Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skoro tri hodky v sedle. Extra hnusny pocasi, lehce pod nulou, hnusnej vitr a na stridacku mrholeni/snezeni. Pri asi 5km prejezdu otevrenou krajinou me to fakt nebavilo, ale v lesich bylo fajn :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsem si rikal kterej blazen v tomhle pocasi vyjede. :-). A Honza nezklamal. Tady jsou porad -2 a vichr strasnej. Tak o 50 vyskovejch metru nahoru je i snih. Tak ja mam po srande.

Odesláno (upraveno)

Tak 2 hodinky na tom černém asfaltu v solidní mlze bylo kruté... A cesta z5 ještě krutejší... malá tykačka se srnkou, která vyběhla se sestrou z poza těch zas*ran*ejch poskládanejch "sněhových dřevěných bariér" Ale povedlo se mi to díky ní položit tak, že jsem ani moc naštěstí neklouzal a spíš ladně spadnul na bůček :0D...1a29f71a587eba32c59bd6574d8dfc1e.jpg

998c151c02440a373e3990d30bf4f715.jpgc062a6a44a32e7792f239dfff49862b9.jpg

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno (upraveno)

Bohudík jo :0D Lehce jsem při pádu trefil druhou mrchu řidítkama na prdel... Tak jsem se o ní aspoň zastavil...

Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk

Edit : Kupko, taky jsem se hned prohlížel :0D Ale krom šoku jsem celej

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

V lese bych se toho moc nebál, tam jsou spíše zalehlé a moc nelítaj, nebo já tam na ně ještě nenarazil... Tohle bylo: kousek pole před lesem, asfalt a širé pole... Tam skáčou mrchy nejraději a nejčastěji...

Odesláno

Gusto : díky

A máte pravdu, taky se těším... Jak jsem dnes koukal na zprávy a říkali, že je na horách už sníh. Tak jsem měl nutkání tam hned vyrazit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...