zbytečný pro mě? Mohl bych si dát pět táců bokem na hodinky aspoŇ Jinak u těch levných Fulcrum RED POWER XL 26" jsou náboje, které mají zapouzdřená průmyslová ložiska, kdež to u těch dražších jak říkaš ty, jsou snadno seřiditelná ložiska" Jsem s toho jelen Ale jsou tedy krásný barevně, bílá s červenou, ty by pasovali na Canona jak p...l na hrnec, asi je koupím, díky za pomoc při výběru
Doporučené příspěvky