TLD Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Skoro tri hodky v sedle. Extra hnusny pocasi, lehce pod nulou, hnusnej vitr a na stridacku mrholeni/snezeni. Pri asi 5km prejezdu otevrenou krajinou me to fakt nebavilo, ale v lesich bylo fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 TLD furt lepsi nez sedet v praci krasne sis to uzil ted uz jen poradne ocistit :-)
TLD Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 To mas pravdu Martine. Mejt to nebudu,udelal jsem retez,tlumice a sedlovku. Zejtra to zase zadealam:).
roura74 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Jsem si rikal kterej blazen v tomhle pocasi vyjede. :-). A Honza nezklamal. Tady jsou porad -2 a vichr strasnej. Tak o 50 vyskovejch metru nahoru je i snih. Tak ja mam po srande.
Lobber Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 (upraveno) Tak 2 hodinky na tom černém asfaltu v solidní mlze bylo kruté... A cesta z5 ještě krutejší... malá tykačka se srnkou, která vyběhla se sestrou z poza těch zas*ran*ejch poskládanejch "sněhových dřevěných bariér" Ale povedlo se mi to díky ní položit tak, že jsem ani moc naštěstí neklouzal a spíš ladně spadnul na bůček :0D... Upraveno 12. listopadu 2016 uživatelem Lobber
TLD Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Wave ceptor,vzdyt je to hodonkove forum ne:) Lobber,trefil si ji?
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Lobber tak to je smula ale stesti ze jsis nic nepolamal .
Lobber Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 (upraveno) Bohudík jo :0D Lehce jsem při pádu trefil druhou mrchu řidítkama na prdel... Tak jsem se o ní aspoň zastavil... Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk Edit : Kupko, taky jsem se hned prohlížel :0D Ale krom šoku jsem celej Upraveno 12. listopadu 2016 uživatelem Lobber
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 vzdy jak jedu lesem tak se obavam ze nejakou takovou velkou potvoru potkam :-( prozatim jsem mel stesti ze vzdy mi skocila pres cestu v dostatecne vzalenosti predemnou :-)
Lobber Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 V lese bych se toho moc nebál, tam jsou spíše zalehlé a moc nelítaj, nebo já tam na ně ještě nenarazil... Tohle bylo: kousek pole před lesem, asfalt a širé pole... Tam skáčou mrchy nejraději a nejčastěji...
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Jsk šel čas :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 TLD, super jako vždy ;-) Lobber: pěkná trtkačka já jestli nebudu línej, tak vyrazím zítra ráno. Ale bude mě srát to oblíkání..to už vím teď
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Gustaf to oblekani take nesnasim :-( ale par mesicu to clovek musi vydrzet
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 jj, když chci jezdit, musí se něco obětovat. A zima uteče a zase nastane pomalu čas zahrádek a pivíčka a kraťasů
kupko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Už se nemohu dočkat ale ježdění ve sněhu je bomba :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 taky to mám rád. čistá bílá stopa a v lesích klid...jet po cestách, kde jsou stopy pouze od zvířat...
Lobber Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Gusto : díky A máte pravdu, taky se těším... Jak jsem dnes koukal na zprávy a říkali, že je na horách už sníh. Tak jsem měl nutkání tam hned vyrazit.
Doporučené příspěvky